Poradna 32+6

39
26.4.10 11:23

poradna 32+6

Ahoj holky. Tak jsem právě dorazila z poradny .Všechno je v pořádku malá je hlavičkou dole..má 42cm a 1 900g (už je to pořádná ženská)Dneska jsem byla poprvé i na monitoru a tam taky všechno v pořádku,jen sem byla trošku dýl,protože se pořád hrozně vrtěla,tak mě tam nechaly asi 40 minut.Ve středu musím ještě na odběr krve a za tři týdny další kontrola. Rodit se ještě nechystám,tak sem ráda..ale i přes to se mám šetřit. Přeju krásný zbytek sluníčkového dne..pohlaďte pupíčky a mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
26.4.10 11:33

Ahoj,jsem moc rada,ze se ti tak dobre dari.Ja uz take chodim do poradny,ale s tim rozdilem,ze ja uz se rodit pomalu chystam.Tak sbiram sily,v podstate to vypada tak,ze jen jim a spim,ale take dobre :).Uzivej si jeste sveho briska a davej na vas pozor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.4.10 12:34

No tak to se máš dobře že spíš. Já se za 3 dny skoro nevyspala..nějak nemůžu najít tu správnou polohu,takže se jen převaluju no a nebo koukám do stropu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
26.4.10 15:51

Tak je pravda,ze jsem zapomnela dodat,ze spim hlavne pres den :).Ale v noci to take jde.Spis mam problem usnoput,ale kdyz uz usnu,tak chodim jen na zachod :) a pak zas usnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.4.10 21:21

No tak to ti vážně závidím. Já taky nemůžu usnout..když se mi to náhodou podaří,tak sem za půl hoďky vzhůru a zase nemůžu usnout…mno a takhle je to pořád dokola :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí