Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj,potřebovala bych poradit školu na dálkové studium,chtěla bych studovat pedagogiku MŠ.Pokud možno někde na Moravě,poradíte prosím ,kam bych se mohla přihlásit???A jestli máte ještě nějaké info o té škole ,jak to tam všechno funguje,budu ráda za každou informaci,hodně o tom uvažuji.
Díky
Ahoj, zacinam tento obor od zari studovat v Brne na MU - kombinovane studium - Ucitelstvi pro MS.
Info o skole moc nemam, teprve budu vsechno zjistovat. Akorat prihlasky se podavaji v unoru a kzousky jsem delala jen Test studijnich predpokladu a na to je dobry se pripravit
Ahoj,
já jsem letos dělala přijímačky na vychovatelství a pedagogické asistenství na UP Olomouc. Všechny obory jsou téď 3 leté-bakalářské s možností navazujícího 2 letého magisterského studia. Výuka probíhá vždy v pátek (vím, že na jiných fakultách bývá výuka 1× měsíčně pátek-neděle). U nás na pedagogické falkutě je spousta oborů jako předškolní pedagogika, speciální pedagogika a jiné. Většinu informací najdeš na www.upol.cz. Přesně, jak už psaly holky, přijímačky pro letošní rok už na většíně fakult proběhly, někde možná budou vyhlašovat druhá kola /u nás to nehrozí, protože zájem je obrovský/, příímačky byly taky test všeobecných studijních předpokladů, řekla bych, že běžné středoškolské gymnaziální znalosti ![]()
děkuji za odpovědi
letos podám někam přihlášku na příští rok,snad mě vemou ![]()
Ahojka, já od září taky budu začínat studium na PF obor učitelstvíév MŠ (akorát tedy v Ústí). Taky jsem dělala přijímačky z testu všeob.stud.předpokladů. já jsem se na něj tedy moc nepřipravovala, jen jsem to zkusila a vyšlo t.
Sama jsem zvědavá, co mě čeká.
děkuji za odpovědi,teď sem ještě našla že univerzita palackého olomouc má univerzitu i v uh.hradišti
http://www.scv.upol.cz/…lni-studium/
ale zase mě zarazila cena,platí se tam 1 rok 32380 kč a 2rok 36020 kč,až třetí je zdarma…je to tak i jinde??
neprihlašená Bozik