Porod placenty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9548
20.6.10 22:00

Evčo78, normálně v Porubě :-D Porod vcelku ušel, žádné větší komplikace, malá byla fakt malá (2,90kg a 48cm), takže nastřižená jsem nebyla a holky, co se tu ptáte na porod placenty, vůbec nic si z toho nedělejte, já na to taky po samotné akci zapomněla, o to více mě potom překvapilo, že to tak bolelo :-( Ale nebojte, já jsem bílá vrána, většinou je to fakt v pohodě ;)
A výšrab (brrr, to slovo nesnáším, lepší je revize, ne) jsem mmch taky zažila, bohužel při jiné, smutné události, a dělá se v narkoze a když se probereš, trochu to v podbřišku bolí, ale nic hrozného, dá se to vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
20.6.10 22:31

zuzza: No páč mam ve středu termín, takže klidně třeba dneska můžu rodit :lol: A když budu rodit,tak samozřejmě i tu placentu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
21.6.10 09:16

Tak mě teda porod placenty bolel a hooodně! Ale asi to bylo infuzí, co jsem doatala ještě v samém závěru porodu na prodloužení kontrakcí. Ty na tu placentu byly neeeskutečný!!!
A naši placentu viděl manžel a přežil, dokonce v pohodě! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.6.10 23:04
.
Angua píše:
Zuzaa, no vzhledem k tomu, že se výškrab dělá v celkové narkóze, tak to fakt nebolí :mrgreen: Ale jasně, nedělá se vždycky, snad to bylo zřejmé, že jenom, když zůstane něco uvnitř… :think: :lol:Reagovala jsem na toto:
tara2010 píše:
Cicinka, brrrr, vyskrab to zni desive… Musim si napsat do porodniho planu, ze nechci, aby nekdo tahal za pupecnik, ale aby to nechali odejit samo. Tohle jsou fakt dobre rady.

Angua, diky. Nekteri proste radi rejpaj ;). Vzdyt o nic nejde. Obcas to tady nechapu. Nejsme tu proto, abychom se hadaly, co jsme jak myslely ci nemyslely, no ne?! Nechapu, ze tu diskuse nemuzu proste volne plynout… A btw diky ti za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.6.10 23:09
Klovasa píše:
zuzza: No páč mam ve středu termín, takže klidně třeba dneska můžu rodit :lol: A když budu rodit,tak samozřejmě i tu placentu :mrgreen:

Klovasa, vis co nic si z te Zuzzy nedelej. Fakt koukam, ze vzdycky se najde nejaky clovek, ktery porad za necim neco hleda… K cemu to je?!
Holky chapete to??? Asi to je v povaze… Jeee, a ted se mam na co tesit :-D
Klovaso, drzim ti pesticky, at je vse OK a musis dat vedet, jak to slo. Co ja budu delat, az to budu mit za par, nevim, ale kazdopadne bych chtela byt jako ty a brat to cele s humorem. Tak jeste jednou: drz se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
22.6.10 00:28

Ahojky tak mě porod placenty nebolel,nemusela jsem ji vytlačit PA ji ze mě vytáhla-cítila jsem to jako by mi vytahovala tampón.Nebyla jsem nastřihnutá asi proto že měla malá 2,80kg a 49 cenťáků takovej prcek malej :wink: Chlap se na placentu díval (ten sledoval vše :lol: ) a já ji taky viděla.No krásné to není,ale to mi bylo celkem fuk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
22.6.10 15:36

tara: no je mi to jedno…at si říka, co chce…já si myslím svoje :mrgreen: No a kdybych to nebrala s humorem,tak se asi zblázním…humor je převlečenej strach :mrgreen: Jinak dneska mi pan doktor odloup děložní obal,aby mi to uspíšil…někomu to pomůže a přej někomu ne…tak sem na to zvědavá :roll: Ale každopádně podám informace jaké to bylo,dkybych popřípadě začala rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klip
28.8.11 12:16

porod placenty

napodobne - doktor mi placentu proste „vyrval“ - byl to nejhorsi zazitek v mem zivote - porodni bolesti mi trvaly 33 hodin - ale proti tomuto to nebylo nic! nekde jsem cetla, ze by se to melo delat s uspanim - nevite, jestli je to fakt? bych si v pripade nutnosti o to priste fakt rekla

• Citovat
  • Upravit
2186
28.8.11 13:34
klip píše:
napodobne - doktor mi placentu proste „vyrval“ - byl to nejhorsi zazitek v mem zivote - porodni bolesti mi trvaly 33 hodin - ale proti tomuto to nebylo nic! nekde jsem cetla, ze by se to melo delat s uspanim - nevite, jestli je to fakt? bych si v pripade nutnosti o to priste fakt rekla

mě právě kvůli porodu placenty uspávali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
28.8.11 15:12

ahojky porodila jsem třetí mimčo a placentu jsem jen vytlačila a nic mě nebolelo bylo to jako by mi tam protekla voda,proti porodu je to brnkačka,ale každý má asi jinou zkušenost nečetla jsem vše a nikdy bych nevěděla že to někoho bolelo nebo spíš museli uspat.Tak to holky smekám mi stačil ten bolestivý porod poslední mimčo mělo 4400g :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
28.8.11 16:47

u mě právě mudr zkusil malinko zatahat - to jsem ani necítila - a nešlo to, čekalo se 30 minut od samotného porodu, pak mě uspali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
29.8.11 11:05

to muselo bolet uf ještě štěstí že jsem to v poho vytlačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milaaaa
30.8.11 15:38

My čekali na placentu asi 10 minut. Dr trošku zatáhla ale já to necítila ale vím že je to ohodilo pěkně krví když vyšla…

• Citovat
  • Upravit
34
24.9.14 12:57

Ahoj, taky pridam moji zkusenost s porodem, v mem pripade placenta ani po zatlaceni nesla ven, nic mi nepichli, doktorka me zasila po nastrihu a zavolala jineho doktora, ten se tam podival a pak me uspali a vyndali ji rucne, kdyz sem se probudil mela sem strasnou zimnici, cela sem se trasla, ztratila sem pres 1 litr krve, bylo mi hur nez po porodu. jinak v tehotenstvi jsem si moc informaci nehledala a psk sem koukala jak vyvorana mys :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí