Pořád řvou

10145
23.8.16 18:08

pořád řvou

Mam dva kluky 5,5r a 22m a pořád ječí… Potichu jsou snad jen když spí, nebo jí, či koukají na pohádky.. Řvou opravdu velmi nahlas, na orl jsem s nima byla, oba jsou ok. Starší teda má „školkový syndrom“.
Upřímně začínám trošku šílet, řvou doma, což je celkem problém, ptž bydlíme v paneláku, řvou, jakmile se otevřou dveře od bytu, mladší hučí i v obchodě, jakmile se na kousek vzdálim od košíku. Pořád melou, i v autě…

Jak je trošku zklidnit, aniž bych musela na ně řvát já, či jim pouštět tv? Za pár dní čekám další dítě, a to toho chudák moc nenaspí, když oni budou neustále hučet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
23.8.16 18:17

Řvou jakože brečí, nebo si jen tak pohoukávají a dělají různé zvuky, ale jsou spokojení?
Syn když brečel, tak zas tak hlučný nebýval :mrgreen: ale když si houká, třeba jako auto, to je katastrofa :roll: Já jsem se naučila to ignorovat, prostě zvuková kulisa, no :mrgreen: Ono ho to časem přejde. Taky si pamatuju, že jako dítě jsem mívala potřebu vydávat různé zvuky poměrně dlouho, třeba do 7-8 let, proto si to pamatuju. Dneska už tolik nehýkám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No a zklidnit - na syna funguje fyzická únava, takže utahat. ;) Syn má díky tomu v sedmi letech docela fyzičku, začínám ho lehce nestíhat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
23.8.16 18:21

Mám to samé, nejmladší se holt naučila spát v kraválu. Někdy je to na palici, takže jsem vděčná, když si někdo aspoň jedno dítě vezme. Momentálně je nejstarší u dědy a dvě mladší s manželem venku :mrgreen: (já mám oficiálně luxovat :oops: )
Jak je zklidnit fakt nevim, kolikrát ani u tý televize neni klid. Hodně času trávíme venku, v létě na chalupě. Taky bydlíme v paneláku, sousedi si asi zvykli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.8.16 18:21

Naši kluci řvou taky někdy je jim 7 let a 11 let a taky čekáme přírůstek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.8.16 18:22

Myslím až ti tvoji budou starší bude to trochu lepší ale ne asi úplně holt kluci jsou hlučnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
23.8.16 18:23

@Gina108 to ne, nebrečí, ale smějou se, starší pak mladšího provokuje, takže on pak piští, nebo řve… unavu jsem zkoušela, ale to je tak na chvíli, a pak přetažení lítají a řvou ještě víc… jako samo, že nechci aby byli jako pěny, ale co je moc je moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.8.16 18:27

Asi je ro normální nedá se dělat nic ale až se ti mimi narodí chtělo by aby trochu respektovali že spinká s tím mladším to půjde tězko ale starší by ro už mohl trochu pochopit i když moc si od toho neslibuj nevim zda bydlíte v baráku nebo v bytě ale tak když dáš mimi spinkat ven a jim pustíš pohádku nebo si budou hrát nebo si i zařvou tak by to nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
23.8.16 18:27

@Temaho no mladší někdy fakt zařve naprosto nečekaně… je to mazec.. neslyšim ani tv, když bych se nááááhodou chtěla na něco dívat…
uplně to "třeťátko lituju…
dneska jsem byla v krámu půl hodinu, a půl věcí zapomněla, jak mi do toho pořád někdo kváká, a starší chce neustále hračky a tuto a tamto :nevim:
fakt z nich někdy nemůžu.. když jsou odděleně tak jsou celkem zlatý, ale to se mi moc nestává
dneska jsem je s sebou vzala na stříhání psa a katastrofa… jak nevychovaný fakani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.8.16 18:28
@xsaleen píše:
@Temaho no mladší někdy fakt zařve naprosto nečekaně… je to mazec.. neslyšim ani tv, když bych se nááááhodou chtěla na něco dívat…
uplně to "třeťátko lituju…
dneska jsem byla v krámu půl hodinu, a půl věcí zapomněla, jak mi do toho pořád někdo kváká, a starší chce neustále hračky a tuto a tamto :nevim:
fakt z nich někdy nemůžu.. když jsou odděleně tak jsou celkem zlatý, ale to se mi moc nestává
dneska jsem je s sebou vzala na stříhání psa a katastrofa… jak nevychovaný fakani…

U naš to je přesně jak píses ostuda s ni a je a to jsou starší jak ti tvoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.8.16 18:28

A už vite co to bude? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
23.8.16 18:30

@Lamátko právě, že v paneláku :?
mladší vetšinou řve, když ho starší zlobí, ten zase se směje, ale děsně nahlas :nevim: i stará pračka je tišší… fakt děsnej pišták.. navíc mu něco řekneš 10× a je to jak kdyby nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.8.16 18:32

To je asi fakt normální bude to taky záhul viď se třetím. Já tedy se trochu bojím jak to budu zvládat. Mimi bylo plánované těším se ale i tak mám obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
23.8.16 18:34

@xsaleen odvar z makovic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
23.8.16 18:37

@Lamátko u nás plánovaný nebylo, dost těžko jsem to nesla
@Any83 taky už mě to napadlo, nebo palicí po hlavě… :mrgreen:
zatim jen řvu a občas plesknu, hlavně po večerech, kdy už toho mám opravdu až nad hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.8.16 18:44

@xsaleen zas ono to mimino bude zvukově odolnější, neboj ;) Už teď to slyší z břicha, tak to nebude žádná skleníková květinka a hned tak nějaké zvuky jej nerozhází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí