Jak tělo připravit na porod?

1779
9.1.19 17:07

Běžně se pije maliník, až 4 šálky denně. A taky se jí lněné semínko na zvlhčení sliznic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32922
9.1.19 17:23

Nejznámější příprava od 36 tt - maliník, lněné semínko a Aniball. Už to takhle jedu potřetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.19 17:25

Za me homeopatika ;-) Arnika montana 15ch od 36tt 5kulicek denne a ted vudu jeste zkouset Actea racemosa 9ch od 38tt 5kulicek denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.1.19 17:42

Není lněné semínko na zvlhčení sliznic střeva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32922
9.1.19 17:50

@S.maya je na úpravu trávení, očistu střev,a dělá hlen uvnitř, nejen ve střevech ( tobogán pro miminko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
9.1.19 17:58

Holky a co lněný olej? Dostala jsem ho, nevím co s ním tak me napadlo, že by se dal použít před porodem misto semínek :think: zatím mám ještě čas, ale když to tady čtu, tak mě napadlo, jestli nemá někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
9.1.19 18:46
@Jasmina81 píše:
Holky a co lněný olej? Dostala jsem ho, nevím co s ním tak me napadlo, že by se dal použít před porodem misto semínek :think: zatím mám ještě čas, ale když to tady čtu, tak mě napadlo, jestli nemá někdo zkušenosti?

Ten sněz, byla by ho škoda. :palec: A máš ho v lednici? Jinak se totiž hrozně rychle znehodnocuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.1.19 18:47
@Jasmina81 píše:

Zkušenost nemám, ale lněný olej se hodně doporučuje když kojis, je pro mimi prý super na trávení a vyrážky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
9.1.19 18:56

@zuzikka @Majina_F super, díky jo je v lednici, jsem 25tt tak ho ještě jist radši nebudu. Potom jsk na něj? Přidat do jídla nebo na lžičku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.1.19 19:10

@Jasmina81 četla jsem 1 lžičku denně, sama se na to chystám, naše malá od malinka trpí na různé vyrážky, tak doufám, že by to mohlo pomoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.19 19:22

Děkuji za rady právě ty homeopatika jsem chtěla zkusit ale v lékárně mi moc neřekli tak proto se ptám :) semínka říkala doktorka že moc nechce :/ ještě jsem teď četla o pupalkovém oleji co myslíte ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.1.19 20:10
@andelka83 píše:
@S.maya je na úpravu trávení, očistu střev,a dělá hlen uvnitř, nejen ve střevech ( tobogán pro miminko).

No ale lněné semínko prochází strevama a ne porodními cestami. To je v podstatě stejné jako psyllium nebo chia semínka. Vše vytváří hlen, když se to namočí.

Nám na předporodním kurzu říkali, že pití maliníku a lněné semínko je spíš placebo.

Já nic z toho nepila a nejedla. Malej byl venku za 3 hodiny a na 4 zatlačení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32922
9.1.19 21:21

@S.maya mělo by to fungovat asi podobně,jako když bereš sirup na kašel a přitom se změní cervikální hlen ( někdy se to doporučuje když se nedaří otěhotnět). Každopádně to je fajn jen už kvůli tomu trávení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
11.1.19 14:37

@andelka83 A není miminko samo o sobě dost kluzké? Nebo k čemu to lněné semínko pomůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32922
11.1.19 15:44

@JanncaH mělo by být. Ale před pár lety frčel gel Dianatal,který má zlehčovat porod právě tou kluzkosti. Teď jsem už takový boom nezaznamenala,tak nevím jestli to byla jen krátkodobá záležitost,jestli se ještě propaguje a vyrábí. Lněné semínko je tradiční,plus pomáhá na trávení a střeva,což je před porodem taky plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí