Poraďte čistič na koberec

7708
8.9.06 13:21

Poraďte čistič na koberec

neznáte někdo opravdu dobrý čistič na koberec. Mám jen Vanish na skvrny,ale popravdě na celý koberec by ho asi padlo několik balení. Nevíte jestli je i nějaký jiný nebo něco jiného co koberec opravdu vyčistí? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
614
8.9.06 13:26

Ahoj,
doporucuju Larin (nebo Larrin - presny nazev si nepamatuju :oops: ) Mivaji ho v mensich drogeriich (DM, Droxy) a maji jak na rucni tak na strojove cisteni.
Pouzivam ho i na sedacku a funguje 100% :wink:
 Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
8.9.06 13:29

Snad nekecám, ale tuším, že existuje i přímo Vanish na čištění koberců, tam by to dávkování mělo určitě vystačit na velkou plochu. Zkus se poptat v drogérce, jestli si vzpomenu, tak se taky mrknu, abych tě zbytečně nemystifikovala:-)

Jazzi a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
8.9.06 13:53

My právě zítra jedem na velekj nákup do Hypernovy,ale s našima, tak chci mít nějakej typ, protože než bych tam přebrala regál :roll: kdyžtak pak sjedu do města…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
8.9.06 14:03

Ashley, Vanish na koberce existuje a není zas tak cenově náročný, protože se dávkuje docela málo na velkou plochu. Má zkušenost: ze všech běžných přípravků pro ruční čištění, co jsem zkoušela čistí nejlíp Vanish, skvrny fakt vyčistí všechny, ale po čase znovu vykouknou :? Prý je lepší půjčit si od nějaké firmy stroj na čištění koberců a nechat si ho vyčistit takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
8.9.06 14:06

Hmmm tak stroj nevím Myško, babička mě dala ten vanish na skvrny, máme jednu pěkně růžovou od jahodovýho sirupu :twisted: a milej vanish ji nevyčistil, zato tu barvu nádherně oživil a rozzářil :roll: :twisted:
Já chci hlavně vyčistit ten „prach“ a prostě pro lepší pocit. Až se budem stěhovat do novýho (asi ne tak brzo) tak stejně poletí z baráku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
8.9.06 14:08

Ahojyky, určitě existuje Vanish na koberce, máme ho doma.
Já ho použila na čalounění sedačky a nic moc teda. Je pravda, že sedačka je fakt světlá…
Pozvala sjem si pána na její vyčištění a nedá se to srovnat. Zas tak drahý to nebylo a hlavně jsem to měla bez práce. Říkal, že je lepší to nečistit a nechat na to strojové vyčištění. Takže to teď nechávám a chystám se zase pozvat profíky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
8.9.06 14:17

Tak jsem se schválně byla podívat v koupelně :-) Vanish na koberce se prodává v balení 1l, čerstvé skvrny se čistí přímo přípravkem, čištění celých ploch doporučují v ředění 1 díl Vanishe 9 dílů vody. Máme skoro bílý koberec a někdy je potřeba to vzít několikrát po sobě, ale nakonec se vše vyčistí (zašlapaný hovínko asi na počtvrtý).

Lasička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.9.06 14:21

Mám taky super zkušenost s Larrinem a nestojí určo tolik, co Vanish.
Na koberce 100% na potahy jsem to ještě úplně nevychytala aby to nestékalo a ty mapy nebyly vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
8.9.06 14:43

Holky, s takovým parním čističem se koberec fakt čistí super. Sice to zabere hodně času, ale výsledek je super..

Oluska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.9.06 21:20

Ahoj,mám Omnio Bianko,je to na koberce i na čalounění,čistí to bezvadně,vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.9.06 13:12

Já jsem zkoušela Vanish na koberce a ten je super, dá se i naředit, takže zas tak draho nevyjde a skvrny vyčistí i naředěnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.08 22:03

čištění koberců

Doporučuji prášek na čištění koberců Karcher RM 760.

Nepěnivý bez bělících složek. Velice dobře uvolňuje nečistoty a má lehkou příjemnou vůni. Používají ho profesionálové. Dá se koupit v balení 800g, ale i na váhu. Ředí se cca 100g na 10 litrů vody což vystačí asi na vyčištění 15m2 koberce.

Viktor Čistič

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.3.08 13:15

Ahoj, já měla před Vánoci od kamarádky půjčený vysavač na čištění koberců Kärcher s tím práškem Kärcher (myslím, že to byl ten z předešlého příspěvku) a super, špíny jako ze silnice z jednoho koberce a sedací soupravy. A před Vánoci 2006 jsem tu měla pána s profi strojem a on mi taky říkal, ať nepoužívám ty ruční čistidla (Vanisch a ostatní). Tu špínu z toho nijak nevysaju, zaleze pěkně dovnitř do koberce, a on když pak přijede a koberec vyčistí, tak po usnutí se ukážou fleky, vytáhnou se ven ty starý zašlý. Takže já jedině strojem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VladenkaAa
13.3.12 11:15

Čištění koberců

Ahoj holky, na prášek bych se vykašlala :) Takhle jsem se trápila také, ale nikdy to úplně nepomohlo. Jednou jsem si objednala firmu na čištení, přišel takový sympaťák a během 20ti minut to bylo hotové a úplně čisťounké :) Naprosto doporučuji. Nejsme přece nějaké otrokyně ne? :) byla to firma Groomservice. Stánky mají na té samé adrese

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová