Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych vás informovat, že se na diskuzích pohybuje někdo, jehož chování není úplně v pořádku. Přijali jsme ji k nám do uzavřené skupiny Ostrava a okolí pod nickem Anetinka.kopretinka, záhy však nick smazala a založila si nový. Přišlo nám info, že si na ni máme dávat pozor, proto jsme si založily identifikační foto a ona ho nezaslala s výmluvou, že je to trapné, že nám pošle místo fotky s válečkem na nudle fotku jinou, to jsme nechtěly, protože stáhnout cizí fotku z netu umí kdokoliv. Po vyhození se k nám snažila dostat pod dalšími dvěma nicky, ale my chtěli stále tu fotku. Opět si založila nový a opět ho smazala. Nechci nikoho osočovat, ale příjde mi jako úchyl. Každý týden nový nick a z lidí tahá jen kde bydlí, kdy jsou venku s dětmi atd. V poslední době diskutovala v místnosti maminka na klasické dopisování, kde ji holky samozřejmě daly adresy aby jim mohla poslat dopisy. Jinač nejsem jediná, komu její chování příjde podivné adostal jsme na ni typ už od více uživatelek.
@Trolíci píše:
Ahoj, chtěla bych vás informovat, že se na diskuzích pohybuje někdo, jehož chování není úplně v pořádku. Přijali jsme ji k nám do uzavřené skupiny Ostrava a okolí pod nickem Anetinka.kopretinka, záhy však nick smazala a založila si nový. Přišlo nám info, že si na ni máme dávat pozor, proto jsme si založily identifikační foto a ona ho nezaslala s výmluvou, že je to trapné, že nám pošle místo fotky s válečkem na nudle fotku jinou, to jsme nechtěly, protože stáhnout cizí fotku z netu umí kdokoliv. Po vyhození se k nám snažila dostat pod dalšími dvěma nicky, ale my chtěli stále tu fotku. Opět si založila nový a opět ho smazala. Nechci nikoho osočovat, ale příjde mi jako úchyl. Každý týden nový nick a z lidí tahá jen kde bydlí, kdy jsou venku s dětmi atd. V poslední době diskutovala v místnosti maminka na klasické dopisování, kde ji holky samozřejmě daly adresy aby jim mohla poslat dopisy. Jinač nejsem jediná, komu její chování příjde podivné adostal jsme na ni typ už od více uživatelek.
myslíš jako tipařka na byty jo? ![]()
spíše mě napadl chlap, který se vydává za ženskou, ale netuším proč všechny nicky absahují jméno Aneta
Už se zase objevila? Jsem myslela, že jí naposledy zablokovali admini celou IP adresu
Jinak její další nicky byly - AnetkaK, Anulinka22, Milasinka, a jeste nějaké tři další, teď si nemůžu vzpomenout..
@31Léňa no tip to moc není, když jí vydrží nick týden a po týdnu ho maže
@Hodaka píše:
myslíš jako tipařka na byty jo?
No spíš nějaký úchyl. Jedna kočka psala, že se jí v SZ ptala jak má staré dítě a jestli má manžela. Podotýkám, že ona/on se prezentovala jako dvacetidvouletá bezdětná Aneta..
Nám tvrdila, v diskuzi, že děti ještě nemá, že s přítelem plánují a v diskuzi u kamarádky už se jí teda narodilo, mimochodem v obou diskuzích bylo rozmezí necelý měsíc =(
@Trolíci píše:
Nám tvrdila, v diskuzi, že děti ještě nemá, že s přítelem plánují a v diskuzi u kamarádky už se jí teda narodilo, mimochodem v obou diskuzích bylo rozmezí necelý měsíc =(
hup na kravu a je tele. A pak zeto tak nejde ![]()
Snad nepisu blbost,ale nicky smaze jedine admini.Pokud je tady nejaka takova osoba,ktera hodne casto meni nicky,divim se,ze to neni prave adminum divne
a stale te osobe vychazeji vstrict
.
Vtírala se do uzavřených skupin, když jí vyhodili, žádala o vstup pod jiným nickem. V jiném nicku už si vymyslela, že dítě má ( v původním neměla), já do skupiny nepatřím, takže více nevím. Více by vám mohly říct holky pamatuji si jen jeden nick holčiny, která je ve skupině, do které se mermomocí „vtírala“- @Natys tak třeba Vám řekne víc. Dále potom si pamatuji, že psala SZ uživateli @Taminka . Třeba ví holky něco víc a ozvou se Vám..