Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
potrebuji platebni kartu a obas si vlozit ci vybrat penize,zaplatit telefon a sem tam nejaky jednorazovy prikaz. materska mi chodi jinam. a nechce se mi platit silene sumy na poplatcich.. diky:-)
Kámoška má účet u Fio banky a je spokojená. Jinak já mám u ČSOB, ale studentský, takže to je asi mimo mísu ![]()
Já mám ČSOB. Jednoduchý internetový bankovnictví, nechá se to udělat i vyloženě jako online účet, ale tam jsou drahý vklady, jinak je tušim skoro všechno zadarmo. Hodně platím prioritně neni to tak strašný ten poplatek - 26,–. Celkově mám za poplatky dost málo, výpisy jen online. Mám ho už spoustu let. Manžel přešel od Český, protože tam dal na poplatcích měsíčně strašný peníze.
Jo a pokud jde o úvěry, tak po nějaký době máme oba předschválený limity a splátku si berou sami, takže se o to nemusím starat. Ale jak holky psaly, pokud by šlo jen o nějaký ty běžný transakce, tak asi ta Fio nebude marná. ![]()
Jednoznačně FIO banka. Neplatíš tam vůbec nic. Jediné, co se platí, tak 6kč výběr z bankomatu, jinak VŮBEC, OPRAVDU VŮBEC nic.
Mám starší účet u ČSOB, kde platím až k 200kč měsíčně a tenhle FIO jsem založila kvůli česko slovenským platbám, které mám zdarma taky, u ČSOB jsem za cokoli se zahraničím platila okamžitě 250kč. Spokojenost absolutní u FIO.
Mám Fio jako druhý účet a jsem maximálně spokojená
.
Pokud teda nechceš vyloženě spořící, ale prostě takový provozní.
Můžu se také zeptat? Nemáte někdo zkušenost s Air bank? díky
Teď má i Ge akci, běžný účet Genius Gratis. Platí se akorát prioritní platby, a výběry v zahraniční, a v cizích bankomatech. Jinak je vše zdarma.
Kdyby někdo chtěl tak můžu dát info jak nato. ![]()
Doporučuju Mbank. Mám tam účet přes 3 roky a zatím bez problému. Můžeš si tam založit i spořící účet. Vše je bez poplatků.
@Gabčula píše:
Můžu se také zeptat? Nemáte někdo zkušenost s Air bank? díky
Spořící účet. S běžným nemám zkušenost.
Chci si založit účet, kam bych měsíčne vkládala peníze a spořila je s tím, že bych je pak potřebovala vybrat (nebo platit kartou) víckrát v jednom měsíci. „Ulejvala“ bych si tam peníze z účtu u ČS, aby jsme něco našetřili a pak to vybrali na opravy domu (rekonstrukce koupelny, oprava plotu, opadané omítky, drolících se základů…) Nevím zda obyčejný účet nebo spořící, protože první výběry by byly již za pár měsíců.
@theresicka Já mám v ZUNO, na spořícím účtu je denní úročení a jde z něj libovolně vybírat.