Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pavla B. píše:
@KallkapaPřes internet. Hledala jsem kamarádku jelikož se s malou doma nudím, ona mi odepsala. Včera jsem sní byla a říkala mi o této stránce. Aneta má zablokovaný přístup tak jak jste tady psaly
Nepovídej
![]()
@Kallkapa píše:
Jo a ještě bych teda ráda napsala, že tato stejná osoba, často zakládala diskuze, že hledá nebankovní půjčku (nějaké už měla nabrané a tak jí zřejmě nechtěli nic půjčit, plus jak píšete nepracovala tak je jasné, že jí nic nechtěli půjčit). V kombinaci z urputným hledáním kamarádky a urputným hledáním všech možných půjček to ve mě vzbuzovalo dojem ten, že hledá spíš někoho, kdo by jí nějaké prachy dal..? Nevím…
Znám jí osobně a peníze po mě zatím nechtěla
. Ale ať si každý udělá názor sám ![]()
@Janichka píše:
A kazdy se umi prihlasit i jinde na net nez na jednu IP!
Nemám to zapotřebí, jenom jsem chtěla by jste věděly, že ona opravdu existuje
.
I kdyby tady psalo 100 lidí tak si budete myslet, že to je ona ![]()
Pavlo: pochop ze vypadas hodne veduveryhodne pokud jsi uplni novacek a zrovna vsechny tve prvni prizpevky jdou do tehle diskuze! ![]()
@Kallkapa píše:
Nepovídej![]()
![]()
![]()
![]()
I kdyby tady psalo více lidí tak si budeš myslet, že to je ona. To asi těžko, když má zablokovaný účet
![]()
@Janichka píše:
Pavlo: pochop ze vypadas hodne veduveryhodne pokud jsi uplni novacek a zrovna vsechny tve prvni prizpevky jdou do tehle diskuze!
Dívala jsem se na její diskuze, a v jedné se psalo tady o téhle . Proto jsem chtěla přispět
. Názor ať si udělá každý sám.
@Pavla B. píše:
I kdyby tady psalo více lidí tak si budeš myslet, že to je ona. To asi těžko, když má zablokovaný účet![]()
Myslíš Aneto, že jsou všichni tak primitivní jako ty, že si myslí, že nemůžeš jít na net jinam než odkud ses připojovala doposud?
![]()
JAk ses mohla dívat na její diskuze, když má zablokovaný účet a vyskytuje se tu pod několika nicky?
A mám to potvrzené od admina, drahá slečno nudící se s děckem
Jak se ty zensky s vzdycky strasne tim druhym nickem strasne obhajujou, to je jako by se rovnou priznaly. Nedavno to tady bylo:)
Jo a ten nick anetinka. Kopretinka neexistuje takze lonette ma pravdu!!
Takze jsi na jeji diskuze koukat nemohla! Jsi fakt narusena!!