Podezřelá osoba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11896
18.4.12 13:26
@Kallkapa píše:
Už se zase objevila? Jsem myslela, že jí naposledy zablokovali admini celou IP adresu :roll: Jinak její další nicky byly - AnetkaK, Anulinka22, Milasinka, a jeste nějaké tři další, teď si nemůžu vzpomenout..

v naší skupině byla naposledy jako Anetiik, nick vydržel 2 dny a už je zase smazaný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
18.4.12 13:28
@nosanek píše:
hup na kravu a je tele. A pak zeto tak nejde :lol:

Sakra, jak to ti lidi dělají?? My jsme se s chlapem tak nadřeli a jinde to mají za měsíc odbyto i s porodem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
18.4.12 13:29

u nás byla jako anetinka.kopretinka, potom jako Anulinka22, potom se chtěla vetřít jako Anetíík ale to už jsme měli o ní info, že je divná a nevzali jsme jí zpět. Anetíík už je taky smazán a má teď bůhví co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
18.4.12 13:30
@Jaruna píše:
Snad nepisu blbost,ale nicky smaze jedine admini.Pokud je tady nejaka takova osoba,ktera hodne casto meni nicky,divim se,ze to neni prave adminum divne :think: a stale te osobe vychazeji vstrict :roll: .

Jo nicky mažou a mění jen admini. Tak mě napadá, že ji vždy, když vyhmátnou její IP adresu smáznou. A ona si pak založí nový nick a pořád dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
18.4.12 13:32
@Vlkoška píše:
Jo nicky mažou a mění jen admini. Tak mě napadá, že ji vždy, když vyhmátnou její IP adresu smáznou. A ona si pak založí nový nick a pořád dokola…

kdyby si pokaždé založila nový mail, což třeba na seznamu není problém, tak admini nemusí nic měnit - založí si nový nick na novou adresu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
18.4.12 13:34

@Vlkoška a admini i mazou nicky?Ja myslela,ze blokuji IP adresy,je to prece jednodussi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
18.4.12 13:38
@Jaruna píše:
@Vlkoška a admini i mazou nicky?Ja myslela,ze blokuji IP adresy,je to prece jednodussi. :nevim:

To nevím jestli je mažou, ale když holky píšou, že je ten dotyčný nick už smazaný tak asi jo :nevim: Ale je pravda, že pokud pořád píše ze stejné IP adresy, tak už by měla být bloklá :think: No počkáme si na vyjádření adminů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
18.4.12 13:40
@Suzume píše:
Sakra, jak to ti lidi dělají?? My jsme se s chlapem tak nadřeli a jinde to mají za měsíc odbyto i s porodem :nevim:

Tak to je dobré. Každopádně bude asi divný/á,třeba jak se tu psalo výše dělá tipy na byty. Kdo je kdy venku apod. :nevim:
Mě taky jeden nick mazal admin na mou žádost,bo mi tam manžel vlezl a projel komplet. Nechtěla jsem s ním/s nickem/ už nic společného. Chtěli důvod a tento chápali. dokonce mi řekli,že z mé IP adresy se přihlašuje více lidí. Manža mi přiznal,že vlezl do mé diskuze a psal mi pod svým nickem-bohužel jaký byl nevím a je mi to už jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
18.4.12 13:43

Ach, proč zrovna takový pěkný jméno musí používat úchyl. Já se tak jmenuji … ale úchyl nejsem :)
Díky za tip …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.4.12 13:44

@1024 a proč to dělal 8o? teda já jen ze zvědavosti, samozřejmě mě klidně pošli někam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.4.12 13:45

tak to je hustý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
18.4.12 13:47

Možná fakt peďák, je tu spousta fotek :think: nebo magor :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2969
18.4.12 13:48
@lukresia píše:
@1024 a proč to dělal 8o? teda já jen ze zvědavosti, samozřejmě mě klidně pošli někam..

Našel sms od kamaráda a už si myslel,že mám milence nebo co 8o . Nic nenašel,ale narazil na diskuzi,kde jsem popisovala svou oprávněnou nenávist vůči jeho matce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
18.4.12 13:50

Jó holky to asi nikdo z nás neví proč to dělá. Mě taky napadl ten pedofil, možná by nebylo do věci kdyby admini upozornili PČR, třeba by zase bylo o jednoho méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.4.12 13:50

@1024 dík za odpověd, no žárlivost je potvora, jinak s náklonností ke tchyním jsme na tom stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová