Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
poraďte mi prosím nějaký eshop, kde nakupujete boty. Koukám na eobuv.cz a nějaké bych si tam i vybrala, ale vrtá mi samozřejmě hlavou, jestli se nedají někde sehnat ještě levněji (prostě ve stylu "a zadarmo byste to pani nechtěla???
)
Díky za tipy ![]()
Jestli ti záleží opravdu na ceně tak zkus botovo cz kde se dají sehnat docela levně a ještě cz bfashion com tady jsou opravdu levné, ale kvalitu nevím
mám z tama žabky už asi dva roky a drží, ale nenosím je často jelikož jich mám hodně ![]()
@Bonnie7 mně právě připadá, že na té eobuvi jsou takové „lepší“ značky a spíš si koupím jedny balerínky Merrell za 1800 Kč než troje noname za pětikilčo. Ale každopádně díky za tip, podívám se.
Aha. no ja ty shopy az tolik neznam. nakupuju spis v kamennych prodejnach. snad ti poradi nekdo jiny ![]()
Zimní jsem kupovala na www.bosonozka.cz, fajn je www.lesniskritek.cz či www.detskaobuvberanek.cz, boty mají na neobuto či u běželů.
@Fjodorka děkuji za tipy, které už zanedlouho také využiju, teď jsem ale myslela na botky pro mě ![]()
@Martinik Já kupuju poslední dobou na http://damske-boty.zoot.cz , a to nejen boty, ale prakticky všechno oblečení
.
Výhoda je, že Ti to pošlou zadarmo a když Ti něco nesedí, tak to zase zadarmo pošleš zpátky a peníze máš skoro obratem vrácené na účtu.
Ale v levných věcech moc nejedou.
@Martinik na neobuto mají pro dospělé, ale ono se spíš vyplatí kupovat vivobarefoot nebo campery v zahraničí…
@Martinik píše:
Ahoj holky,
poraďte mi prosím nějaký eshop, kde nakupujete boty. Koukám na eobuv.cz a nějaké bych si tam i vybrala, ale vrtá mi samozřejmě hlavou, jestli se nedají někde sehnat ještě levněji (prostě ve stylu "a zadarmo byste to pani nechtěla???)
Díky za tipy
Mají tabulku velikostí a není problém s vrácením či výměnou. Aha, ale koukám, že chceš pro sebe…
@Martinik http://www.shopalike.cz/ tam jsou boty a slevy ze všech eshopu
@Martinik Hodně nakupuju na zoot.cz, mám s nima dobrou zkušenost. Ale že by to bylo zrovna levný, to ne. Ale boty se zatím nezničily, a nosím je celkem dost.