Poradna duly
Jana Čurdová
@Isabou tak to me mrzi
Hlavne mysli na prcka a nenervuj se! Bydlely jste spolu?
@Luciettka jj bydleli. Teď jsem u mamky a ta o mě pěkně pečuje.
Ja jsem taky na neschopence a uz se nemuzu dočkat az bude trosku teplo, abych mohla vylezt aspoň na zahradu. To stejne -krrvaceni v 5,tydnu, pak ještě dvakrát, vždycky po ranu
alezatim vse ok, tak snad uz se nic nepo..
@Isabou tak aspoň tak
a malicky v poho? zadny problém? A budes chtit aby byl zapsan? Vim ze j eto osobní, samozrejmepokud nechces neodpovídej.
@hannahhhh asi ne. Chtela jsem, ale nestoji to za to, abych si pak něco vycitala
byla jsem ještě před rokem na konizaci, takze skraceny cipek.Tak mam strach..
@Luciettka Si rikam ze to spatne uz jsem si vybrala a uz bude jen lepe
! A ty jsi odkud?
@AZzuzka si to rikam taky
ja z Blanska, to asi ani nevíš kde je ze?
@AZzuzka byva mi zle během dne, ale
vecer jsem unavena, chodím spat brzo, jako to miminko
tys taky psala ze si krvácela, ze? A uz dobry? a zes to vydržela nezeptat na pohlaví.. ![]()
@Luciettka Jj, ted dobry a snad to tak i zustane, byl to nejaky hematom
! Taky jsem schopna usnout v 18,19 hod. Dneska mi prisel tehotensky polstar, tak se na spani tesim o to vic
! A u tebe ok? Tak ono v tom 13 tydnu je to stejne spis odhad, a slibila jsem to ptitelovy, chce pak byt u toho! Kdy jdes ty na screening?
@AZzuzka jj, urcitě
my jdem na sc 25.3. v Brne k dr. Vlasinovi a ten ma povest, ze pokud je mimi dobře natoceny rekne pohlaví na 99% pisu jen, co jsem si precetla tak uvidíme. Uz bych to rada vedela, chci nakupovat vecicky
ty zatím nic nekoupilas?
@Luciettka Mimo se furt hybalo, takze foto nic moc, ale i tak… Takze jsi ted 10 tyden? Zatim mame jen boticky, ty jsem davala priteli s testem… Jinak nic nekupuji…
Příspěvek upraven 07.03.15 v 16:33
@Luciettka ano chci ho tam mít zapsanýho i když to budu muset řešit soudně. Ale co, to že on si to rozmyslel není můj problém a jestli si myslel, že odejde a tím to hasne, tak to se přepočítal ![]()