Podezřelá osoba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15488
19.4.12 07:36
@Wiolla píše:
Jůůůůva, se tady i něco naučím. To půjde i přes iPad, že? To musím zkusit… ;)

Jj určitě ;-) člověk si akorát musí pamatovat jak se ti smajlíci jmenují ;-) a já jsem tady pořád takže už to vím :-D musíš to dát vždy mezi dvojtečky a ono se to pak přemění tak poblion je blijící smajlík,nebo cert,nevim,think,mrgreen atd :poblion: :cert: :nevim: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.4.12 09:16

Na iPedu jsou smajlici normal graficti :nevim: pisu z nej uz rok :nevim: nemusis nic davat jako do zavorek :mrgreen: je to jako na complu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
22.8.12 11:05

8o jsem narazila na tuto diskuzi přes diskuzi o dopisování, já dostala kontakt na Anetu K. z Bohumína,22let, bezdětná, dálkově studující 8o a zrovna dnes jsem se chystala poslat odpověď :think: ale jak to tady tak čtu :zed: znáte někdo celé jméno a adresu jestli se shoduje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
22.8.12 12:06
@dzarunka píše:
8o jsem narazila na tuto diskuzi přes diskuzi o dopisování, já dostala kontakt na Anetu K. z Bohumína,22let, bezdětná, dálkově studující 8o a zrovna dnes jsem se chystala poslat odpověď :think: ale jak to tady tak čtu :zed: znáte někdo celé jméno a adresu jestli se shoduje??

Bože, já ty lidi nechápu. :zed: Myslím, že to bude nějaký úchylák. :cert:

• Citovat
  • Upravit
1297
22.8.12 13:06

Paráda… to jsem zvědavá co to je zač, protože já jí poslala svoji adresu… naivně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
22.8.12 13:08
@dzarunka píše:

po mně chtěla adresu odhledně dopisování taky… akorát psala že to předá kamarádce, že je z bohumína… letím se podívat jestli jsem náhodou na nějaký neodepisovala… jsem poslední dobou s hlavou v oblacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová