Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele, já teda nevím, ale myslela jsem, že přes připojení z mobilu nejdou dávat smajlíky ![]()
jani to máš pravdu,jak by asi na mobilu napsala toho mávajícího smajlíka?
![]()
@Bajča píše:
jani to máš pravdu,jak by asi na mobilu napsala toho mávajícího smajlíka?![]()
![]()
Jsem věděla, že nejsem úplně blbá
![]()
Zdravím,
bohužel Pavla B. alias „Aneta“ ve všech svých podobách (AnetinkaKopretinka, Anulinka22, Milasinka12, Anetiik, Anetka K.) je neodbytným člověkem. Neustále si zde po smazání přezdívek i blokacích zakládá další účty. Scénář je stejný - diskuse s návrhy na seznámení a také informace o půjčkách. Snaží se dostat do uzavřených skupin a rozesílá i podobně podezřelé SZ, které mi byly hlášeny. Vždy jsme nick smazali a přístup blokovali. Bohužel se to stále opakuje dokola.
Tím bych vás chtěla požádat, abyste v rámci opatrnosti s ní nijak nekomunikovali, nekomentovali její příspěvky a neodpovídali na SZ - to převážně platí obecně - od nováčků nebo jim dokonce poskytovali své osobní údaje. Vše podezřelé nahlašujte a podobným individuím poskytněte to jediné, co na ně platí: naprostou ignoraci.
Tereza
Bezva, takže jsem zjistila, že i já jsem jako admin uzavřené skupiny nalítla
To je šílené… Fakt co z toho má?
holky z mobilu jdou vkládat všechny smajlíky
stačí třeba mezi dvojtečky napsat mavam a je tu mávající smajlík
jsem tady přes mobil pořád.
@Bajča @janinkaz
@Niki89 píše:
holky z mobilu jdou vkládat všechny smajlíkystačí třeba mezi dvojtečky napsat mavam a je tu mávající smajlík
jsem tady přes mobil pořád.
@Bajča @janinkaz
tak jsem blbá
![]()
@JanaK88 my jsme kvůli ní zavedli identifikační foto a to nám pomohlo vyřadit ze skupiny ty neaktivní a podezřelé lidi =)
@Trolíci No po tomhle o tom, také začínám uvažovat
Ale budu to muset probrat s holkama.
já s nikým nic neprobírala, dala jsem ultimátum, fotku s válečkem na nudle v levé ruce do 14ti dní a to jsem se s věšinou znala osobně, ale pravidlo je pravidlo, po uplynutí 14dnů jsem ty co neposlali vyhodila a mezi něma byla i Aneta. Víš jak, všechny co do skupiny chodí pravidělně tak fotku poslaly bez problémů
mě přišla SZ od Milasinka12, že se chce seznámit že je z ostravy a nemá děti a hledá kamarádku na kafčo. no ještě že jsem jí neodepsala. jelikož jsem těhotná tak kamarádek bez děti mám dost ale nikoho kdo mimčo má nebo kdo je taky těhu tak asi to byl můj hlavnní důvod proč jsem jí ignorovala. a koukám že to je dobře