Porod kleštěmi= ruptura C3

Anonymní
9.1.19 20:19

Měla jsem rupturu 3. stupně včetně konečníku. Porod byl ukončen vexem. Na kleště naštěstí nedošlo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
55
9.1.19 20:25

U mě byl vex neúspěšný,takže došlo i na kleště :( :( a díky tomu ta ruptura.. mohu se zeptat jak jste to měla u dalšího porodu..pokud jste ovšem měla další… zajímá mě jestli jste rodila přirozeně nebo po tomto poranění přihlédli k CS ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.1.19 20:35

Mam dva porody, dvě ruptury třetího stupně. Byla jsem blba a nechala se prekecat, ze podruhé to půjde lepe. Trvej si na cs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.19 20:46

Ahoj, já měla u prvního forceps a rupturu 3.stupně, roztržený i svěrač. Následné zašití pod narkózou a spoustu problémů..
Druhý porod byl za 22 měsíců a vše naprosto v pořádku. Císaře jsem nechtěla a udělala jsem dobře. Strašně mi to pomohlo, že se druhý porod povedl, i když byl urychlený jako prasknutí vody atd. Proběhl preventivní nástřih, aby se tkáň nerozrthla špatně. Vše v pořádku a zahojeno.
Klidně se ptej, vím, jaké je to trauma. A neboj, bude to časem vše lepší a lepší :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.19 20:51

Stalo se kamarádce, údajně rok a půl po tom nemohla mít sex, druhý porod měla domluveného císaře, ale porod se jí rozjel, měla překotný a nakonec porodila přirozeně a bez poranění, takže vše je individuální. První ale zavinili lékaři, neměřili jí pánev a malý se zasekl a nešel ven, z jakého důvodu se to stalo vám, taky neměřili pánev?

• Citovat
  • Upravit
419
9.1.19 20:56

Měla jsem u prvního porodu, druhý porod krásný, rychlý, jen drobné poranění. CS jsem odmítla, i když mi byl dopředu nabízen. Jsem moc ráda, hodně mi ten druhý porod pomohl psychicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.19 21:10
@Anonymní píše: neměřili jí pánev a malý se zasekl a nešel ven, z jakého důvodu se to stalo vám, taky neměřili pánev?

Já mám pánev dobrou. Syn byl zamotaný v pupeční šňůře a nemohl ven..

Pokud ale kamarádka druhé dítě porodila v pořádku, asi to poprvé nebylo úplně pánví, ne? Nebo byly děti tak fyzicky rozdílné?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.19 21:10

ahoj, já u prvního i svěrač, bez kleští i vaxe, jsem štipka, ted' mne za čas čeká druhý a hodlám to řešit aniballem, masáží, semínkem a jak to nepůjde tak císař, úplně dobrovolně jej nechci…

• Citovat
  • Upravit
4507
9.1.19 21:19

Taky nedošlo na kleště, ale vex, taky ruptura třetího stupně, v porodnici mi na pekáč chodili koukat snad všichni, ve sprše jsem curala ještě doma, ale paradoxně z toho teda nemám žádná traumata. Zahojeno dobre, půl roku po porodu se fakt cítím dobre, jedine co, když jde na mě nějaký akutní prd, tak mi to někdy nejde zadržet, takže trosku trapas. U mě takové poranění kvůli tomu, ze syn byl zasprajcovany rukou, měl ji vedle hlavy a nemohla jsem ho vytlačit, začaly mu padat ozvy, najednou šup šup, maminko tady je takový zvonecek a bylo. Ale sex v pohodě, jizva v pohodě a pokud se nám podaří druhé, tak do CS jít nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.19 21:26

Já jsem šla na sekci a jsem ráda. Ale já měla i psychicky blok, protože na mě ječeli, na sále se mi vystřídala snad celá nemocnice a to i svacinar. Pak mi lhali o medikaci. Manžel z toho má taky dodnes celkem špatné pocity, protože ho vyhodili ze sálu, když se jim nedalo zastavit krvácení - 3× mě šili a nedržely jim stehy. Víc jak 2 hodiny mu nikdo nic neřekl…
Dodnes mám problémy s chozením na velkou, udělali mi tam „kapsu“ a je to bolestivé a celkově problém. Budu muset na plastiku, ale prý až si budu jistá, že jsme kompletní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.19 21:33
@Anonymní píše:
Já mám pánev dobrou. Syn byl zamotaný v pupeční šňůře a nemohl ven..Pokud ale kamarádka druhé dítě porodila v pořádku, asi to poprvé nebylo úplně pánví, ne? Nebo byly děti tak fyzicky rozdílné?

byli, první dítě přes 4 kila, druhé ani ne 3. Je přesvědčená, že to byla chyba lékařů, kteří říkali, že porodí první dítě v pořádku, i když o vyšší váze dítěte se vědělo předem.

• Citovat
  • Upravit
5501
9.1.19 21:44
@Anonymní píše:
Stalo se kamarádce, údajně rok a půl po tom nemohla mít sex, druhý porod měla domluveného císaře, ale porod se jí rozjel, měla překotný a nakonec porodila přirozeně a bez poranění, takže vše je individuální. První ale zavinili lékaři, neměřili jí pánev a malý se zasekl a nešel ven, z jakého důvodu se to stalo vám, taky neměřili pánev?

Mereni panve neni nijak rozhodujici, panev neni pevne rozmerove dana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.1.19 21:56

Naše dcerka měla abnormální rotaci a do toho pevně utaženou pupeční šňůru,proto takové poranění,padaly ozvy a já ji nemohla vytlačit,do toho mi přestali kontrakce ( po odtoku vody vyvolávačka) Pro mě téměř po dvou letech stále velmi citlivé, proto se tady ptám na Vaše příběhy. Nemohu se s tím stále vnitřně srovnat,proto uvažuji o CS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.1.19 21:58

@Tichošlápek Mohu se zeptat, po dvou rupturách…má to pro Vás nějáké fatální následky? Klidně do soukromé zprávy, chápu, že je to citlivé.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.1.19 22:01

@Tichošlápek Mohu se zeptat, po dvou rupturách…má to pro Vás nějáké fatální následky? Klidně do soukromé zprávy, chápu, že je to citlivé.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí