Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jak dlouho máš zpoždění??? Já si test dělala vždycky nejdříve 5 dní po zpoždění MS a i u starší která tu vedle mě teď snídá se mi na testu skoro nic neukázalo po těch 4 dnech
stím ostatním neporadím, ovulační testy jsem nikdy nedělala a takhle se nesledovala
@Grace.R píše:
Dobrý večer. Ve ctvrtek hned zavolám doktorovi, ale zajímá mě, zda má někdo podobnou zkušenost.
Dle ovu testu se mi v neděli ukázali //, následně tedy byl sex - neděle, pondělí, úterý. V patek lehký růžový výtok + bolesti na prave straně v podbříšku, dalsi den nic a v nedeli hned rano, po sexu zbarveni lehce červené, spíše růžové krve se spermatem, čekala jsem, ze to dostanu, ale nic, ted byl dalsi sex a opět ta lehce červená a uz zase nic ted… Jsem z toho pekne zmatená! A test dnes negativní!
Diky za názory.
Chápu dobře, že v neděli vám vyšel pozitivní ovu test, tak jste na to v neděli hupli a už ve středu čekáte pozitivní těhotenský test?
Co takhle počkat jestli příjde menstruace a test zkusit az kdyz bude zpozdeni? ![]()
Edit: Už vidím, že minulou neděli.. I tak 10 dní od očekávaného oplodnění..
Moc brzy na testovaní… ![]()
Mate pravdu, na test je brzy
proste jsem nevydržela a udělala, ale asi se jim jeste ted nedá moc řídit…
u syna, kdyz jsem testovala tak zřejmě oplodnovaci sex, proběhl 29teho srpna a testovala jsem 10teho zari a byl duch takovy jako je na fotce
@Kattynka000 nevim, jak poznám to zpoždění, jeste jsem neměla vic než jednu menstruaci po porodu…
@martina.se a ten čípek takhle muze byt podrážděný bez příčiny? ![]()
@Grace.R píše:
@martina.se a ten čípek takhle muze byt podrážděný bez příčiny?
jo, může se stát, ale v době ovulace je šance vyšší.
@martina.se jenze dle tech mých ovu testu a hlenu, ta ovulace musela byt max v úterý a me to lehké krvaceni začalo a v sobotu vecer ci neděle rano.
jsem v tom zmatena… ![]()
Mě tedy přijde že by z toho těhotenství být mohlo. Jsi max.10 dní po ovulaci a připadá mi že na tom těhu testu něco málo vidím:-)
@Grace.R píše:
@Kattynka000 nevim, jak poznám to zpoždění, jeste jsem neměla vic než jednu menstruaci po porodu…
A jak dlouho po porodu jsi? Ta jedna MS byla kdy? Ja rodila v rijnu, po sestinedeli prisla jen jedla slaba MS, pak nic, zase jen jedna slaba a hned po ni jsem zjistila ze jsem tehotna.. Zkus pockat treba jeste dva tydny a pak zkusit test..
@Kattynka000 prvni ms byla 18.2. a po porodu jsem 10 měsíců a 5 dni
@Grace.R píše:
@Kattynka000 prvni ms byla 18.2. a po porodu jsem 10 měsíců a 5 dni
Tak na vyvolavacku na gyndu, pokud se ms nedostaví a bude i za týden test negativní, pokud jsi těhotná tak vyvolavacka neublíží a třeba se ti pak cyklus srovná, jinak já bych čekala do soboty 19.3 a v neděli ráno zkusila test, další zkusit třeba ve čtvrtek a když nic tak na tu gyndu ![]()
@Kattynka000 volala jsem Dr.na mobil nakonec a rikal at zitra v pul 8 dorazim.
diky!