Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Je tu někdo kdo má firemní IG? Potřebuji poradit s přidáváním hudby do Reels
V osobním IG můžu přidávat populární hudbu Bruno Mars, Mirai, Chinaski apod, ale v tom firemním můžu vybírat jen z nějaké omezené nabídky z neznámých písniček. Nevíte co s tím? ![]()
Jo, taky to mám na jednom business účtě takto - nevím, čím to je, taky jsem to hledala - někomu prý pomohlo se odhlasit a přihlásit, někomu prý přepnout účet z business na personal a zpátky, ale mně nic nepomohlo, hudba jde pouze na mém soukromém ucte a pak na jednom dalším business účtě, který spravuji
jinak já to vyřešila tak, že jsem si do svých stories naházela hudbu, co se mi líbí a co chci dát do stories toho firemního účtu a pak šla tím firemním účtem na stories, kde jsem měla tu hudbu a uložila si to z toho stories na ten firemní účet (je to pak v nabídce uložených skladeb, kdyz chceš pridat hudbu)
Firemní účty mají omezené možnosti. Myslím, že to nejde úplně ovlivnit jen odhlášením/přihlášením. Na eMimino IG jsme to donedávna měli neomezené a před týdnem přišla zpráva, že už máme smůlu, že nám to nechávali otevřené vše omylem…
Hezký den, Iva
@PeBa12 Hele já mám taky firemní účet a hudba mi tam jde vybrat jakákoliv.
Tak jediný co můžu poradit je abys zkusil se odhlásit přihlásit, nebo to zkusit co to bude dělat třeba na jiným zařízení… Jinak nevim