Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já používám na vše prášek z DM a na bundy a sem tam na tmavé používám gel z Lidlu. Prášek taky není špatný. Já jedu cestou mít toho co nejméně. Takže i na miminka jsem zkusila klasciký prášek a když jim to nic nedělalo, tak nepoužívám ani spec. pro ně. Pro třetí mám teda teď spec. gel, ale jak dojde, další nekoupím.
A nebo, vadilo by kdybych od arielu používala prášek na bílé, kapsle na barevné a pak koupila persil na černé? ![]()
@Wall-e píše:
Zdravím dámy
Začínám konečně prát, a potřebuju od vás poraditProtože se v tom plácám a nevím…
Chtěla bych prát nejlépe od jedné značky, a chci prášek na bílé, kapsle na barevné, a kapsle na černé, nebo gel na černé. Ale nedaří se mi nic najítUž jsem byla rozhodlá pro ariel ale ten zase nemá kapsle ani gel na černé. Moc vám děkuji
To peres pro miminko? Asi jsem natvrdla ale podle toho co pises, ze chces pouzivat za formu prasku mi neprijde, ze je to pro mimco ![]()
@Wall-e Prosím tě, absolutně ničemu to nevadí, že použiješ prášky různé značky
Nebo čemu by to mělo vadit?
Já třeba úplně komplet na všechno používám Persil sensitiv gel a už asi dva roky jsem neměla doma jiný prášek. Mám ho nakoupeného moc v akci, ještě mám tak šest velkých balení. Až dojde, tak kouknu v obchodě na co je akce a koupím to, a je mi jedno, jestli je to ariel, persil či co..
@Wall-e nechápu, proč to chcete mít zrovna od jedné značky? vždyť to nic negarantuje. Klidně si kombinuj značky jak chceš. nebo si to chceš někde - třeba k koupelně vystavit a chceš, aby to bylo „cool“?
jinak je rozdíl mezi práškem vyrobeným pro německý trh a pro český trh - to ano. I v rámci značky.
jinak je to jedno.
@Dundee2
myslela jsem, že by to bylo lepší kvůli vůni..Nebo ne?
aby mi třeba černé kalhoty nevoněly jinak než bílé tričko
…Ale to je asi hloupost ![]()
@Wall-e píše:
@Klementyna
používáš ho uplně na vše? bílé, barevné i černé?:-)
Ano, úplně na všechno. Bez problému.
@Wall-e píše:
@Dundee2
myslela jsem, že by to bylo lepší kvůli vůni..Nebo ne?
aby mi třeba černé kalhoty nevoněly jinak než bílé tričko…Ale to je asi hloupost
aha. tak když já doma peru, tak to tohle neřeším
![]()
hlavně aby to bylo čisté a nebyly tam fleky např. po špatném vymáchání
@Wall-e píše:
A nebo, vadilo by kdybych od arielu používala prášek na bílé, kapsle na barevné a pak koupila persil na černé?
A čemu by to mělo vadit? ![]()
Zdravím dámy
Protože se v tom plácám a nevím…
Už jsem byla rozhodlá pro ariel ale ten zase nemá kapsle ani gel na černé. Moc vám děkuji
Začínám konečně prát, a potřebuju od vás poradit
Chtěla bych prát nejlépe od jedné značky, a chci prášek na bílé, kapsle na barevné, a kapsle na černé, nebo gel na černé. Ale nedaří se mi nic najít