Porod jaro 2015 v Náchodě

1207
10.2.15 18:37

Porod jaro 2015 v Náchodě

Ahojky, je tu někdo kdo se chystá na jaře rodit do Náchoda??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.2.15 01:25

Ahojky jjo já mám termín 13.5.2015 :D a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 01:27

To je nejbližší termín pak mám ještě 16.5 a 19.5  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
24.2.15 09:32

Ahojky, já mám termín 17.5. tak to máme hezky u sebe :-D odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 18:27

Jsem z Jaroměře :D máš zkušenosti s Náchodskou porodnicí? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
24.2.15 18:32

Já z Červeného Kostelce :-) Jo jo mám byla jsem s prvním synem a byla jsem moc spokojená :-) až teda na to jídlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 20:38

Joo to jídlo :P já taky mám zkušenosti v celku dobrý byla jsem tam s obouma dcerkama :lol: ale zajmalo by mně jak to tam tedka funguje co se týče plýnek, ubrousku vlhčených, mastiček a tak obecně co moc se zmněnilo :think: naposledy jsem tam byla v roce 2012 :mrgreen: a nikde jsem se nedočetla od maminek které tam byli v roce 2014 co teda s sebou všechno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
24.2.15 20:57

Jéé tak to už jsi zasloužila maminka :-) Já tam byla v roce 2008,tak jsi na tom líp :-D :-D Co jsem slyšela, tak v porodnici jediný co teď dostaneš je první košile a oblečení na miminko, jinak prý plínu, vložku nic :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 21:38

Jo to jo ja v roce 2010 a teda i 2012 :mrgreen: :oops: chtěla bych to nako zjistit pořadne co a jak stou porodnicí ale na strankach nemají nic :cert: mužu se zeptat kolik ti je? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
24.2.15 21:54

Mě 3O a tobě?? Já doufám, že se něco dozvím už u doktora pomalu, jinak tohle vím jen od kamarádek co byly v posledních měsících v Náchodě, že opravdu už nedají nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 22:07

Mě ješte 20 až v červnu 21 teprve :oops: :mrgreen: copak čekáš? už to víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
24.2.15 22:14

To jsi měla první v 16 ne?? :-D plánovaný??? :-) čekáme zase kluka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 22:43

No první ještě v 15 když malí byli 3 mesíce padlo mi 16, néé planovaný nee dozveděla jsem se to až když jsem byla ve 3 mesíci tak náko se to rychlostí blesku semlelo :lol: jé to je hezky že kluka né? :lol: mi by jsme taky mneli mít kluka řekli nam to na 1 screeningu ve 13tt ale dr tady unas zatím ješte neví prcek se ne a ne otočit tak aby to bylo vidět :lol: je to pronás ještě překvápko :srdce: je to hruza jak to uteklo nadávno na začatku těhu a ted už skoro finishujeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
25.2.15 12:44

No tak to jsi teda dobrá, to kloubouk dolu :-D Stihla jsi toho hodně :-D :-D Já jsem chtěla mít taky překvapení, jenže jsem byla před Vánoci na plodovce a doktor mi to v lednu jen tak oznámil z papírů, aniž by se mě zeptal zda to chci vědět nebo ne :-/ tak jsem byla naštvaná… No bylo by to pěkné do párečku, ale co se dá dělat :-D Ani kluk mi nevadí, tak třeba holčička dopadne do třetice :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 17:22

Jéé se červenám :D :oops: to by mně taky naštvalo kdybych to vědět nechtěla a oni mi to řekli :| a co jinak těhotenství máš ho v pohodě? mi si právě strašně kluka přejeme tak doufáme že tam je schovaný :mrgreen: joo pravě že do třetice by to bylo krásný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová