Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@hellokitty28 píše:
Ahoj, vím,že toto téma je žu už několikrát, ale už ne tolik aktuální. Čekám miminko na konec února a přeju si rodit do vody. Je tu některá z Vás, která chce taky rodit do vody nebo ta, která už do vody rodila? Pokud ano, pojďte se se mnou podělit o různé rady a zkušenosti.
Tak co, jak dopadl porod? Rodilas nakonec do vody?
já to do vody zkoušela - za začátku dobrý cca dvě hodiny - pak se mi začalo dělat strašně blbě, tak jsem vylezla - pak jsem tam skončila ještě jako poslední pokus po 35 hodinách a to jsem měla pocit, že se tam spíš utopím. Strašně moc jsem se na porod do vody těšila a nakonec skočila pod kudlou
@Lucrezia2 píše:
já to do vody zkoušela - za začátku dobrý cca dvě hodiny - pak se mi začalo dělat strašně blbě, tak jsem vylezla - pak jsem tam skončila ještě jako poslední pokus po 35 hodinách a to jsem měla pocit, že se tam spíš utopím. Strašně moc jsem se na porod do vody těšila a nakonec skočila pod kudlou
A kdes rodila?
@Milli_Š píše:
Hmm, tak to je trochu z ruky
jinak já to měla 120 km od baráku ![]()
@Lucrezia2 píše:
jinak já to měla 120 km od baráku
Já teď uvažuju o Slanym …
já jsem taky z prahy - tuším, že vanu mají v hořovicích, to byla moje druhá alternativa, ale Vrchlabí vyhrálo
@Lucrezia2 píše:
já jsem taky z prahy - tuším, že vanu mají v hořovicích, to byla moje druhá alternativa, ale Vrchlabí vyhrálo
Haha, a to se jako dá v tom předporodnim stavu jet až tak daleko, jo? Co kdybys to „nestihla“ …? ![]()
já tam jela dřív
- měla jsem termíny o deset dní rozdílné, tak jsme vyjeli na první. Doktorka mě měla do konce prvního termínu v péči, ještě než jsme vyjížděli byla jsem u ní na prohlídce. Jako sichr jsem měla ty hořovice, ale tam mne zklamali už po telefonu, tak to by byla fakt jen nouzovka. a musím říct, že pokud bude nějaké další, tak jedině ve Vrchlabí