Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, pročetla jsem několik diskuzí na téma poporodní pás - na některé diskuze byla například 1-2 odpovědi anebo diskuze na téma, jestli je to dobré nebo ne, ale může mi sem prosím někdo napsat přímo značku pásu, s kterým jste byla spokojena a jak jste vybírala velikost? A jak dlouho jste ho nosila? Nejsem rozhodnuta zatím, jestli do toho půjdu, při prvním těhotenství jsem ho neměla, ale byla jsem o dost mladší a hubenější a skoro nic jsem nepřibrala, pár dnů po porodu bylo tělo jak před těhotenstvím, ani žádné zavinování dělohy jsem necítila.
Měla jsem ten levný od hartmanna, jmenuje se tuším verba. Velikost jsem vybírala… no už přesně nevím jak, ale určitě jsem si zmerila pupek před těhotenství a asi jsem si vzala o číslo menší a pak ještě další o další číslo menší. Nandala jsem ho v porodnici asi šest hodin po porodu a třetí den už jsem ho vyměnila za tu druhou menší velikost, takže ještě v porodnici, naštěstí jsem si tam s sebouvzala oba. A ten jsem nosila doma asi další čtyři dny, pak už nebyl potřeba.
Měla jsem od Chicco (rodila jsem 03/2025) a nemůžu si ho vynachválit, je to fakt rozdíl! První porod jsem pás neměla a figura se mi vracela mnohem pomaleji než teď - po druhém porodu.
Kupovala jsem ho na e-shopu dmka
https://www.dm.cz/…4075232.html