Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno,
chtěla bych touto cestou najít kamarádku, která by občas zašla na procházku, pokecat apod. Je mi 21 a mám 3 měsíční holčičku, bydlíme ve Starém lískovci, ale není problém někam přijet.
Kamarádky se, co mám malou, odkamarádkovaly a jsme celé dny samy.
Budu moc ráda pokud se některá ozvete(:
V.
Ahoj, mě je 23 a mám teda už skoro roční holčičku. Bydlíme v Bystrci a s kamarádkama to mám tak nějak podobně. Tak kdyby jsi měla zájem, tak se můžeme někdy potkat:)
Ahoj tak ja sem pro zmenu z kralova pole, mam taky 3 mesicni holcicku Nelcu
furt nekde trajdame, do mesta to mame kousek takze drndame vsude mozne:-)Je mi 28,aktivni strelena baba
asi tak..takze klido muzem neco spachat.. ![]()
Ahoj já jsem z Medlánek, je to autem sice kousek, ale MHD docela dálka, kam chodíte na procházky?
@Lucy 21 ahoj, mhd je to fakt blby:/ chodime tak ruzne, nejcasteji po sidlisti, na prehradu nebo k risove studance.. skoda, ze nebydlime ve spod, to by jsme pres pole nemeli tak daleko
ale treba si muzeme udelat vylet, az bude trochu tepleji ![]()
@Lucy 21 jak máš starý dítko?:) tak až nebude na poli tolik blata, tak můžem zkusit si jít naproti ![]()
8. měsíců má, já tu cestu vůbec neznám, bydlím tu chvíli ![]()
Jé ahoj holky, já už jsem vůbec nečekala, že se někdo ozve!
Tak jsem to tu přestala sledovat.
Tak přibližně vím kudy, ale to je tak hodina cesty ne?
Ahoj,
Je mi 28, jsem z Kohoutovic a mam 4 mesicniho syna. Kdyby se nasel nekdo na orochazky, budu rada ![]()
Jé z Kohoutovic jsme se přistěhovali, škoda. Ale mám tam kamarádku teď přistěhovanou s 4měsíční holčičkou.
Skoda. Kdyby kamaradka hledala nekoho na prochazky tak se muzeme domluvit.
Kohoutovice by taky nebyly problém. Tak kdybys chtěla tak se ozvi(: @eleeway