Podezřelá osoba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
18.4.12 15:33

Ty woe o co ti jde?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
@Pavla B. píše:
@KallkapaPřes internet. Hledala jsem kamarádku jelikož se s malou doma nudím, ona mi odepsala. Včera jsem sní byla a říkala mi o této stránce ;) . Aneta má zablokovaný přístup tak jak jste tady psaly :mavam:

Nepovídej :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavla B.
@Kallkapa píše:
Jo a ještě bych teda ráda napsala, že tato stejná osoba, často zakládala diskuze, že hledá nebankovní půjčku (nějaké už měla nabrané a tak jí zřejmě nechtěli nic půjčit, plus jak píšete nepracovala tak je jasné, že jí nic nechtěli půjčit). V kombinaci z urputným hledáním kamarádky a urputným hledáním všech možných půjček to ve mě vzbuzovalo dojem ten, že hledá spíš někoho, kdo by jí nějaké prachy dal..? Nevím…

Znám jí osobně a peníze po mě zatím nechtěla :lol: . Ale ať si každý udělá názor sám ;)

• Citovat
  • Upravit
6956
18.4.12 15:34

A kazdy se umi prihlasit i jinde na net nez na jednu IP!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavla B.
18.4.12 15:35
@Janichka píše:
A kazdy se umi prihlasit i jinde na net nez na jednu IP!

Nemám to zapotřebí, jenom jsem chtěla by jste věděly, že ona opravdu existuje ;).
I kdyby tady psalo 100 lidí tak si budete myslet, že to je ona :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6956
18.4.12 15:37

Pavlo: pochop ze vypadas hodne veduveryhodne pokud jsi uplni novacek a zrovna vsechny tve prvni prizpevky jdou do tehle diskuze! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavla B.
18.4.12 15:37
@Kallkapa píše:
Nepovídej :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

I kdyby tady psalo více lidí tak si budeš myslet, že to je ona. To asi těžko, když má zablokovaný účet ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Pavla B.
18.4.12 15:39
@Janichka píše:
Pavlo: pochop ze vypadas hodne veduveryhodne pokud jsi uplni novacek a zrovna vsechny tve prvni prizpevky jdou do tehle diskuze! :mrgreen:

Dívala jsem se na její diskuze, a v jedné se psalo tady o téhle . Proto jsem chtěla přispět ;) . Názor ať si udělá každý sám.

• Citovat
  • Upravit
8566
18.4.12 15:40
@Pavla B. píše:
I kdyby tady psalo více lidí tak si budeš myslet, že to je ona. To asi těžko, když má zablokovaný účet ;) :mavam:

Myslíš Aneto, že jsou všichni tak primitivní jako ty, že si myslí, že nemůžeš jít na net jinam než odkud ses připojovala doposud? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
18.4.12 15:40

JAk ses mohla dívat na její diskuze, když má zablokovaný účet a vyskytuje se tu pod několika nicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
18.4.12 15:42

A mám to potvrzené od admina, drahá slečno nudící se s děckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956

Jak se ty zensky s vzdycky strasne tim druhym nickem strasne obhajujou, to je jako by se rovnou priznaly. Nedavno to tady bylo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956

Ten denicek - uz nemuzu dal- snad nemusim pripominat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
18.4.12 15:43

Jo a ten nick anetinka. Kopretinka neexistuje takze lonette ma pravdu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
18.4.12 15:44

Takze jsi na jeji diskuze koukat nemohla! Jsi fakt narusena!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová