Poradna duly
Jana Čurdová
@AZzuzka jeeee, to je krasny
myslím, ze foto je vždycky krasny, my mame zatím pouze dve fotečky, takové ty pocatecni cmouhy
, ale i tak to kazdymu ukazuju jak svaty obrazek
uz se tesim jak budeme mit takovou jako ty, tam uz je poznat clovicek
![]()
@Luciettka No na zivo je videt fakt vse, upny clovek! Fotky to tak nezachyti… Tak budu taky cekat na fotecku
. Hlavne at jsou mimisci v poradku…
A berete nejake vytaminy?
Vašík, první dítko, bylo překvapení až na porodní sál, těhu pohádkové, nic mi nebylo, prostě krása, těhu cukrovku jsem spíš uvítala
teď mi je zle, buď mi něco nakopává, nebo mi je zle, když k tomu přidáte 14m dítě, je to fakt chuťovka, doufám, že už to brzo přejde… druhé dítko bude taky překvápko
na schreening jdu 24.3.
@vendy259
obdiv tem co je spatne a staraji se do toho o decko
, nevim jak bych to dala…
@AZzuzka tak nic jiného ti nezbyde
u prvního jsem prožívala každé pichnuti.. U třetího už si zvládám odskocit k mise mezi varenim a hraním s detma ![]()
Já beru vitaminy.. Ale asi bych je nebrala kdyby to nebylo třetí trhu. Cítím na sobě ze jsem dost vyčerpaná, navíc jsem po synovi byla totálne odvapnena kvůli dietě při kojeni.. A ještě mi nepřestali padat vlasy a jsem zas v tom.. Takže jsem si koupila mamavit a asi ho budu jist porad..
Já beru jen listovku a až bude jako a zelenina bude chutnat jak zelenina a nebude s 200% přirážkou, tak se vybodnu i na listovku
@Muchitos a kolik je nejmladšímu? mně přestaly padat vlasy půl roku po porodu, kojila jsem 9m… a jakou jsi měla dietu?
@vendy259 ma 2,5 a vlasy mi začaly padat az s kojením… Ted už se to teda zlepšilo… Ale je to už pres rok co nekojim
celou dobu jsem musela mít bezmlecnou, bezvajecnou.. Do toho chvíli bezlepkovou a vyřadit všechny. Alergeny.. Řekla bych ze to se na me podepsalo víc jak cele těhotenství a porod ![]()
@Muchitos
tvl, malý je alergik? nebo proč? jejda, snad se dáš brzo do kupy
@vendy259 jo alergik, astmatik a atopik.. Ale s věkem je to lepší ![]()
@AZzuzka už mi pár dní není blbě, s malým jsme dneska byli plavat a za chvíli půjdeme ven, nasát sluneční paprsky ![]()
@vendy259 Tak to je fajn, dobre ze je lip… ![]()
Me je taky docela dobre, ale furt to neni 100%! Budete mit zas pohlavi miminka jako prekvapko? Taky bych to chtela vydrzet ![]()