Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Wall-e píše:
@Dundee2
myslela jsem, že by to bylo lepší kvůli vůni..Nebo ne?
aby mi třeba černé kalhoty nevoněly jinak než bílé tričko…Ale to je asi hloupost
No tak záleží kolik toho dáš. Já třeba navoněné prádlo nemám ráda. Moje mamka taky pere v těch gelech a na mě je to moc. Já radši bez vůně a když mám chuť, tak mám oblíbenou toaletku. A nebo můžeš používat aviváž. Já ji třeba dávám tak malé množství, že voní jen pár dní po vyprání a pak ne a to mi vyhovuje. Dávám ji kvůli elektrizaci
Někdy fleesové mikiny nebo tepláky dovedou potrápit.
Já kupuju co je v akci
takže na barevný mám ted woolite, na černý perwol, na bílý rex
já teda kapsle nekupuju vůbec, za mě je to tragedie
A my kupujeme lanzu na bílé i barevné, dle rady kožaře je po ní nejméně reakci a je to prý z mýdla nebo co…rozhodně jsme spokojeni a v akci je ta cena nádherná…pro děti lovelu ale mladší má už rok a až mi prášek dojde, další už nekoupím…
A jak to myslíš, že začínáš prát?
To je problém zajít do drogerie, přečíst co je na bílé, černé a vyzkoušet? Jak Ti to bude vonět a vyhovovat? Stejně toho asi vyzkoušíš víc a budeš to střídat, ni?
@Wall-e kupuju ariel a tekutý persil
nějak nevim, proč mít vše od jedné značky.. chce to vyzkoušet. Kapsle nepoužívám ![]()
Oživuji. Nedávno jsem tady četla chválu na prací prášek LEL (viděla jsem ho v Lidlu). Kdo má zkušenost?
A na bílé Formil s marseillským mýdlem?
Jak perou?
Díky moc ![]()
Teď mám Vizir, ale jinak kupuju v Lidlu Formil a jsem s ním spokojená. LEL neznám.
Já používám ekologické prášky od Eurony, chtěla jsem něco šetrného pro děti.
Lel neznam, ale peru ve Formilu z Lidlu a super
parkrat jsem koupila neco jinyho, ale zase jsem se vratila k Formilu ![]()
V pátek mi přivezou nákup pracích a čistících prostředků z Německa. Našla jsem šikovný e-shop „drogeriezde“, dobré recenze, dobrá komunikace, tak uvidím. Jinak mohu doporučit také FOrmil z Lidlu a prášky DM.