Prací prostředky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Wall-e
11.2.16 11:06

Poraďte prací prostředky- prosím

Zdravím dámy :-)
Začínám konečně prát, a potřebuju od vás poradit :-) Protože se v tom plácám a nevím…
Chtěla bych prát nejlépe od jedné značky, a chci prášek na bílé, kapsle na barevné, a kapsle na černé, nebo gel na černé. Ale nedaří se mi nic najít :( Už jsem byla rozhodlá pro ariel ale ten zase nemá kapsle ani gel na černé. Moc vám děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25101
11.2.16 11:09

Já používám na vše prášek z DM a na bundy a sem tam na tmavé používám gel z Lidlu. Prášek taky není špatný. Já jedu cestou mít toho co nejméně. Takže i na miminka jsem zkusila klasciký prášek a když jim to nic nedělalo, tak nepoužívám ani spec. pro ně. Pro třetí mám teda teď spec. gel, ale jak dojde, další nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wall-e
11.2.16 11:10

A nebo, vadilo by kdybych od arielu používala prášek na bílé, kapsle na barevné a pak koupila persil na černé? :D

• Citovat
  • Upravit
1220
11.2.16 11:16
@Wall-e píše:
Zdravím dámy :-)
Začínám konečně prát, a potřebuju od vás poradit :-) Protože se v tom plácám a nevím…
Chtěla bych prát nejlépe od jedné značky, a chci prášek na bílé, kapsle na barevné, a kapsle na černé, nebo gel na černé. Ale nedaří se mi nic najít :( Už jsem byla rozhodlá pro ariel ale ten zase nemá kapsle ani gel na černé. Moc vám děkuji

To peres pro miminko? Asi jsem natvrdla ale podle toho co pises, ze chces pouzivat za formu prasku mi neprijde, ze je to pro mimco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
11.2.16 11:16

@Wall-e Prosím tě, absolutně ničemu to nevadí, že použiješ prášky různé značky :D Nebo čemu by to mělo vadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
11.2.16 11:20

Já třeba úplně komplet na všechno používám Persil sensitiv gel a už asi dva roky jsem neměla doma jiný prášek. Mám ho nakoupeného moc v akci, ještě mám tak šest velkých balení. Až dojde, tak kouknu v obchodě na co je akce a koupím to, a je mi jedno, jestli je to ariel, persil či co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wall-e
11.2.16 11:21

@Dianela
Ne to není pro mimino :-) jen pro mě :D

• Citovat
  • Upravit
Wall-e
11.2.16 11:22

@Klementyna
používáš ho uplně na vše? bílé, barevné i černé?:-)

• Citovat
  • Upravit
5797
11.2.16 11:24

@Wall-e nechápu, proč to chcete mít zrovna od jedné značky? vždyť to nic negarantuje. Klidně si kombinuj značky jak chceš. nebo si to chceš někde - třeba k koupelně vystavit a chceš, aby to bylo „cool“?

jinak je rozdíl mezi práškem vyrobeným pro německý trh a pro český trh - to ano. I v rámci značky.
jinak je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wall-e
11.2.16 11:26

@Dundee2
myslela jsem, že by to bylo lepší kvůli vůni..Nebo ne?
aby mi třeba černé kalhoty nevoněly jinak než bílé tričko :D…Ale to je asi hloupost :-)

• Citovat
  • Upravit
8284
11.2.16 11:27
@Wall-e píše:
@Klementyna
používáš ho uplně na vše? bílé, barevné i černé?:-)

Ano, úplně na všechno. Bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
11.2.16 11:28
@Wall-e píše:
@Dundee2
myslela jsem, že by to bylo lepší kvůli vůni..Nebo ne?
aby mi třeba černé kalhoty nevoněly jinak než bílé tričko :D…Ale to je asi hloupost :-)

aha. tak když já doma peru, tak to tohle neřeším :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hlavně aby to bylo čisté a nebyly tam fleky např. po špatném vymáchání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
11.2.16 11:34
@Wall-e píše:
@Dianela
Ne to není pro mimino :-) jen pro mě :D

Ahaaaaa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
11.2.16 11:44
@Wall-e píše:
A nebo, vadilo by kdybych od arielu používala prášek na bílé, kapsle na barevné a pak koupila persil na černé? :D

A čemu by to mělo vadit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wall-e
11.2.16 11:46

@Aries6
já právě nevím proto se ptám :D ale když je to jedno, tim líp :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...