Poradna duly
Jana Čurdová
@vendy259 ahoj, a ve kterem jsi tydnu? ten termin mas pocitany podle ultrazvuku nebo podle posledni menstruace?
Ahoj, takže, jak to tak sleduji skoro všichni druhé dítě
My teda teprve první. TP dle ms 25.9., dle uz 30.9. Ted týden 10+1. Uz jste někdo byl na screeningu??
U nás také druhátko a překvápko, jestli holčička nebo chlapeček, si necháme až na září.
Yse a první je?
Já bych to nevydržela a manžel taky ne
a v kolikátém týdnu si?
První je holčička a teď se uvidí
Jsem ve 14. týdnu a manžel to chtěl taky vědět, ale měl smolíka - nevzala jsem ho s sebou ![]()
@Luciettka jedenacty asi
jsem se zapomnela zas zeptat.. ale tak myslim, ze 10+4 nebo 3, termin mam 28.9.
Yse, a nějaké přání, co by to mělo být? Nebo je to jedno? U nás jelikož je to první manžel samozřejmě doufá v kluka
tak uvidíme a u prvního jsi to věděla? A je to vážně vidět už na tom 1.screeningu?
Hannahhhh a je ti zle? Nebo nějaké jiné stavy? Já jsem zatím docela v poho, zle mi bývá, to jo, ale zvracení žádné, nepřibrala jsem zatím ani kilo, ale je to spíš tím, že sem jak šílená a pořád se hrozně hlídám, pozoruju, vážím atd ![]()
Tj, taky mam par kamošek, co napřed zhubly a pak to valí nahoru. Jako poprvé těhotná se už moc na bříško těším, ale předpokládám, že pak budu mluvit jinak ![]()
Taky čekám první a na bříško se taky těším. Kolikrát už mi říkali, že mi roste bříško a každýmu vysvětluji, že jsem pouze nafouklá jako pátrací balón. ![]()
Taky mám ten pocit
ale už břicho nezatahuju kašlu na to, však jsem těhule tak co, kdy jindy si budu moct užívat a neskrývat břicho než ted v těhu
Takže taky první? A dlouho očekávané nebo se zadařlo hned?
Taky na to už prdím a nezatahuju ho
. Snažili jsme se půl roku, takže žádná dlouhá doba. Jak dlouho jste se snažili vy?