Podezřelá osoba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3905
18.4.12 22:17
@Kallkapa píše:
Jéé čau Anet :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,drsne, k nam do skupinky se taky furt cpala :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
18.4.12 22:18

to jsem ráda evi, jo myslela jsem tu, psala jsi, že ve tvé skupině, tak jsem myslela, že myslíš skupinu, kterou moderuješ, tak jsem ti vlezla na profil a zjistila jsem, že moderuješ jen tu jednu, tak jsem se lekla :mrgreen:
ale tys asi měla na mysli nějakou skupinu, které jsi členem :palec: jen jsem se chtěla ujistit ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
18.4.12 22:22

@Šája , jj, jsem to asi blbě napsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
18.4.12 22:23

tím to nebude, spíš jsem to já blbě pochopila :lol: jsem unavená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
18.4.12 22:24

Holky,já jsem asi blbá,ale jaký by byl problém se taky vyfotit s válečkem v ruce? :nevim: To přece může udělat i jako kdyby byla pijavice a poslat ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.4.12 22:25
@1024 píše:
Holky,já jsem asi blbá,ale jaký by byl problém se taky vyfotit s válečkem v ruce? :nevim: To přece může udělat i jako kdyby byla pijavice a poslat ne??

Pokud to není chlap tak ano. Nebo pokud nechce aby jí někdo na fotce poznal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
18.4.12 22:26

jinak nicky které si pamatuju a patřily téhle ...... omlouvám se ale slušný výraz marně hledám :oops:

Anetinkakopretinka, Anett, Anetak, Ewik92, Anulinka .....pod posledními třemi byla během 3 týdnů ve skupině :pocitac: , mění to jako počasí :roll: , magor prostě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
18.4.12 22:28

@1024 já v tom problém nevidím, pokud se s někým kamárádím, chci se s ním vídat a povídat si i mimo web, tak proč ne. Alespoň odpadá poznávací znamení - noviny, kytka v ruce, nebo žlutý deštník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
18.4.12 22:30

jo tak, já myslela,že v tom je nějaký fígl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
18.4.12 22:31
@Trolíci píše:
@janinkaz ne identifikační foto je, že si řeknete, že všechny pošlete fotku na které budete ve slunečních brýlích a toaleťákem v pravé ruce a kladivem v levé ruce, jde o to aby to bylo co nejabsurdnější a nemohl ji jen tak někdo stáhnout z netu. Když by jste se domluvili třeba na fotce čistě jen vás tak úchylák si stáhné na netu fotky nějaké holčiny a říká, že to je ona, ale těžko najde na netu fotku holky kolem 20,30let či za kolik se vydává ve slunečních brýlch s toaleťákem a kladivem
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
18.4.12 22:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.4.12 22:32
@1024 píše:
jo tak, já myslela,že v tom je nějaký fígl :pankac:

No je v tom fígl zřejmě ten, že člověk, který se vydává za někoho jiného, či má nějaké nekalé úmysly svou fotku prostě neposkytne. Což ona neposkytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
18.4.12 22:37

Tak jsem to ted zhruba precetla a fakt nechapu..Nekteri lidi jsou fakt psycho!!!Co z toho maji??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.4.12 23:05
@Niki89 píše:
holky z mobilu jdou vkládat všechny smajlíky ;) stačí třeba mezi dvojtečky napsat mavam a je tu mávající smajlík ;) jsem tady přes mobil pořád.
@Bajča @janinkaz

Jůůůůva, se tady i něco naučím. To půjde i přes iPad, že? To musím zkusit… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
18.4.12 23:47
@Kallkapa píše:
No je v tom fígl zřejmě ten, že člověk, který se vydává za někoho jiného, či má nějaké nekalé úmysly svou fotku prostě neposkytne. Což ona neposkytla.

já jsem taky neposkytla zmíněnou fotku, ale stalo se to tím, že jsem dlouho nebyla online :(
až ted jsem zjistila, že mě vyloučily, ale chápu to, daly si holky pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová