Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
neznáte někdo opravdu dobrý čistič na koberec. Mám jen Vanish na skvrny,ale popravdě na celý koberec by ho asi padlo několik balení. Nevíte jestli je i nějaký jiný nebo něco jiného co koberec opravdu vyčistí? ![]()
Ahoj,
doporucuju Larin (nebo Larrin - presny nazev si nepamatuju
) Mivaji ho v mensich drogeriich (DM, Droxy) a maji jak na rucni tak na strojove cisteni.
Pouzivam ho i na sedacku a funguje 100% ![]()
Eliska
Snad nekecám, ale tuším, že existuje i přímo Vanish na čištění koberců, tam by to dávkování mělo určitě vystačit na velkou plochu. Zkus se poptat v drogérce, jestli si vzpomenu, tak se taky mrknu, abych tě zbytečně nemystifikovala:-)
Jazzi a Matýsek
My právě zítra jedem na velekj nákup do Hypernovy,ale s našima, tak chci mít nějakej typ, protože než bych tam přebrala regál
kdyžtak pak sjedu do města…
Ashley, Vanish na koberce existuje a není zas tak cenově náročný, protože se dávkuje docela málo na velkou plochu. Má zkušenost: ze všech běžných přípravků pro ruční čištění, co jsem zkoušela čistí nejlíp Vanish, skvrny fakt vyčistí všechny, ale po čase znovu vykouknou
Prý je lepší půjčit si od nějaké firmy stroj na čištění koberců a nechat si ho vyčistit takto…
Hmmm tak stroj nevím Myško, babička mě dala ten vanish na skvrny, máme jednu pěkně růžovou od jahodovýho sirupu
a milej vanish ji nevyčistil, zato tu barvu nádherně oživil a rozzářil
![]()
Já chci hlavně vyčistit ten „prach“ a prostě pro lepší pocit. Až se budem stěhovat do novýho (asi ne tak brzo) tak stejně poletí z baráku…
Ahojyky, určitě existuje Vanish na koberce, máme ho doma.
Já ho použila na čalounění sedačky a nic moc teda. Je pravda, že sedačka je fakt světlá…
Pozvala sjem si pána na její vyčištění a nedá se to srovnat. Zas tak drahý to nebylo a hlavně jsem to měla bez práce. Říkal, že je lepší to nečistit a nechat na to strojové vyčištění. Takže to teď nechávám a chystám se zase pozvat profíky…
Tak jsem se schválně byla podívat v koupelně
Vanish na koberce se prodává v balení 1l, čerstvé skvrny se čistí přímo přípravkem, čištění celých ploch doporučují v ředění 1 díl Vanishe 9 dílů vody. Máme skoro bílý koberec a někdy je potřeba to vzít několikrát po sobě, ale nakonec se vše vyčistí (zašlapaný hovínko asi na počtvrtý).
Lasička
Mám taky super zkušenost s Larrinem a nestojí určo tolik, co Vanish.
Na koberce 100% na potahy jsem to ještě úplně nevychytala aby to nestékalo a ty mapy nebyly vidět.
Holky, s takovým parním čističem se koberec fakt čistí super. Sice to zabere hodně času, ale výsledek je super..
Oluska
Ahoj,mám Omnio Bianko,je to na koberce i na čalounění,čistí to bezvadně,vřele doporučuji.
Já jsem zkoušela Vanish na koberce a ten je super, dá se i naředit, takže zas tak draho nevyjde a skvrny vyčistí i naředěnej
Doporučuji prášek na čištění koberců Karcher RM 760.
Nepěnivý bez bělících složek. Velice dobře uvolňuje nečistoty a má lehkou příjemnou vůni. Používají ho profesionálové. Dá se koupit v balení 800g, ale i na váhu. Ředí se cca 100g na 10 litrů vody což vystačí asi na vyčištění 15m2 koberce.
Viktor Čistič
Ahoj, já měla před Vánoci od kamarádky půjčený vysavač na čištění koberců Kärcher s tím práškem Kärcher (myslím, že to byl ten z předešlého příspěvku) a super, špíny jako ze silnice z jednoho koberce a sedací soupravy. A před Vánoci 2006 jsem tu měla pána s profi strojem a on mi taky říkal, ať nepoužívám ty ruční čistidla (Vanisch a ostatní). Tu špínu z toho nijak nevysaju, zaleze pěkně dovnitř do koberce, a on když pak přijede a koberec vyčistí, tak po usnutí se ukážou fleky, vytáhnou se ven ty starý zašlý. Takže já jedině strojem ![]()
Ahoj holky, na prášek bych se vykašlala
Takhle jsem se trápila také, ale nikdy to úplně nepomohlo. Jednou jsem si objednala firmu na čištení, přišel takový sympaťák a během 20ti minut to bylo hotové a úplně čisťounké
Naprosto doporučuji. Nejsme přece nějaké otrokyně ne?
byla to firma Groomservice. Stánky mají na té samé adrese