Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To me taky kdysi osala, a hlavne ze zakladala diskuzi jak nikoho nezna a ze si nema s kym popovidat!
no tak jsem taky ten blbec co si s ní psal…sice jsem ji nenapsala nic vyloženě osobního,ale i tak mi z toho není dobře.Během toho změnila 3krát nick a mě to nedošlo.
Ja si s ni psala co by s anetinkou.kopretinkou
Taky jsem ji nic osobniho nepsala, jen ze jsem ze zl a mam 3 mesicni holcicku ale to si prectete i z metriku:)
Tuto osobu znám, párkrát jsme se spolu sešly. Sice mi to párkrát zrušila, ale nakonec jsme se sešly. Opravdu existuje
. Byla jsem i u ní doma a mohu říct, že opravdu děti nemá, a dodělává maturitu.
Mám pocit, že některé holky tady si o ní hodně vymýšlí ![]()
@Pavla B. píše:
Tuto osobu znám, párkrát jsme se spolu sešly. Sice mi to párkrát zrušila, ale nakonec jsme se sešly. Opravdu existuje. Byla jsem i u ní doma a mohu říct, že opravdu děti nemá, a dodělává maturitu.Mám pocit, že některé holky tady si o ní hodně vymýšlí
Jéé čau Anet
![]()
@Pavla B. píše:
@KallkapaProsím ?
V kapse Tě nosím
. Kdepak ses s Anetkou seznámila, když ses před chvilkou zaregistrovala?? Aneto, si vážně psychopat..
@Kallkapa píše:
V kapse Tě nosím. Kdepak ses s Anetkou seznámila, když ses před chvilkou zaregistrovala?? Aneto, si vážně psychopat..
Jo a ještě bych teda ráda napsala, že tato stejná osoba, často zakládala diskuze, že hledá nebankovní půjčku (nějaké už měla nabrané a tak jí zřejmě nechtěli nic půjčit, plus jak píšete nepracovala tak je jasné, že jí nic nechtěli půjčit). V kombinaci z urputným hledáním kamarádky a urputným hledáním všech možných půjček to ve mě vzbuzovalo dojem ten, že hledá spíš někoho, kdo by jí nějaké prachy dal..? Nevím…
Přes internet. Hledala jsem kamarádku jelikož se s malou doma nudím, ona mi odepsala. Včera jsem sní byla a říkala mi o této stránce
. Aneta má zablokovaný přístup tak jak jste tady psaly ![]()
@Pavla B. píše:
@KallkapaPřes internet. Hledala jsem kamarádku jelikož se s malou doma nudím, ona mi odepsala. Včera jsem sní byla a říkala mi o této stránce. Aneta má zablokovaný přístup tak jak jste tady psaly
A zrovna ted jsi nahodou narazila na tuto diskuzi ![]()
@Pavla B. píše:
@KallkapaPřes internet. Hledala jsem kamarádku jelikož se s malou doma nudím, ona mi odepsala. Včera jsem sní byla a říkala mi o této stránce. Aneta má zablokovaný přístup tak jak jste tady psaly
Nepovídej
![]()