Poraďte tablet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2418
12.7.16 18:05

GoClever nepořizovat!!! Když ho budeš reklamovat, tak z 99% procent servis reklamaci zamítne, že s ním nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.7.16 18:12

Mam iPad mini uz nekolik let, tenkrat ho donesl Jezisek a stal kolem sesti tisic, kolik stoji ted netusim. Starsi dite ma Lenovo a to stalo kolem trech tisic a je s nim spokojene, mladsi po manzeluv stary klasicky iPad. Celkove preferuju nakousle jablko i telefon, ale kdyz si pujcim ditka Lenovo, tak krom grafiky, ktere ma iPad samozrejme lepsi, je fajn :palec:

• Citovat
  • Upravit
blabla123
12.7.16 18:13
@Patejl1 píše:
No máme jich v provozu něco přes 50 a běží jak mají, reklamace minimální. I spokojenost běžných uživatelů 4.8 z 5ti říká, že buď je to rukama nebo holt špatný kus. Servis jsou poláci, tam nelze očekávat nic speciálního.

Servis nejsou poláci, ale češi!
Tohle je špatný kus, jelikož s ním přes půl roku běhám pouze po reklamacích :(

• Citovat
  • Upravit
26851
12.7.16 18:44

IPad za 3 tis. neporidi, jedine pouzity. Ale jabko je jistota.
Osobne mam Acer W8, preferuji windows pred Androidem.
Levny tablet s Androidem bych nekupovala, jak se zahlti pamet, tak se seka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
13.8.16 12:09
@Patejl1 píše:
Pořizovat dneska něco se 4 kou, když 7čka je za dveřmi není dobrý nápad. Dneska ještě je 4ka relativně kompatibilní, ale zítra? Jestli na půl roku pak ok, ale co za rok, dva?

Ahooj, mám dotaz prosím, dá se v tabletu přeinstalovat android - mám možnost koupit tablet, je super pc cca 5-6tis, ale kitkat, může s tím být problém a lze to časem nějak přeinstalovat na vyšší andr, 5.1 apod? Díky moc!!!

• Citovat
  • Upravit
rsisa
13.8.16 12:10

Zapomněla jsem napsat, nyní stojí 2000, byl ve výloze nebo tak nějak..

• Citovat
  • Upravit
blabla123
13.8.16 12:21
@rsisa píše:
Ahooj, mám dotaz prosím, dá se v tabletu přeinstalovat android - mám možnost koupit tablet, je super pc cca 5-6tis, ale kitkat, může s tím být problém a lze to časem nějak přeinstalovat na vyšší andr, 5.1 apod? Díky moc!!!

Já myslím, že to nepůjde…

• Citovat
  • Upravit
26851
13.8.16 20:20
@rsisa píše:
Ahooj, mám dotaz prosím, dá se v tabletu přeinstalovat android - mám možnost koupit tablet, je super pc cca 5-6tis, ale kitkat, může s tím být problém a lze to časem nějak přeinstalovat na vyšší andr, 5.1 apod? Díky moc!!!

Na to bych nespolehala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák