poradte - 29den cyklu a MS zatim nikde

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
12.1.10 18:01

¨Taky jsem na to koukala než spadlo emimino a myslím že tam ovulka nebyla. Jak jsem říkala vyplňuj si to do grafu na fertilityfriend.com a pak to dones ukázat svému gynekologovi. Myslím že když se vám nedaří už rok a půl bylo by to na návštěvu nějakého Centra asistované reprodukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.1.10 18:06

Hm.Tak nic.Na gyndu se budu objednavat koncem ledna a chci mu rict at mi da konecne doporuceni.on se ktomu nema tak musim udelat ten krok ja,ja uz myslela ze budu a uz jsem zase sklamana uz tomu moc nedavam ze bych byla.Tak ja vam dekuju holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.1.10 18:10

Citronku já myslím že do Caru nemusíš mít doporučení. Normálně nějakej vyber a zavolej si tam a objednej se. Prď na doktora když se k ničemu nemá. Být tebou tak ho změním, nebo jdu rovnou do Car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.1.10 18:32
  • Tak jestly teda nemusim tak zejtra volam a objednam se do Car v Plzni.Sice mam strach,ale co bych pro mimi neudelala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.1.10 18:54

Ničeho se neboj oni tě tam neukousnou :-D
Přeju dobrý pořízení a dej vědět jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.1.10 21:01

A jak dlouho je tak cekaci doba,ja jdu do prace az za tejden tak jsem si uvedomila ze ja delam na smeny a jeste nevim jak budu chodit tak abych se objednala nekam do myho volna.Jo a ted dorazila MRCHA tak jsem si pobulela a zase mesic cekat ach jo.Tak pa mej te se ja se tak ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
12.1.10 22:03

Citronku, čekací doba, záleží jak kde, ale počítej že tak měsíc bude. Co se dělá s cykly bez ovulace netuším, mě podle BT probíhá, ale nic z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.1.10 12:03

Tak uz jsem tam volala jsme objednany na 8unora.Tak jsem na to zvedava.Doufam ze to dobre vsechno dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí