Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Sisi333 píše: Více
a tohle znamená co? byla jsi dnes dlouho na sluníčku nebo je to tvůj trvalý problém? ![]()
@Anonymní píše: Více
Té osoby si nevšímej, píše do různých diskuzí náhodné nesmyslné příspěvky, ve kterých se tváří, že přispěvatele zná. Možná psychická porucha, možná se jen nudí ![]()
@stinga píše: Více
Doporučuji mrknout na její další příspěvky. Vypadá to na špatně nastavenou terapii ![]()
@Jahru ano já ho znám protože jsem jeho žena, tedy ještě formálně snad pokud si bez mé přítomnosti nezaridil rozvod. Elektronický podpis mi ukradl
ukradl mi toho víc. Ještě že je ten ajtak s těmi programovacími schopnostmi. Jinak by měl tak kulový
@Jahru já žádnou terapii nepotřebuji, tu si nastav znovu ty ale mě do toho netahej, já nejsem psycho, já v Opavě nebyla
@Liberalissima @Jahru Díky za objasnění. Ale jo, chvíli přemýšlela, jak to souvisí.
Snad brzy admini zasáhnou, když se někdo tak blbě nudí.
@Sisi333 píše: Více
Hezký den,
účet jsem zablokovala pro opakované porušování pravidel (napříč diskuzemi) ![]()
S pozdravem
Viktorie
Mně praskla voda 35+ 3 tt. Voda se tvoří pořád, i když odtéká. Na porod mi dali 72 hodin. Dítě se narodilo po 70 hodinách - přesně 2 hodiny od pracní kontrakce. V inkubátoru bylo 2 hodiny, vše ok tak už jsme byli pak už spolu. Jen tedy novorozenecká žloutenka a svícení ( u mimin prý úplně normální ), v porodnici jsme byli 12 dnu celkem tuším, plně kojený s dokrmem MM ( nezvládlo vytáhnout celou dávku z prsu ). Ale to se upravilo věkem.
![]()
První syn 36+2, porodní hmotnost 2380g, obaly porušené kvůli rozjizdějící se infekci, zvýšené CRP a 2 dny na antibiotikach, první 2 dny v inkubátoru, pak už jen na monitorovánem lůžku, domů jsme jeli po týdnu.
Jako úplně normální donošené dítě bych to necharakterizovala, I když ve srovnání s těmi extrémnimi nedonosenatky to samozřejmě je někde úplně jinde. Druhé dítě mám 38+6, takže fakt jsem viděla ten rozdíl. Nebývají z toho už většinou žádné trvale následky, ale ty první týdny byly náročnější, neměl sílu sát, potřeboval dokrmovat, vývoj měl o něco zpožděný…ale vše se postupně dorovnávalo. Druhatko bylo prostě od prvního dne „ready to go,“ první fakt ty první týdny potřeboval „dopéct.“ Ve finále není úplně neurotypický, ale to s tím může a nemusí souviset.
Držím palce ![]()
Já teď rodila přesně 36+2 a úplně v klidu všechno. Malá přes 3 kila, nebyla ani v inkubátoru, všechno bez problémů. Nic jí není. V pondělí porod a ve středu jsme byly doma, kojení také ok. Držím pěsti.