Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak super
. Urcite jsem pro. Tento tyden ma manzel dovolenou tak mam o prochazky postarano, ale pristi tyden bychom se mohly domluvit.
Ahoj, ja som tiez z Kohoutovic, rada sa tiez s niekym prejdem, samej je mi otupno
Mam chlapceka 6 mes.
Ahoj holky jsem z Bystrce, mám chlapečka 21 měs. taky bychom nějakýho parťáka uvítali ![]()
Tak se můžeme domluvit a jít po Kohoutkách spolu
. Odkud přesně jsi?
Ahoj holky, je mi 30 a mám doma ročního chlapečka
. Bydlíme v Brno-střed (kousíček od Kr.Pole) a hledám kamarádku na procházky s dětmi a za chvíli i na řádění na pískovišti
.
Ahoj ja mam 10mesicni holcicku a bydlim v medlankach, uz jsem tu psala driv, ale zatim se nikdo v okoli nenasel. Me je 24
@eleeway ahoj, ja Musorgskho, blizko akvaparku a ty? Ale pocas prechadzky obieham cele Kohoutovice.
o kolkej tak chodievas von?
Ahoj! Zašla by některá maminka na procházku nebop kávu? Jsem z Brno - střed, bydlím u Výstaviště, ale není někam problém i dojet. Mám 10ti měsíční dcerku a hrozně se doma nudíme.
![]()
Ahoj holky, kdybyste chtěly taky bych se ráda seznámila. je mi 21, mimčo teda ještě nemám, akorát se ve mě probouzejí hormony a ta touha kterou se snažím krotit
brouzdám po emimi místo abych se učila na zkoušky, koukám na své nafouklé břicho po obědě, v C&A se nerozplývám nad kabátem ale nad dětským bodyčkem,..
třeba by mě seznámení s maminkou a mimčem srovnalo do latě, anebo to ještě více prohloubilo že ![]()
krom toho, bydlíme tu s přítelem nově už přes rok, ale kromě spolužaček jsem si tu nové kamarádky zatím nenašla..