Pronatal. Gest. Iscare. Co je nejlepší? Poradíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1461
11.4.05 19:52

Poradíte ?????

Pronatal

Gest

Iscare

Co je nejlepší ???

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
242
11.4.05 22:33

Já byla v Pronatalu a bylo to tam úžasný - personál, prostředí, přístup, takže vřele doporučuji.
Byla jsem v neustálém mailovém kontaktu s docentem Mardešičem, který vždy pečlivě a s trpělivostí odpovídal na veškeré moje dotazy - i takové ty „praštěné“ a neodborné :-))). Vždy mi všechno vysvětlili, říkali, co dělají… atd. Mohla jsem se na cokoliv zeptat. Nikdo mi nikdy nedal najevo, že třeba pospíchá nebo že ho něčím otravuju.
Byla mi nasazena hormonální léčba z důvodu anovulačních cyklů a do 3 měsíců jsem otěhotněla. Teď mám 6-měsíční Verunku.

Přeji hodně štěstí při výběru té správné kliniky a brzy krásné miminko.

S pozdravem Ála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
11.4.05 22:40

Díky Moc.

Já právě váhám mezi Pronatalem a Gestem. Ale když to tak slyším, tak zatím vyhrává Gest. A to jsi chodila na Prahu 4 ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
11.4.05 22:48

Ano, na Prahu 4 - Hodkoviček.
Každý je samozřejmě spokojený jinde a názory se různí. Myslím, že ať si vybereš gest nebo Pronatal, budeš spokojená, v dnešní době by to mělo mít úroveň.

Tak hodně štěstí, držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.17 14:09

poradíte s mužem?

Hezký den všem, mám dotaz jsme s přítelem spolu dva roky, poslední dobou byly docela prblémy, kdy už jsem to nemohla vydržet a chtěla jsem to ikdyž s bolestí s přítelem ukončit s pomocí kamárádek, jsem dokázala stát tvrdě, ikdyž ho moc miluji, ale byla jsem již zoufalá,( nešlo o nevěru nebo tak, ale o chování a pozornost, když se to shrne)nakonec jsme to nějak uhráli, nebo se uklidnila situace, a od té doby je to asi 3 týdny zpět je parner jak někdo jiný, pozorný, hodný, říká jak moc mě miluje, když ležíme, jak jsem mu moc chyběla když se nevidíme každý den, píše krásněji (vidíme se o víkendu vždy),nepoznávám ho vůbec, i sex je lepší, je fakt že to začalo skrz to psaní a aji skrz práci, má náročnou tak byl z toho asi hotový, ale už jsem to nedávala, ted ho nepoznávám, je možný že se člověk kvuli někomu koho miluje dokáže tak strašně obrátit? Ted je náš vztah jak na začátku, když jsme spolu začínali, jsou tam nějaké skulinky, ale ty nejsou vubec viditelné, ani je nevnímám, tak se tu ptám, zda to tak některá z vás měla taky? A jestli je to možné, že se muž tak změní? děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
20767
18.9.17 14:11

Z jakého důvodu další diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
18.9.17 14:25

Je to jen dočasně. Vse zajede zpátky jen co se situace uklidní. Lidi se nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
18.9.17 14:29

Obávám se, že tato změna bude jen chvilková, a pak to bude opět stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
18.9.17 18:17

Nezmění, za chvíli ho přestane bavit se přetvařovat a bude to tam, kde to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie