Poradíte ???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1461
14.5.05 18:19

Poradíte ???

Potřebuju poradit,
kamarádce a bývalé kolegyni se na přelomu srpna a září narodí první miminko. Chceme jí něco koupit, ale nevíme co.

Co potěšilo Vás ?? Anebo co je vhodné pro miminko ?

Přemýšlely jsme o papírových kalhotkách, ale zase jakou značku ??
Která je nejlepší ??

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
685
14.5.05 18:24

Ahoj,
papírovými plenami rozhodně nic nezkazíte, aspoň v porodnici je používá asi každý. V testu v MF Dnes vyšly nejlépe Pampers. Jsou asi nejdražší, ale mají nejlepší poměr mezi cenou a kvalitou. My s nima máme po 10 měsících používání nejlepší zkušenosti.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
14.5.05 18:26

Ahojky,
jako nastávající mamina těsně před… :D ti můžu říct za sebe jen tohle:
Oblečení pro mimíska si každá maminka moc ráda vybírá sama..... …takže do toho bych nefušovala…
Ostatní vybavení typu zavinovačka, peřinky......to taky.....
Plenky jsme si v takové menší zásobě nakoupili taky samy, ale taková velikost č. 2 čili MIDI od nějaké lepší značky (Pampers, Fixies…) se může mamče hodit. Stejně tak vlhčené ubrousky na zadeček :D
Nebo mě napadá nějakou deku na miminko, těch není nikdy dost.
hračky a kousátka se s oblibou dávají - to zas záleží na tom, jestli si zrovna maminka nelibuje v kupování i těhle věciček.
My moc ne, tak jsem zvědavá, kolik hraček dostaneme :lol:
Nejspíš žádnou, ale oblečků bude hora :wink:
Tak šťastnou ruku
 NiKina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
14.5.05 19:18

To jsem si myslela. Oblečků má spousty ( ještě po prvním dítěti, které má její manžel z prvního manželství ).
Každá maminka si určitě ráda vybere sama. A mimko z toho stejně rychle vyroste. Tak asi zůstaneme u těch plen a lahvičky od Aventu.

Moc vám díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
6.6.05 20:21

Ahoj,
plenama určitě nic nezkazíš. Já od narození naší malé používám Pampersky a jsem s nimi moc spokojená. Nejsou nejdražší. :) Ještě jedna značka je dražší.:)
Jinak mojí sousedce se narodilo mimi před třemi týdny a tak jsem jí šla koupit dáreček. Koupila jsem bodíčko s krátkým rukávem a sukýnkou, protože je to holčička a k tomu bílou čepičku s kytičkou. Měla z toho moc velkou radost.:)
Pokud nevíš, co čeká, tak pokud se rozhodneš pro oblečeníčko, tak bude asi lepší kupovat něco neutrálního. :D
Určitě Tě něco napadne, držím palec pro dobrý výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.6.05 20:08

Asi bych šla do nějaké dárkové :,-(y od Aventu ( tašky s lahvičkami, mosmetikou pro mamku i mimi, :-) Pěkné, praktické a kvalitní věci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.9.05 13:03

plenky, podlozky nebo se radeji zeptejte, s darky k nepouziti mam sve zkusenosti :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex