Porod v 36. týdnu – zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80079
7.6.25 21:52
@Sisi333 píše: Více

a tohle znamená co? byla jsi dnes dlouho na sluníčku nebo je to tvůj trvalý problém? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10070
7.6.25 21:53
@Anonymní píše: Více

Té osoby si nevšímej, píše do různých diskuzí náhodné nesmyslné příspěvky, ve kterých se tváří, že přispěvatele zná. Možná psychická porucha, možná se jen nudí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10070
7.6.25 21:54
@stinga píše: Více

Doporučuji mrknout na její další příspěvky. Vypadá to na špatně nastavenou terapii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.6.25 22:10

@Jahru ano já ho znám protože jsem jeho žena, tedy ještě formálně snad pokud si bez mé přítomnosti nezaridil rozvod. Elektronický podpis mi ukradl :mrgreen: ukradl mi toho víc. Ještě že je ten ajtak s těmi programovacími schopnostmi. Jinak by měl tak kulový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.6.25 22:11

@Jahru já žádnou terapii nepotřebuji, tu si nastav znovu ty ale mě do toho netahej, já nejsem psycho, já v Opavě nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.25 08:04

@Liberalissima @Jahru Díky za objasnění. Ale jo, chvíli přemýšlela, jak to souvisí. :lol: Snad brzy admini zasáhnou, když se někdo tak blbě nudí.

• Citovat
  • Upravit
21047
8.6.25 08:58

Hezký den,

účet jsem zablokovala pro porušování pravidel :)

S pozdravem
Viktorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21047
8.6.25 08:59

Hezký den,

účet jsem zablokovala pro opakované porušování pravidel (napříč diskuzemi) :)

S pozdravem
Viktorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
8.6.25 09:04

Mně praskla voda 35+ 3 tt. Voda se tvoří pořád, i když odtéká. Na porod mi dali 72 hodin. Dítě se narodilo po 70 hodinách - přesně 2 hodiny od pracní kontrakce. V inkubátoru bylo 2 hodiny, vše ok tak už jsme byli pak už spolu. Jen tedy novorozenecká žloutenka a svícení ( u mimin prý úplně normální ), v porodnici jsme byli 12 dnu celkem tuším, plně kojený s dokrmem MM ( nezvládlo vytáhnout celou dávku z prsu ). Ale to se upravilo věkem.
:kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3131
8.6.25 09:07

První syn 36+2, porodní hmotnost 2380g, obaly porušené kvůli rozjizdějící se infekci, zvýšené CRP a 2 dny na antibiotikach, první 2 dny v inkubátoru, pak už jen na monitorovánem lůžku, domů jsme jeli po týdnu.
Jako úplně normální donošené dítě bych to necharakterizovala, I když ve srovnání s těmi extrémnimi nedonosenatky to samozřejmě je někde úplně jinde. Druhé dítě mám 38+6, takže fakt jsem viděla ten rozdíl. Nebývají z toho už většinou žádné trvale následky, ale ty první týdny byly náročnější, neměl sílu sát, potřeboval dokrmovat, vývoj měl o něco zpožděný…ale vše se postupně dorovnávalo. Druhatko bylo prostě od prvního dne „ready to go,“ první fakt ty první týdny potřeboval „dopéct.“ Ve finále není úplně neurotypický, ale to s tím může a nemusí souviset.
Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
8.6.25 14:02

Já teď rodila přesně 36+2 a úplně v klidu všechno. Malá přes 3 kila, nebyla ani v inkubátoru, všechno bez problémů. Nic jí není. V pondělí porod a ve středu jsme byly doma, kojení také ok. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80079
8.6.25 14:11
@admin píše: Více

děkujeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...