Poradí někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
16.3.16 07:36

Jak dlouho máš zpoždění??? Já si test dělala vždycky nejdříve 5 dní po zpoždění MS a i u starší která tu vedle mě teď snídá se mi na testu skoro nic neukázalo po těch 4 dnech :nevim: :nevim: stím ostatním neporadím, ovulační testy jsem nikdy nedělala a takhle se nesledovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.3.16 07:44

@Grace.R podrážděný čípek :nevim: na test je moc brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
16.3.16 07:46
@Grace.R píše:
Dobrý večer. Ve ctvrtek hned zavolám doktorovi, ale zajímá mě, zda má někdo podobnou zkušenost.
Dle ovu testu se mi v neděli ukázali //, následně tedy byl sex - neděle, pondělí, úterý. V patek lehký růžový výtok + bolesti na prave straně v podbříšku, dalsi den nic a v nedeli hned rano, po sexu zbarveni lehce červené, spíše růžové krve se spermatem, čekala jsem, ze to dostanu, ale nic, ted byl dalsi sex a opět ta lehce červená a uz zase nic ted… Jsem z toho pekne zmatená! A test dnes negativní! :oops:
Diky za názory. 8o

Chápu dobře, že v neděli vám vyšel pozitivní ovu test, tak jste na to v neděli hupli a už ve středu čekáte pozitivní těhotenský test? :think: Co takhle počkat jestli příjde menstruace a test zkusit az kdyz bude zpozdeni? :think:

Edit: Už vidím, že minulou neděli.. I tak 10 dní od očekávaného oplodnění.. :nevim: Moc brzy na testovaní… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
288
16.3.16 07:51

Mate pravdu, na test je brzy :zed: proste jsem nevydržela a udělala, ale asi se jim jeste ted nedá moc řídit… :think: u syna, kdyz jsem testovala tak zřejmě oplodnovaci sex, proběhl 29teho srpna a testovala jsem 10teho zari a byl duch takovy jako je na fotce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
16.3.16 07:52

@Kattynka000 nevim, jak poznám to zpoždění, jeste jsem neměla vic než jednu menstruaci po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
16.3.16 07:52

@martina.se a ten čípek takhle muze byt podrážděný bez příčiny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.3.16 08:00
@Grace.R píše:
@martina.se a ten čípek takhle muze byt podrážděný bez příčiny? :think:

jo, může se stát, ale v době ovulace je šance vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
16.3.16 08:07

@martina.se jenze dle tech mých ovu testu a hlenu, ta ovulace musela byt max v úterý a me to lehké krvaceni začalo a v sobotu vecer ci neděle rano. :oops: jsem v tom zmatena… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15141
16.3.16 08:41

Mě tedy přijde že by z toho těhotenství být mohlo. Jsi max.10 dní po ovulaci a připadá mi že na tom těhu testu něco málo vidím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
16.3.16 09:21
@Grace.R píše:
@Kattynka000 nevim, jak poznám to zpoždění, jeste jsem neměla vic než jednu menstruaci po porodu…

A jak dlouho po porodu jsi? Ta jedna MS byla kdy? Ja rodila v rijnu, po sestinedeli prisla jen jedla slaba MS, pak nic, zase jen jedna slaba a hned po ni jsem zjistila ze jsem tehotna.. Zkus pockat treba jeste dva tydny a pak zkusit test..

• Citovat
  • Upravit
288
16.3.16 09:46

@karkarka to je ale test u syna psala jsem to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
16.3.16 09:47

@Kattynka000 prvni ms byla 18.2. a po porodu jsem 10 měsíců a 5 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15141
16.3.16 11:37

@Grace.R tak toho jsem si nevšimla. se ti hluboce omlouvám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
16.3.16 11:39
@Grace.R píše:
@Kattynka000 prvni ms byla 18.2. a po porodu jsem 10 měsíců a 5 dni

Tak na vyvolavacku na gyndu, pokud se ms nedostaví a bude i za týden test negativní, pokud jsi těhotná tak vyvolavacka neublíží a třeba se ti pak cyklus srovná, jinak já bych čekala do soboty 19.3 a v neděli ráno zkusila test, další zkusit třeba ve čtvrtek a když nic tak na tu gyndu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
288
16.3.16 12:08

@Kattynka000 volala jsem Dr.na mobil nakonec a rikal at zitra v pul 8 dorazim. :palec: diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí