Porod - fakultní nemocnice Plzeň 2016

145
20.6.16 09:57

Porod Fn Plzeň 2016

Ahojky, čeká někoho v nejbližší době porod ve Fn na Lochotíně nebo máte za sebou? Já se rozhoduji kam..ctu sám negativa.. Dekuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37292
20.6.16 10:05

@Biba2009 podobná diskuze už tu je, a na fn sou tam spíš pozitiva. já osobně můžu jenom doporučit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.6.16 10:06

@Kriss Tina koukala jsem a je tam jen par prispevku, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11607
20.6.16 10:22

Mam do porodu mesic a určitě budu rodit ve FN. Jiná varianta me vlastně ani nenapadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.16 10:52

Ja jeste nevim jiste, ale bud u Mulacu, ci ve Stode. Na Lochotine urcite ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
20.6.16 10:55

Připojuji se s pozitivní zkušeností ve FN… druhé tam budu rodit za 4 měsíce a rozhodně opět tam - na porodnici asistentky i doktoři absolutně v pohodě (a že se tam vystřídalo několik směn, než se malý uráčil :) ), nechali nás s manželem o samotě, jednou za čas nakoukli, jednou jsme je sami volali a hned přiběhla asistentka… absolutně bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
20.6.16 11:03

Mně osobně by nikdo do Fn nedostal. Byla jsem rozhodnuta jet tam pouze v případě předčasného porodu. Stačilo mi, když jsem tam byla dvakrát na pohotovosti. Poprvé, když jsem potracela a podruhé, když jsem měla v těhotenství velké bolesti. Doktor se ke mě choval jako prase. Až když si přečetl zprávu, že jsem půl roku před tím potratila a nečekám dítě přirozeně, začala se chovat lidsky. Pro mě byla jasná volba porodnice ve Stodě. Je pravda, že sály nejsou tak luxusní, ale péči doktoru a sester při porodu i na oddělení šestinedělí se nic nevyrovná. I když jsem neměla hezký porod ( nebyla to chyba lékařů),rodila bych znova jedině tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.6.16 11:09

@pajisek90 To je sileny..pripada mi jakoby je člověk vlastně obtezoval..coz proste nepochopím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
20.6.16 11:20

.

Příspěvek upraven 13.05.17 v 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
20.6.16 11:33

@pajisek90 ano, na pohotovosti (na příjmu) jsem taky narazila na dokora deb*la - ale za ty dva týdny, co jsme tam nakonec strávili, byl jediný… s tím naprosto souhlasím, udělal ze mě husu, která ho navíc obtěžuje, když on chce koukat na televizi (nedělám si srandu)… bohužel jsem si v tom šoku nezapamatovala jeho jméno, jinak bych si stěžovala… ale jak říkám, na porodnici i následná péče za mě stoprocentní… a pro mě je hrozně důležitý, že kdyby se něco podělalo, tak budu v té samé nemocnici s prckem a ne že ho uvidím, až propustí mě z jiné nemocnice a pak tam nějak docházet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37292
20.6.16 12:30

@pajisek90 ono záleží na koho narazíte, já ve fn narazila na fajn lidi, nikdy jsem s nikym neměla problém at jsem šla na pohotovost, kontrolu nebo při porodu :nevim: kamarádka zas naopak rodila ve stodě a řikala nikdy víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
20.6.16 12:39

Obesla jsem tam mnoho ordinaci a jeste jsem se nesetkala s nikym spatnym, Vsichni prijemni, vstricni, pak i porod..po CS vse ok, na neonatolgii, a vsude. Za me je 100%.

• Citovat
  • Upravit
145
20.6.16 14:02

Tak to jsem moc rada :) všude je asi něco, ale takový přístup by nemel byt nikde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková