Porod do vody

339
8.12.11 09:47

Porod do vody

Ahoj, vím,že toto téma je žu už několikrát, ale už ne tolik aktuální. Čekám miminko na konec února a přeju si rodit do vody. Je tu některá z Vás, která chce taky rodit do vody nebo ta, která už do vody rodila? Pokud ano, pojďte se se mnou podělit o různé rady a zkušenosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
8.12.11 10:38

Ahojky já jsem do vody sice nerodila ale chtěla jsem.Bohužel mi to v porodnici nedovolili,jelikož jsem byla prvorodička a neměla jsem ještě zkušenosti s dýcháním.Sestra rodila druhé dítě do vody a musela odejít,protože ji ta voda začala dělat zle a omdlívala.Ale u každýho je to jiný :) Tak přeji klidný porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.12.11 10:40

ahojky,pokud to tva porodnice umoznuje a prejes si to,tak jdi do toho,uvidis jaka bude situace jak to bude aktualni…

ja taky moc chtela rodit do vody,ale porod na me prisel v noci,hrozne rychle,nestihla se zadna priprava,hlavne klystyr-coz pak pri tlaceni melo urcite nasledky :oops: ,tudis,jsem rada,ze jsem nesla do porodu do vody,jelikoz by to bylo hodne nehygienicke a nejak si to uz pak nedovedu predastvit :mrgreen: ,ale i tak to ve me zanechalo krasne vzpominky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.12.11 10:54

Ahoj, rodila jsem v porodnici, kde umožňují porod do vody, značnou část porodu jsem i ve vaně strávila a nakonec jsem rodila v sedě na suchu a nepřemýšlela o porodu do vody. Prostě mi to tak v tu chvíli přišlo nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.11 11:05

Ahoj - já rodila do vody před třemi měsíci. Sice do téhle diskuze asi tak nezapadnu - rodila jsem doma do porodního bazénu. Při prvním porodu jsem trávila veškerý čas ve sprše - ta mi pomáhala. Při druhém jsem si taky pomáhala vodou, jen mě pak v porodnici nenechali :roll: . No a teď jsem chodila do sprchy a do bazénu. Jsem vodní tvor :lol: , tak jsem si pomáhala. Porod byl příjemný bez následků. Při kontrakcích jsem se tam tak povalovala a na tlačení jsem si klekla na kolena. Sama za sebe - už bych jinak nerodila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.12.11 11:35

Ahoj holky,
moc děkuju za Vaše názory. :)
19.12. jdu do porodnice na sepsání porodopisu a bude tam na mě čekat doktor, který se zabývá porodem do vody. Tak jsem zvědavá, co mi k tomu řekne. :D
Jelikož budu taky prvorodička, tak doufám, že to dopadne dobře a do vody nakonec rodit budu, jsem děsnej pesimista a porodu se bojím jako čert kříže, asi neumím snášet bolest. :D A to ještě nevím, co mě čeká. :D Co jsem četla o porodu do vody, tak tam byly dost pozitiva ohledně natržení a urychlení porodu.
Já Vám tak závidím, že už to máte za sebou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.12.11 11:38

Já se taky dost balá a bolest taky špatně snáším na ten porod do vody sem se těšila,že mě to ,,zachrání,, :lol: Škoda,že to nevyšlo snad druhý :) A myslím,že se nemáš čeho bát,až to všechno skončí tak budeš tak šťastná,že na to všechno okolo dost brzo zapomeneš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.12.11 11:45
Agi20 píše:
Já se taky dost balá a bolest taky špatně snáším na ten porod do vody sem se těšila,že mě to ,,zachrání,, :lol: Škoda,že to nevyšlo snad druhý :) A myslím,že se nemáš čeho bát,až to všechno skončí tak budeš tak šťastná,že na to všechno okolo dost brzo zapomeneš :)

No,už si tak říkám, aby bylo to jaro a já měla všechno za sebou. Snad to vyjde, jak si přeju. No,uvidíme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.12.11 11:51
hellokitty28 píše:
Agi20 píše:
Já se taky dost balá a bolest taky špatně snáším na ten porod do vody sem se těšila,že mě to ,,zachrání,, :lol: Škoda,že to nevyšlo snad druhý :) A myslím,že se nemáš čeho bát,až to všechno skončí tak budeš tak šťastná,že na to všechno okolo dost brzo zapomeneš :)
No,už si tak říkám, aby bylo to jaro a já měla všechno za sebou. Snad to vyjde, jak si přeju. No,uvidíme. :roll:

Buď ráda,že je mimčo zatím schovaný. :)Přeju ti aby si měla klidný porod a hlavně takový jaký si ty přeješ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.12.11 12:01
Agi20 píše:
hellokitty28 píše:
Agi20 píše:
No,už si tak říkám, aby bylo to jaro a já měla všechno za sebou. Snad to vyjde, jak si přeju. No,uvidíme. :roll:
Buď ráda,že je mimčo zatím schovaný. :)Přeju ti aby si měla klidný porod a hlavně takový jaký si ty přeješ :mavam:

Moc díky. :* To mi říká každej, ať jsem zatím ráda, že ho mám v bříšku, pak že se nezastavím,ale já už se těším. Bude to sice asi náročnější, ale já potřebuju pohyb, už jsem přibrala 10 kg! 8o a jsem z toho nešťastná. V životě jsem nevážila tolik, co teď. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.12.11 12:03
hellokitty28 píše:
Agi20 píše:
hellokitty28 píše:
Agi20 píše:
Buď ráda,že je mimčo zatím schovaný. :)Přeju ti aby si měla klidný porod a hlavně takový jaký si ty přeješ :mavam:
Moc díky. :* To mi říká každej, ať jsem zatím ráda, že ho mám v bříšku, pak že se nezastavím,ale já už se těším. Bude to sice asi náročnější, ale já potřebuju pohyb, už jsem přibrala 10 kg! 8o a jsem z toho nešťastná. V životě jsem nevážila tolik, co teď. :nevim:

Já jsem po porodu dost zhubla vážila jsem míň než před těhu.Jelikož jsem ani moc neměla chutě v těhotenství po porodu mi to všechno začalo. :( Takže teď bojuju sama se sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.12.11 12:11
Agi20 píše:
hellokitty28 píše:
Agi20 píše:
hellokitty28 píše:
Agi20 píše:
Moc díky. :* To mi říká každej, ať jsem zatím ráda, že ho mám v bříšku, pak že se nezastavím,ale já už se těším. Bude to sice asi náročnější, ale já potřebuju pohyb, už jsem přibrala 10 kg! 8o a jsem z toho nešťastná. V životě jsem nevážila tolik, co teď. :nevim:
Já jsem po porodu dost zhubla vážila jsem míň než před těhu.Jelikož jsem ani moc neměla chutě v těhotenství po porodu mi to všechno začalo. :( Takže teď bojuju sama se sebou.

Já mám právě děsný chutě teď a už se musím krotit. Jak se i začíná píct cukroví,tak to je konec, má strašnou chuť pořád na sladký. :,( Padaly ti vlasy po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.12.11 12:18

Padali mi vlasy hodně.Troufám si říct,že mám snad tak o půlku míň vlasů než dřív :( a padají mi do teď.Ale teď to mám možná tím,že mi chybí nějaký vitamíny to fakt nevím.Každopádně ty vlasy mi začali padat tak měsíc po porodu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
8.12.11 13:13

ahoj holky!
já rodila obě děti doma ve vaně a na vodu nedám dopustit. Do vody jsem šla až byly kontrakce hodně silné, k tomu pila čerstvě vymačkaný pomerančový džus a samotné tlačení pak na kolenách…pro mě teda bomba poloha, druhý porod jen 20 minut a opravdu orgasmický! vřele doporučuji :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
8.12.11 13:17

Neboj se,že budeš mít honičku.Mám děti od sebe 14 měsíců,někdy mazec,ale dá se to :lol: ,takže jedno mimi zvládneš levou zadní :palec: .Jo a já měla strašnej strach z porodu a blázen jsem se do toho nechala uvrtat třikrát :mrgreen: .Já takovaj srab na bolest,že takovej žádnej není a zvládla jsem to,tak ty taky :lol: .přeju hodně štěstí a at vše dobře dopadne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí