Poradna duly
Jana Čurdová
@Luciettka jo zle mi teda je.. ze zacatku (tak do sedmeho tydne) mi bylo uplne fajn, az jsem narikala.. ale ted zas mi vadi, ze ta nevolnost nekonci
ale
bylo tak dohromady jen pet dni. Ale najek se mi ztratila chut k jidlu, nemuzu nic citit, takze kdyz musim varit, tak fakt trpim. Co je ale divne, ze uz mam pet kilo nahore
ja sice jim, to se musim vzdycky nutit, ale pred tehotenstvim jsem teda jedla vic, takze nerozumim, proc tak pribiram
![]()
Měly jsme to trošku komplikovanější, ale nakonec cca kolem roku. Užjsem skoro nedoufala, ale kdyzslysim ze někdo se snazi 5 let a víc, tak se skoro stydím
A uz vite pohlaví? Nebo to nechcete vedet?
@hannahhhh aha díky
jsemtakovej počítačovej antitalent
tak to ja mam tak vselijak, jednou chut podruhe nemuzu nic ani citit, ale když uz chut, tak spis na sladky nez na maso
Zatím nevím, ale určitě si to nechám říct. Budoucí tatínek mě před měsícem opustil, takže tomu to nebudu dávat vědět. Dal mi dost jasně najevo, že o nás nestojí a dokonce chtěl, abych si to nechala vzít. A to podotýkám, že mimi jsme chtěli oba a oba jsme měli radost, když se to povedlo. Jen v něm se to pak asi zlomilo ![]()
@Luciettka se rika, ze kdyz chut na sladky, tak to bude holka
ale tak na to neverim. Podle mych nevolnosti si taky rikam, ze to bude holka.. ale kdo vi.. To bych celkem brala, kdybych mela jedno chut jedou nechut. Ale kdyz uz, tak taky radsi snim sladke nez maso. I kdyz uz parkrat mi bylo lip, tak jsem si myslela, ze uz je po vsem a pak zas z niceho nic to zaclo znova ![]()
@Isabou tak tomu nerozumím???Co jim hrábne? Proč to takhle dělají? Přesně takhle jsem to slyšela už od spousty holek, ale nerozumím tomu
ale je fakt, že mě to v hlavě vrtá od doby, co jsem měla pozitivní test. Nemám k tomu nejmenší důvod, můj je užasnej, jenže tím jak často to slyším mi to taky vrtá. A holt těhule, hormony, přecitlivělost dělá taky svoje. A jak to zvládáš?
@hannahhhh o tech chutich jsem to taky slyšela, ale pak jsem cetla a i od několika holek slyšela opak. Kazdej to ma asi jinak. A kdy teda budete vedet co to bude? Uz mas domluvený screening?
@Luciettka screening mam za tri tydny, mozna ze uz to uvidi uz tam.. a kdyz ne, tak na tom zas za mesic. A ty jdes kdy?
@hannahhhh ja jdu 25.3. tak taky doufam, ze se nase pusina ukaze
a radsi holku nebo kluka? Je jasny, ze všechny chceme hlavne zdrave dite, ale prece jenom trosku nejaka ta touha tam urcite je, co
??
@Luciettka už jsem docela v pohodě. I když na něj mám vztek, tak mi chybí.
@Luciettka tak to jdu den po tobe. Uprimne, ja necitim, ze bych neco chtela vic. Ja bych tak vubec chtela dve, holku a kluka.. takze co prvni, je mi celkem jedno. Ale pritel by chtel prvni kluka, tak bych mu ho prala
a jak je to u Vas?
@hannahhhh samozrejme podobne. Manzel chce kluka. A my asi skončíme u jednoho, tak uvidíme..Nebo vždycky jsem chtěla dve, ale ted to vidim trochu jinak.Je to dnes opravdu velmi slozite mit vůbec jedno dite, natoz dve… ![]()
@Luciettka ale ted mas na mysli, ze je tezke vubec otehotnet nebo co se financni stranky tyce? Jako ono asi oboji..ale?
@Isabou to verim! A vazne vůbec zadny zajem? Je to definitivni? Mysliš ze jemu to nebude lito? ze nebude chtit ani videt svoje dite? My matky toto mame asitrochu jinak, ale stejne. Chapu, ze se lidi rozchazeji, ale dite prece nejde jen tak vymazat..
@hannahhhh presne tak, oboji. A práce? Jakmile se nekde rekne ze mame i to jedno dite, okamzite vas zavrhnou, strasna komplikace
Vy chcete dve?