Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A co Sygic? měla jsem v prvním dotykáči ještě od bývalého a byla dobrá… jak je to teď nevím. ![]()
Tak za mě WMM jízdní řády, apka mapy.cz, Onedrive, waze mě nikdy nezklamal. Ale mám windows, ty předpokládám Android (soudě podle hangouts)
Muzu to zvednout je super a navigaci mam Sygic
a jeste Fastscanner, text hodi do pdfka.
Nemate nekdo tip na aplikaci pro nastavajici maminy? Aby to pocitalo tydny a dny tehotenstvi a bylo videt, co se ktery tyden vyviji apod. Dekuji dopredu za tip
Mám Sygic, Můj kalendář /mestruace, plodné dny/, Viber na chatování zdarma, posílání fotek, hlasových zpráv.
Na navigaci používám normálně mapy od googlu. Ale já to využiju tak 2× ročně.
Jinak používám i mapy.cz, hlavně když jsem na horách, turistické mapy ČR, SR jsou skvělé.
Pak Sports tracker, na měření kolik toho ujdu, ujedu na kole atd.
Obecně mám ráda apky od google, protože co si zapíšu na kompu, mám hned i v mobilu. Takže gmail, kalendář a keep na poznámky.
Na počasí Aladin.
A pak ještě Profile Scheduler - skvělá věc na nastavení profilů. Třeba kdy se mají vypnout data a zapnout wifi, kdy se má aktivovat režim letadlo, vše se dá zautomatizovat, podle času nebo umístění telefonu (přijdu domů a telefon mi zapne profil doma) atd.
A ještě Stocard, kde mám oskenované všechny ty slevové a zákaznické kartičky.
Navigaci mám jmenuje se na cesty a super, teď jsme s ní projeli celou dovolenou a žádný problém
@CokeLady píše:
A je takova ta, ze tam uzivatele sdili aktualni problemy nebo kolony na trase, aby tr to rovnou navedlo jinudy?
to je na Waze, ten nemám. Tady ta i když se třeba blbě uhneš, ti hned přepočítá, jestli se tam dostaneš i tudy co zrovna jedeš nebo ne. Ukazuje ti i značky, kde je 50 a pípne ti pokud jedeš rychleji.
@Jogrr píše:
Nemate nekdo tip na aplikaci pro nastavajici maminy? Aby to pocitalo tydny a dny tehotenstvi a bylo videt, co se ktery tyden vyviji apod. Dekuji dopredu za tip
Dny to teda nepočítá, ale používala jsem tuhle. Přehled, jak se miminko asi vyvíjí tam je, můžeš zapisovat příznaky, kontroly, je tam i stopka na kontrakce. i tři roky po porodu ji nechci smazat, protože tam mám zaznamenaný porod
kdy jsem od rána stopovala.
https://play.google.com/…apps/details?…
@CokeLady píše:
Nekomu to proste neda, co? I pres to upozorneni v uvodnim prispevku.
jééé promiň
já tu kurzívu přehlédla…už jsem zblblá z toho, jak mají všichni pod příspěvky podpisy
![]()
Mám P Tracker, už asi 4 roky a nedám na něj dopustit. Pak IDOS, ten používám hlavně když spěchám se synkem na bus, ať vím jak moc ještě přidat do kroku
A pak možná WhatsApp.
Aplikaci Waze jsme měli před lety v iPadu a nejvíc ji teda užili v Izraeli, koneckonců odtamtud aplikace pochází, takže třeba tam je pořád strašně populární a u nás myslím ta vlna nadšení odpadla, my ji používali do doby, než jsme měli v autě navigaci.
Nejvíc v mobilu užívám aplikaci na sms a jinak všechno ostatní jen tak okrajově, když je potřeba.
Já mám v mobilu kromě zmiňovaného Waze ještě MHD tabuli. mám tam navolené nejčastější spoje, pak to vždy jen zaktualizuji a vidím, za jak dlouho mi jede nejbližší autobus k baráku. Dobrá je Portmonka, chodí na ní slevové kupony do obchodů.