Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
jedná se s velkou pravděpodobností opět o stejnou uživatelku, přístup jsem jí zablokovala. S osobními údaji prosím nakládejte opatrně.
Monika
Nestačím koukat
Asi psychicky narušená osoba, ale opravdu by mě zajímalo na co ty informace chtěla využít ![]()
@Pavla B. píše:
@KallkapaPřes internet. Hledala jsem kamarádku jelikož se s malou doma nudím, ona mi odepsala. Včera jsem sní byla a říkala mi o této stránce. Aneta má zablokovaný přístup tak jak jste tady psaly
by mě zajímalo jak ti včera mohla říkat o této stránce když jsemjí dnes založila ![]()
Tak já už jsem z toho jelen.Jaktože zas před 5 minutami psala do jedné diskuse jako Aneta k??????
Pro všechny : První nick jsem zrušila sama jelikož se mi na něho někdo připojoval, další 2 nicky mi admin zrušil jelikož jsem využívala 2 najednou ( což jsem nevěděla, že se nesmí ). A poslední jsem radši zrušila, potom co tady o mě psaly. Nyní nemám žádný a ani mít nebudu !!! Aby jste věděly jsem připojená přes telefon, abych předešla Vašim dohadům ![]()
Dítě nemám ( ani jsem to nikde nepsala) , nestuduji VŠ, ale dodělávám maturitu. Toť vše, dále se obhajovat nebudu…
STVOŘENI, VRAŤ SE ZPĚT DO BOHNIC A NEPARAZITUJ TADY NA EMIMINU.