Poradíte tašku na kočárek, prosím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1935
24.8.18 19:00

Ahoj. A má Tvůj kočárek nějaké háčky, kam tu tašku připevníš?

Měla jsem Maked Lucky a ta taška víceméně odpovídá Tvým požadavkům - prostorná, vpředu dvě oddělené kapse (na pleny a ubrousky) a po boku ještě „síťovka na mobil“. Nehoupala se prakticky vůbec, ale byla jednoduše dělaná na ten kočárek, takže sedla jak hrnec na …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
692
24.8.18 19:08

@tininas dekuji.nemam na poveseni nic.Musim to pridelat na rukojet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
24.8.18 19:19

Mám od Babymoove a je perfektní. *** edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
24.8.18 19:19

Mela jsem soucasti kocarku, ve stejnem designu jako kocarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
24.8.18 19:22

@Delira ta mi prijde obrovska.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
24.8.18 19:24

@Delira vypada hezky, ale malemu je 7 mes.prebal.podl.nepotrebuji…o to mensi muze byt

dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.8.18 21:40

Mam zn.baby ono so city v sede barve a jsem s ni moc spokojena..je prostorna,hodne kapes,dobre se udrzuje(uz ji mam rok a pul a vypada stale jako nova i po vyprani drzi tvar(jen jsem vyndala kartonove dno,ktere bylo k nicemu a po prani by to udelalo neplechu a na tvaru tasky to nic nezmenilo)..dela se i v cerne barve a je za fajn cenu ;) hodne mamin mi ji chvalilo a pletlo si ji s mnohem drahsi znackou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
27.8.18 13:36
@katuska1984 píše:
@Delira vypada hezky, ale malemu je 7 mes.prebal.podl.nepotrebuji…o to mensi muze bytdekuji

Ta přebalovací podložka se jen zepředu odepne. A navíc je taková omyvatelná, nosím jí sebou jako podložku pod zadek. :) A obrovská není, to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.9.18 10:08
@vaks píše:
Mam zn.baby ono so city v sede barve a jsem s ni moc spokojena..je prostorna,hodne kapes,dobre se udrzuje(uz ji mam rok a pul a vypada stale jako nova i po vyprani drzi tvar(jen jsem vyndala kartonove dno,ktere bylo k nicemu a po prani by to udelalo neplechu a na tvaru tasky to nic nezmenilo)..dela se i v cerne barve a je za fajn cenu ;) hodne mamin mi ji chvalilo a pletlo si ji s mnohem drahsi znackou :)

tak jsem si ji taky koupila a je uzasna.dekuji za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
20.9.18 11:26

Tak to jsem rada,ze jsem poradila ke spokojenosti ;) jen pozor na to dno,pokud ji budes chtit nekdy vyprat(i kdyz je mozne,ze to mohli event.nahradit uz plastem)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí