Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kallkapa píše:
Už se zase objevila? Jsem myslela, že jí naposledy zablokovali admini celou IP adresuJinak její další nicky byly - AnetkaK, Anulinka22, Milasinka, a jeste nějaké tři další, teď si nemůžu vzpomenout..
v naší skupině byla naposledy jako Anetiik, nick vydržel 2 dny a už je zase smazaný ![]()
@nosanek píše:
hup na kravu a je tele. A pak zeto tak nejde
Sakra, jak to ti lidi dělají?? My jsme se s chlapem tak nadřeli a jinde to mají za měsíc odbyto i s porodem ![]()
u nás byla jako anetinka.kopretinka, potom jako Anulinka22, potom se chtěla vetřít jako Anetíík ale to už jsme měli o ní info, že je divná a nevzali jsme jí zpět. Anetíík už je taky smazán a má teď bůhví co
@Jaruna píše:
Snad nepisu blbost,ale nicky smaze jedine admini.Pokud je tady nejaka takova osoba,ktera hodne casto meni nicky,divim se,ze to neni prave adminum divnea stale te osobe vychazeji vstrict
.
Jo nicky mažou a mění jen admini. Tak mě napadá, že ji vždy, když vyhmátnou její IP adresu smáznou. A ona si pak založí nový nick a pořád dokola…
@Vlkoška píše:
Jo nicky mažou a mění jen admini. Tak mě napadá, že ji vždy, když vyhmátnou její IP adresu smáznou. A ona si pak založí nový nick a pořád dokola…
kdyby si pokaždé založila nový mail, což třeba na seznamu není problém, tak admini nemusí nic měnit - založí si nový nick na novou adresu… ![]()
@Vlkoška a admini i mazou nicky?Ja myslela,ze blokuji IP adresy,je to prece jednodussi. ![]()
@Jaruna píše:
@Vlkoška a admini i mazou nicky?Ja myslela,ze blokuji IP adresy,je to prece jednodussi.
To nevím jestli je mažou, ale když holky píšou, že je ten dotyčný nick už smazaný tak asi jo
Ale je pravda, že pokud pořád píše ze stejné IP adresy, tak už by měla být bloklá
No počkáme si na vyjádření adminů
@Suzume píše:
Sakra, jak to ti lidi dělají?? My jsme se s chlapem tak nadřeli a jinde to mají za měsíc odbyto i s porodem
Tak to je dobré. Každopádně bude asi divný/á,třeba jak se tu psalo výše dělá tipy na byty. Kdo je kdy venku apod. ![]()
Mě taky jeden nick mazal admin na mou žádost,bo mi tam manžel vlezl a projel komplet. Nechtěla jsem s ním/s nickem/ už nic společného. Chtěli důvod a tento chápali. dokonce mi řekli,že z mé IP adresy se přihlašuje více lidí. Manža mi přiznal,že vlezl do mé diskuze a psal mi pod svým nickem-bohužel jaký byl nevím a je mi to už jedno.
Ach, proč zrovna takový pěkný jméno musí používat úchyl. Já se tak jmenuji … ale úchyl nejsem ![]()
Díky za tip …
@1024 a proč to dělal
? teda já jen ze zvědavosti, samozřejmě mě klidně pošli někam..
@lukresia píše:
@1024 a proč to dělal? teda já jen ze zvědavosti, samozřejmě mě klidně pošli někam..
Našel sms od kamaráda a už si myslel,že mám milence nebo co
. Nic nenašel,ale narazil na diskuzi,kde jsem popisovala svou oprávněnou nenávist vůči jeho matce.
Jó holky to asi nikdo z nás neví proč to dělá. Mě taky napadl ten pedofil, možná by nebylo do věci kdyby admini upozornili PČR, třeba by zase bylo o jednoho méně
@1024 dík za odpověd, no žárlivost je potvora, jinak s náklonností ke tchyním jsme na tom stejně ![]()