Poradna duly
Jana Čurdová
Ležím doma až do další kontroly, tak i to alespoň bude více utíkat.
@veronika67 No já měla teplotu naštěstí jen asi dva dny. Pak už dobrý, ale taková ta celková únava. V pátek už mě snad uschopní. Jinak paralen to jistil. ![]()
@Luciettka super, ten vám to řekne a můžete tomu na 99% věřit
mě už to říkala ted moje dr. že si myslí, že to bude holka, tak jsem zvědavá jestli se to potvrdí
copak by jste chtěli? Holku nebo kluka? Přítel chtěl kluka, tak jsem mu říkala, že si musí počkat na další várku ![]()
@veronika67 Je mi to jedno, mám už všechno dokonce po dvou kouskách. ![]()
@Isabou já měla při první rýmě jeden den a ted taky jeden den, ale stálo to za to, nemohla jsem ani vstát z postele, děs a hrůza…já jsem na rizikovým, takže já si doma ještě pobudu, už mě sice hrabe, ale co bych pro maličkou neudělala ![]()
@veronika67 To já už doufám, že v pondělí pošupajdím do práce. Né že by se mi chtělo pracovat, ale už potřebuju mezi lidi ![]()
@Isabou Mimi ne, maminka to chtěla strhat, v neděli výlet, v pondělí práce, Praha, v úterý špinění, tak teď budu ležet. A taky se to nepo-sere.
@eva valoi ty si ale troubík viď? opatrně na sebe. Ale máš pravdu, pěkně si polež, ono se to nezblázní. A ať tě pěkně všichni obletujou ![]()
@Isabou Tak já jsem byla zvyklá vždycky fungovat na 200%, ale už i zkrátka není dvacet a nějak jsem na to zapomněla.
@eva valoi tak pokud si se na dvacet cítila, tak je to super ne? Kolik ti je jestli se můžu zeptat?
@Isabou píše:
Zatím nevím, ale určitě si to nechám říct. Budoucí tatínek mě před měsícem opustil, takže tomu to nebudu dávat vědět. Dal mi dost jasně najevo, že o nás nestojí a dokonce chtěl, abych si to nechala vzít. A to podotýkám, že mimi jsme chtěli oba a oba jsme měli radost, když se to povedlo. Jen v něm se to pak asi zlomilo