Podezřelá osoba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
emocuc.polymorf
18.4.12 14:11
@MUFICE píše:
No, s touto osobou máme taky bohaté zkušenosti v jedné uzavřené diskuzi :cert: Používala nick - Anulinka22 a ewik92 :cert: Jedna diskuze ohledně ní tu byla myslím o víkendu a pak byla smazaná.

Ne v tý naší, doufám, viď?.. já si nepamatuju ty nicky, co byly smazané při čistce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7139
18.4.12 14:13

moc mi nejde do hlavy, že by to ten člověk dělal aby vykradl byt, vždyt vůbec neví jestli doma není nikdo další, popř. pes., jsem strašpytel tak mě spíš napadá, že zjištoval kdo kde bude, aby mohl tajně sledovat, nebo ublížit..ale mám bujnou fantazii asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.4.12 14:14

Nabízela hlídání dětí? A to by někdo se seznámil s někým po netu a nechal si jen tak pohlídat dítě? To by musel bejt jedině cvaklej taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
18.4.12 14:18

u mě nemá ještě ani maturitu…já některé lidi fakt nechápu. :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 14:19

Nechápu její/jeho divné chování, ale ať je to, kdo je to, tak se nemusí vtírat do skupiny, určitě je tu podobných informací (srazy, schůzky, setkání) víc než dost volně přístupných, stačí hledat.
Já jsem paranoidní :oops: a tyhle informace přesně z těhle důvodů nepíšu nikam.
Tak buďme všechny opatrné!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
18.4.12 14:21

Me psala ze studuje dalkove a jinak pracuje po brigoskach, ale ze by rada neco na stalo nekde v butiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
@Jaruna píše:
@Vlkoška a admini i mazou nicky?Ja myslela,ze blokuji IP adresy,je to prece jednodussi. :nevim:

U nás v baráku má 6 bytů společnou IP adresu, tak to by se mi nelíbilo, kdyby ji kvůli nějakému „úchylákovi“ o patro níž admini zablokovali :mrgreen: . Proto asi admini raději stále dokola mažou nově založené nicky, než aby zablokovali nedopatřením víc uživatelek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956

Jo a ze ma 22 a s klukem je 2,5 roku. Ze zije v Bohumine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
18.4.12 14:24

ne u mě byla z Bohumína a nyní žije 3 roky v OStravě s přítelem, že si taky přivydělává prodejem oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.12 14:25

Ahoj, tak do naší diskuse (o maminách v Ově) se taky cpala nějaká Aneta, 22, zatím bez dítěte, teď jsem tam koukala zpětně a už je z ní Evik92…

Zeptám se pitomně, ale určitě ten nick tam byl Anet a nějaké číslo - to jde abyste si nick zpětně změnili? 8o
Srry za anonym, nerada jsem za trubku :mrgreen: Ale asi holt jsem.

Každopádně dík za upozornění!!!!!

• Citovat
  • Upravit
4244
18.4.12 14:27

@Janichka Tak nedolovala přímo adresy, ale ptala se ze které části Ov jsme a tak, dále věděla místa a časy srazů a taky to že manželové, partneři jsou v práci … Nám tvrdila, že bydlí v Ostravě tuším na slezské, ale bohužel vše od ní je někde fuč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
18.4.12 14:30

Krava! A me ji bylo lito, ze je sama a nema v ostrave zadne kamarady :evil: to me dokaze vytocit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
18.4.12 14:31

Holky pročítala jsem si zprávy co napsala když nechtěla poslat to id foto a psala, že mi fotku nepošle, že je to trapné, ale že když jí nevěřím, tak se se mnou klidně sejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.4.12 14:31
@Anonymní píše:
Ahoj, tak do naší diskuse (o maminách v Ově) se taky cpala nějaká Aneta, 22, zatím bez dítěte, teď jsem tam koukala zpětně a už je z ní Evik92…

Zeptám se pitomně, ale určitě ten nick tam byl Anet a nějaké číslo - to jde abyste si nick zpětně změnili? 8o
Srry za anonym, nerada jsem za trubku :mrgreen: Ale asi holt jsem.

Každopádně dík za upozornění!!!!!

JJ jde to.. to jsem si taky všimla, že si jí změnil jeden nick na Evik92 ale zůstala v úvodním příspěvku podepsaná jako Aneta :lol: . Nick ti na požádání může změnit Admin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
18.4.12 14:34

To je vlastni ze nectela poslat fotku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie