Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
¨Taky jsem na to koukala než spadlo emimino a myslím že tam ovulka nebyla. Jak jsem říkala vyplňuj si to do grafu na fertilityfriend.com a pak to dones ukázat svému gynekologovi. Myslím že když se vám nedaří už rok a půl bylo by to na návštěvu nějakého Centra asistované reprodukce.
Hm.Tak nic.Na gyndu se budu objednavat koncem ledna a chci mu rict at mi da konecne doporuceni.on se ktomu nema tak musim udelat ten krok ja,ja uz myslela ze budu a uz jsem zase sklamana uz tomu moc nedavam ze bych byla.Tak ja vam dekuju holky
Citronku já myslím že do Caru nemusíš mít doporučení. Normálně nějakej vyber a zavolej si tam a objednej se. Prď na doktora když se k ničemu nemá. Být tebou tak ho změním, nebo jdu rovnou do Car.
Ničeho se neboj oni tě tam neukousnou ![]()
Přeju dobrý pořízení a dej vědět jak jsi dopadla.
A jak dlouho je tak cekaci doba,ja jdu do prace az za tejden tak jsem si uvedomila ze ja delam na smeny a jeste nevim jak budu chodit tak abych se objednala nekam do myho volna.Jo a ted dorazila MRCHA tak jsem si pobulela a zase mesic cekat ach jo.Tak pa mej te se ja se tak ozvu
Citronku, čekací doba, záleží jak kde, ale počítej že tak měsíc bude. Co se dělá s cykly bez ovulace netuším, mě podle BT probíhá, ale nic z toho…
Tak uz jsem tam volala jsme objednany na 8unora.Tak jsem na to zvedava.Doufam ze to dobre vsechno dopadne