Poradíte ???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3420
18.5.05 12:55

Taky není špatný nápad španělská deka nebo hrací deka pro mimi(to užije i větší mimi) :lol:
Gabka a Štěpán 3 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
18.5.05 12:57

Ahoj, já tenhle týden končím v práci a odcházím na mateřskou. Zrovna včera jsem měla rozlučku. Kolegové se mě předem zeptali, co bych asi tak potřebovala, tak jsem si řekla o kolotoč na postýlku a koupili opravdu úúúúúúúúúžasnej :D . Hrací s medvídkama. Musím říct, že jsem byla ráda, že se mě zeptali, protože už hodně věcí mám nakoupených a třeba bych zbytečně dostala něco, co už nepotřebuju. Takže z vlastní zkušenosti taky doporučuju se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
23.5.05 14:15
Mikina píše:
To je pravda ani mě to nenapadlo. Hlídačku dechu. Ta je taky dost užitečná. Aspoň já ji budu chtít 100% až budu mít miminko.

Myslím, že hlídačka dechu je dost na nic.. Potřeba je jenom první den - dva a tu vám když tak dají v porodnici. Kamarádka si ji koupila a falešně jim signalizovala…Byli pak týden s mimčem v nemocnici úplně zbytečně. To už je spíš lepší chůvička - hlásítko, které oznamuje, že dítě pláče (Jsou to vlastně dvě vysílačky - jedna se dá do pokoje, kde dítě spí a druhá do místnosti, kde je rodič.) Má to prý dosah až 300 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
23.5.05 15:18

Připojuju se k tomu, předem se zeptat. My se v práci vždycky zeptali, co která chce. Kupovali jsme larisu do kočárku, přebal. podložku, kolotoč. Ale koupit kolotoč jako překvapení…co pak třeba se dvouma?
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital