Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebuju poradit,
kamarádce a bývalé kolegyni se na přelomu srpna a září narodí první miminko. Chceme jí něco koupit, ale nevíme co.
Co potěšilo Vás ?? Anebo co je vhodné pro miminko ?
Přemýšlely jsme o papírových kalhotkách, ale zase jakou značku ??
Která je nejlepší ??
Díky moc.
Ahoj,
papírovými plenami rozhodně nic nezkazíte, aspoň v porodnici je používá asi každý. V testu v MF Dnes vyšly nejlépe Pampers. Jsou asi nejdražší, ale mají nejlepší poměr mezi cenou a kvalitou. My s nima máme po 10 měsících používání nejlepší zkušenosti.
Jitka
Ahojky,
jako nastávající mamina těsně před…
ti můžu říct za sebe jen tohle:
Oblečení pro mimíska si každá maminka moc ráda vybírá sama..... …takže do toho bych nefušovala…
Ostatní vybavení typu zavinovačka, peřinky......to taky.....
Plenky jsme si v takové menší zásobě nakoupili taky samy, ale taková velikost č. 2 čili MIDI od nějaké lepší značky (Pampers, Fixies…) se může mamče hodit. Stejně tak vlhčené ubrousky na zadeček ![]()
Nebo mě napadá nějakou deku na miminko, těch není nikdy dost.
hračky a kousátka se s oblibou dávají - to zas záleží na tom, jestli si zrovna maminka nelibuje v kupování i těhle věciček.
My moc ne, tak jsem zvědavá, kolik hraček dostaneme ![]()
Nejspíš žádnou, ale oblečků bude hora ![]()
Tak šťastnou ruku
NiKina
To jsem si myslela. Oblečků má spousty ( ještě po prvním dítěti, které má její manžel z prvního manželství ).
Každá maminka si určitě ráda vybere sama. A mimko z toho stejně rychle vyroste. Tak asi zůstaneme u těch plen a lahvičky od Aventu.
Moc vám díky.
Ahoj,
plenama určitě nic nezkazíš. Já od narození naší malé používám Pampersky a jsem s nimi moc spokojená. Nejsou nejdražší.
Ještě jedna značka je dražší.:)
Jinak mojí sousedce se narodilo mimi před třemi týdny a tak jsem jí šla koupit dáreček. Koupila jsem bodíčko s krátkým rukávem a sukýnkou, protože je to holčička a k tomu bílou čepičku s kytičkou. Měla z toho moc velkou radost.:)
Pokud nevíš, co čeká, tak pokud se rozhodneš pro oblečeníčko, tak bude asi lepší kupovat něco neutrálního. ![]()
Určitě Tě něco napadne, držím palec pro dobrý výběr.
Asi bych šla do nějaké dárkové
y od Aventu ( tašky s lahvičkami, mosmetikou pro mamku i mimi,
Pěkné, praktické a kvalitní věci…
plenky, podlozky nebo se radeji zeptejte, s darky k nepouziti mam sve zkusenosti ![]()