Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Trolíci když se nad tím člověk zamyslí, tak tady ti pedouši atd..mají zlatý důl, až z toho mrazí…je to hnus.
Holky bachy teď je to evik92,našla jsem ji v naší skupině!!!!!!!!
mě by teda zajímalo, kdo to je, mě opsala, že je to bezdětná 22 letá slečna, odpovídá i rukopis, ale to nejsem schopná poznat - prý bude příští rok maturovat
@lukresia píše:
@1024 dík za odpověd, no žárlivost je potvora, jinak s náklonností ke tchyním jsme na tom stejně
No my máme skupinu Ostrava a okolí a u nás vyzvídala kde bydlíme a kam se chodíme procházet, pokaždé jsme měli sraz tak řekla, že jí do toho něco vlezo, ale pokaždé vděla kde a vkolik tten sraaz máme =(
No, s touto osobou máme taky bohaté zkušenosti v jedné uzavřené diskuzi
Používala nick - Anulinka22 a ewik92
Jedna diskuze ohledně ní tu byla myslím o víkendu a pak byla smazaná.
Ale nic ze me nepacila, jen psala jak se pohadala s hlapem aze nema praci atd…
@Lonette píše:
mě by teda zajímalo, kdo to je, mě opsala, že je to bezdětná 22 letá slečna, odpovídá i rukopis, ale to nejsem schopná poznat - prý bude příští rok maturovat
Nám psala, že studuje VŠ, s přítelem se snaží o dítě, je jí 22 let a dělala au pairku v zahraničí. Potom nám také nabízela hlídání dětí.
@Janichka píše:
Co v te diskuzi bylo?
Tu diskuzi založila ona, že prý hledá kámošku na kafe a pokec a holky, co jí poznaly se jí ptaly, proč mění nicky a píše nepravdivé informace. Celou diskuzi jsem nečetla, pt jí admin smazal.
Ty jo
ja mam ty zpravy od ni jeste lozene, kuknu do toho co mi psala. Jakoby fakt dolovala kde bydlite atd ![]()