Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to jsem ráda evi, jo myslela jsem tu, psala jsi, že ve tvé skupině, tak jsem myslela, že myslíš skupinu, kterou moderuješ, tak jsem ti vlezla na profil a zjistila jsem, že moderuješ jen tu jednu, tak jsem se lekla ![]()
ale tys asi měla na mysli nějakou skupinu, které jsi členem
jen jsem se chtěla ujistit
![]()
Holky,já jsem asi blbá,ale jaký by byl problém se taky vyfotit s válečkem v ruce?
To přece může udělat i jako kdyby byla pijavice a poslat ne??
@1024 píše:
Holky,já jsem asi blbá,ale jaký by byl problém se taky vyfotit s válečkem v ruce?To přece může udělat i jako kdyby byla pijavice a poslat ne??
Pokud to není chlap tak ano. Nebo pokud nechce aby jí někdo na fotce poznal..
jinak nicky které si pamatuju a patřily téhle ...... omlouvám se ale slušný výraz marně hledám ![]()
Anetinkakopretinka, Anett, Anetak, Ewik92, Anulinka .....pod posledními třemi byla během 3 týdnů ve skupině
, mění to jako počasí
, magor prostě
@1024 já v tom problém nevidím, pokud se s někým kamárádím, chci se s ním vídat a povídat si i mimo web, tak proč ne. Alespoň odpadá poznávací znamení - noviny, kytka v ruce, nebo žlutý deštník ![]()
@Trolíci píše:
@janinkaz ne identifikační foto je, že si řeknete, že všechny pošlete fotku na které budete ve slunečních brýlích a toaleťákem v pravé ruce a kladivem v levé ruce, jde o to aby to bylo co nejabsurdnější a nemohl ji jen tak někdo stáhnout z netu. Když by jste se domluvili třeba na fotce čistě jen vás tak úchylák si stáhné na netu fotky nějaké holčiny a říká, že to je ona, ale těžko najde na netu fotku holky kolem 20,30let či za kolik se vydává ve slunečních brýlch s toaleťákem a kladivem
@1024 píše:
jo tak, já myslela,že v tom je nějaký fígl
No je v tom fígl zřejmě ten, že člověk, který se vydává za někoho jiného, či má nějaké nekalé úmysly svou fotku prostě neposkytne. Což ona neposkytla.
Tak jsem to ted zhruba precetla a fakt nechapu..Nekteri lidi jsou fakt psycho!!!Co z toho maji??? ![]()
@Niki89 píše:
holky z mobilu jdou vkládat všechny smajlíkystačí třeba mezi dvojtečky napsat mavam a je tu mávající smajlík
jsem tady přes mobil pořád.
@Bajča @janinkaz
Jůůůůva, se tady i něco naučím. To půjde i přes iPad, že? To musím zkusit… ![]()
@Kallkapa píše:
No je v tom fígl zřejmě ten, že člověk, který se vydává za někoho jiného, či má nějaké nekalé úmysly svou fotku prostě neposkytne. Což ona neposkytla.
já jsem taky neposkytla zmíněnou fotku, ale stalo se to tím, že jsem dlouho nebyla online ![]()
až ted jsem zjistila, že mě vyloučily, ale chápu to, daly si holky pravidla.