Porod 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3097
12.3.15 13:10

@Luciettka byla jsem u něj já, když jsem byla poprvé těhu (bohužel nedopadlo dobře :( ) a i hodně mých kámošek u něj bylo a spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.3.15 13:13

@zlifik ahoj, no vidíš, takže ses bála zbytečně :) a o fotku sis neřekla? Nebo to moc nešlo? Si 14tt jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
12.3.15 13:15

@zlifik Tak super :palec:! A jak ti prisli na ten zanet, mela si nejake problemy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.3.15 13:15

@veronika67 to mě mrzí :,( ale ted uz to bude určo ok. Rikaji o něm, že je kapacita, ale osobní přístup moc nezvládá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
12.3.15 13:17

@Luciettka řekla ale pozde :mrgreen: tak za dva týdny si ji vydupu :mrgreen: jojo dnes 14tt a podle dnešního utz TP 10. 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 13:18

@Luciettka děkuji :) no u nás diagnostikoval rozšpět páteře až v 5 měsíci, pak mi dr. řekla, že to měl poznat už ve třetím, ale že tam se zkoumá spíš šíje a na páteř se moc nezaměřují, takže za mě je kapacita, i když tu vadu mohl poznat dřív, tak věřím, že nepochybil, jen mají prostě daný postupy a přes to asi vlak nejede…no a ten příštup má takovy neosobní, to se připrav, asi už toho za ty roky má plný kecky :D :D a víš na 100% že jdeš k němu? Je tam ještě doktorka a já ted nevím ke komu jdu, jsem objednaná, ale ke komu mě neřekli, ale myslím, že to bude zase on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
12.3.15 13:22

@AZzuzka z moči…jinak se to vůbec neprojevilo jen chodím často čůrat což jsem myslela že je v tehotenství normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.3.15 13:24

@veronika67 rozštěp páteře??Tak to bych teda čekala, že taky poznají už na začátku!?A co ses tím dá pak dělat? Nebo to bylo už špatně? Omlouvám se, doufám, že to není moc osobní.. Jak jsem se objednávala, tak mi řekla, že je to k Vlašinovi. Doufám, že si to tam teda nějk nepřehodí :,( ale prý ve st tak bývá on..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 13:26

@Luciettka tak to jdu k němu taky, protože jdu ve středu…malé diagnostikovali otevřený rozšpět páteře a hydrocefalus, obojí neslučitelné se životem, takže jsem těhotenství předčasně ukončila :,( Vůbec nechápu, že si nevšiml, asi to ještě nebylo tak vidět nebo nevím, každopádně ted budu požadovat, aby malý prohlídl od hlavy až k patě aspon dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.3.15 13:48

@veronika67 to je fakt smutný :,( si statečná!!! Myslím si, že i on si tě víc pohlídá! Je zarážející, že nikdo si toho dřív nevšiml! Furt nás tak prohlíží, všichni a něčeho takovýho si nevšimnout :zed: nechápu. Ale to asi stejně nešlo nějak ovlivnit, ne? To se prostě tak někdy stane? Nebo to mohlo něco způsobit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 13:53

@Luciettka taky jsem si říkala, že se nato mohlo přijít dřív a mohla jsem jít když už tak jen na revizi a né rodit :( ale stalo se a už jsem se s tím tak nějak smířila, bohužel život je někdy mrcha…prý se to ve 2% těhotenství stává, že se něco pokazí, genetiku máme v pořádku, takže jen blbá souhra náhod :( vím, že jsem byla na začátku těhu, když jsem to ještě nevěděla na RTG břicha a páteře a myslím, že to bylo z toho, pak jsem i někde četla, že tohle záření způsobuje rozštěpy. Takže jeslti to bylo tím nebo náhodou už mi asi nikdy nikdo neřekne. Ted se jen modlím, aby bylo vše v pořádku a abych tohle už nikdy nezažila…jj sice nás prohlíží, ale někdy to asi není jen tak lehký vidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 13:55

@Luciettka ale tady se bavíme na veseý téma, tak vás nechci nějak děsit nebo vám kazit radosti, takže odted už jen vesele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.3.15 14:02

@veronika67 máš pravdu :) a už něco nakoupeno? Já bych tak kupovala, ty roztomilý oblečky :* ale řekla jsem si že až po tom sc..jasně že jsem nevydržela, le mám tak 5 kousků :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 14:26

@Luciettka já zatím nemám nic, budu kupoat taky asi až po tom screeningu :) ted jsem našla krááásny proutěný koš na mimčo, miluju hoooooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
12.3.15 16:45

Holky tak jsem zvedava jak budete radit a kupovat zbytecnosti :mrgreen: Protoze to k prvnimu ditku proste patri - vim o cem mluvim. Ja rikam, ze jestli druhatko bude kluk, tak do tri ho budu vydavat za holcicku, protoze tezce jedeme na ruzove vlne (a to jsem hlasala, ze ja dceru mit ruzovou nebudu) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí