Poraďte prosím autosedačku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
15.10.19 10:37
@Pidulka1991 píše:
Jsme taky za exoty. Pred měsícem jsme kupovali novou sedačku pro 3letacku. Protisměrku do 25kg :lol:… Pry je to hrozná chudinka, furt musí koukat do sedačky a nic nevidí :roll:.. Proto nám furt povídá co je venku :lol:

No přesně, nejvíc se naší protisměrce divil švagr, kterej dával svoje děti do posmerny pultikovy sedačky 9-36 v době, kdy ještě ani pořádně samy nesedely a neměly ani těch 9 kilo :zed: a vozit v zimní bundě je pro ně samozřejmostí. Jedeme třeba společně na výlet, cesta tak na hodinu a oni jedou všichni v zimních bundach 8o :lol: :lol: ale já na to kašlu, když se mě někdo zeptá na doporučení, ráda mu poradím a odkazu i na crashtesty a tak. Ale jinak ať si dělá kazdej, co uzná za nejlepší pro svy dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
15.10.19 10:50

To nevysvětlíte, dokud se něco nestane, někteří lidi budou radši slepí a hluší k dobrým radám než aby zainvestovali do bezpečnosti svých dětí, pak je třeba uvidíme v televizních novinách až budou brečet do kamer, že maj zmrzačený dítě, nikomu to nepřeju, ale stane se, tak proč tomu chodit naproti. Máme to v bleděmodrým u příbuzenstva, já už jim ani nic neříkám. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
23.12.19 22:41

Měli jsme Besafe, nemám co bych vytkla, ale problém byl s následným prodejem. Mám dojem, že všichni mají zajem o Maxi Cosi a Cybex, ale nechápu proč. Osobně bych řekla, že Maxi Cosi je horší, ale je to jen můj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
23.12.19 22:43
@Ladyska píše:
Měli jsme Besafe, nemám co bych vytkla, ale problém byl s následným prodejem. Mám dojem, že všichni mají zajem o Maxi Cosi a Cybex, ale nechápu proč. Osobně bych řekla, že Maxi Cosi je horší, ale je to jen můj pocit.

Ja zase spis vim o Cybexu a Britax Romer. O Maxi Cosi sedackach u nikoho treba nevim. Vajicko ano, pokracovaci sedacku ne ;) jinak ja to chapu, maji dobre recenze a vysledky. My jsme treba s Cybexem nadmiru spokojeni, Romera mame u nasich a taky parada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
24.12.19 08:41
@Ladyska píše:
Měli jsme Besafe, nemám co bych vytkla, ale problém byl s následným prodejem. Mám dojem, že všichni mají zajem o Maxi Cosi a Cybex, ale nechápu proč. Osobně bych řekla, že Maxi Cosi je horší, ale je to jen můj pocit.

Já bych si tipla, že to je tak, že besafe, je fakt jedna z top značek, co se týče bezpečnosti. Koho to opravdu zajímá, má načteno a tak. Tak by si prostě sedačku z druhý ruky nekoupil (jedině od známého/příbuzného, kde ví, že nebyla bourana, jak byla skladovaná a tak).
Myslím, že naší axkidku taky budeme mít problém prodat. Pokud ji teda nedám za pětikilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí