poradíte prosím školu na dálk.studium..

68
4.8.09 15:31

poradíte prosím školu na dálk.studium..

ahoj,potřebovala bych poradit školu na dálkové studium,chtěla bych studovat pedagogiku MŠ.Pokud možno někde na Moravě,poradíte prosím ,kam bych se mohla přihlásit???A jestli máte ještě nějaké info o té škole ,jak to tam všechno funguje,budu ráda za každou informaci,hodně o tom uvažuji.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
4.8.09 15:48

Připojím se, to mě také zajímá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.8.09 17:29

Ahoj, zacinam tento obor od zari studovat v Brne na MU - kombinovane studium - Ucitelstvi pro MS.

Info o skole moc nemam, teprve budu vsechno zjistovat. Akorat prihlasky se podavaji v unoru a kzousky jsem delala jen Test studijnich predpokladu a na to je dobry se pripravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
4.8.09 19:04

nějaká pedagogika je ve Zlíně na UTB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
4.8.09 20:34

Ahoj,
já jsem letos dělala přijímačky na vychovatelství a pedagogické asistenství na UP Olomouc. Všechny obory jsou téď 3 leté-bakalářské s možností navazujícího 2 letého magisterského studia. Výuka probíhá vždy v pátek (vím, že na jiných fakultách bývá výuka 1× měsíčně pátek-neděle). U nás na pedagogické falkutě je spousta oborů jako předškolní pedagogika, speciální pedagogika a jiné. Většinu informací najdeš na www.upol.cz. Přesně, jak už psaly holky, přijímačky pro letošní rok už na většíně fakult proběhly, někde možná budou vyhlašovat druhá kola /u nás to nehrozí, protože zájem je obrovský/, příímačky byly taky test všeobecných studijních předpokladů, řekla bych, že běžné středoškolské gymnaziální znalosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.8.09 22:10

děkuji za odpovědi :) letos podám někam přihlášku na příští rok,snad mě vemou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.8.09 11:32

Ahojka, já od září taky budu začínat studium na PF obor učitelstvíév MŠ (akorát tedy v Ústí). Taky jsem dělala přijímačky z testu všeob.stud.předpokladů. já jsem se na něj tedy moc nepřipravovala, jen jsem to zkusila a vyšlo t.
Sama jsem zvědavá, co mě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.8.09 22:18

děkuji za odpovědi,teď sem ještě našla že univerzita palackého olomouc má univerzitu i v uh.hradišti
http://www.scv.upol.cz/…lni-studium/
ale zase mě zarazila cena,platí se tam 1 rok 32380 kč a 2rok 36020 kč,až třetí je zdarma…je to tak i jinde??
neprihlašená Bozik

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí