Porod v Krči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
31.1.06 21:01

Zachránili nás

Já jsem lidem z porodnice v Krči vděčná za život můj i mého syna. Tadeášek se narodil v říjnu 2005. Byla jsem registrovaná v Podolí, ale zrovna malovali, když jsem začala rodit v termínu.

V Podolí mě ujišťovali, že je vše v naprostém pořádku a porodím normálně, ikdyž dle ultrazvuku bylo miminko opravdu veliké a dle měření moje pánev úzká.

Nakonec jsem jela do Krče, od příjmu až na porodní sál byli všichni moc vstřícní, idkyž bylo 5 hodin ráno. Po několika hodinách nakonec rozhodli, že dle údajů z Podolí to normálně nepůjde a následoval velmi rychlý zákrok na operačním sále. Nechala jsem si dát epidural, cena v Krči 4500,–Kč. Syn je zdravý a vše se zahojilo. S kojením se také moc snažili, ale nějak mi to nešlo, asi stres z toho všeho strachu z nečekaného CS, takže jsme na umělé, ale nemáme s tím žádný problém.

Byla jsem ráda, že dokázali včas rozponat problém a rychle ho řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
31.1.06 21:26

Uff. Jsem moc ráda, že vám rychle a včas pomohli a na světě je šťastný Tadeášek. Hodně zdravíčka. My měli 1× pupečník kolem krku, ale oproti Vám to byla pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.2.06 12:19

Porod a sestinedeli v Krci

Ahoj maminy! Nebyla ta tmava vyjimka v jinak prijemnem pristupu sester i lekaru nahodou MuDr. Paulova???
Pristup a peci personalu v Krci si nemuzu vynachvalit, az tady na tu pediatricku ( mam pocit ze je tam primarka, nebo vedouci oddeleni???). Jak tady rikala Nika, tak presne jedovata poznamka o labilnich matkach atd.by na ni sedela. Taky nejsem typ, co ho hned tak neco rozhodi, po porodu jsem nejake depky nebo tak vubec nezazila, vlastne za celou dobu sestinedeli a dale, me rozbrecela jen jeji poznamka a pristup. A to sem tedy v jednom okamziku brecela jak zelva. Jakykoliv dotaz podobne stirala, neumela mi odpovedet, a to mam medicinske vzdelani! Zbytecne, naprosto ZBYTECNE nam protahla pobyt na nadstandartu o 2 dny, i kdyz bylo vse v naprostem poradku, kojily jsme, dite pribyvalo, obe naprosto zdrave, bez problemu.
Sestricky mi rikaly, at si z toho nic nedelam, at si to neberu osobne, ze ona takova je, a i ony to tam s ni maji tezke. A jedna doktorka mi prozradila, ze je MuDr. Paulova tak trochu stara struktura, zvykla jeste na soc. rezim. Je pry vyborna pediatricka, nicmene v jeji peci jsou na tom deti dobre, ale matky placou…
Do Krce pujdu rodit znovu, jinak jsem byla moc moc spokojena, a tady na tu existenci si dam priste hezky pozor! Helca

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.2.06 13:01

Presne! Mne MUDr. P. posledni den v porodnici rekla (kdyz jsem kojila), ze delam pri kojeni „vsechno spatne“, co mne tak rozhodilo, ze jsem pak domu jela v smrtelnych obavach z kojeni. Nakonec jsem plne kojila 6 mesicu.

• Citovat
  • Upravit
104
6.2.06 13:44

Ano, MUDr. Paulová je svérázná a zvláštní osobnost.Nicméně ona je primářkou (nebo byla) nedonošeneckého oddělení.I já jsem tehdy nesouhlasila se vším,co ona diktovala.Tenkrát dokonce kvůli naší malinké nechala vyhodit všechny dudlíky na oddělení.Tak jsem je nakoupila a sestřičkám znovu dala.Ve všem byla spousta emocí, pobyt byl dlouhý a hlavně ze začátku s velmi špatnými prognozami.
Nicméně hodnotím-li to zpětně,ona tam není pro maminky,ale pro ta nemocná a nedonošená děťátka a ať je to, jak je to,tam je ona mistr.Jí i ostatním z Krče mnohokrát děkuji.Když jsem se vracela už jen na krátkou kontrolu k ní na oddělení,bylo to úplně jiné povídání a jiná návštěva.Díky ní a ostanímu personálu včetně sestřiček,které nahoře byly bezkonkurenční,mám dnes sedmiletou- zdravou dceru,která by bez té péče tady vůbec nebyla,jak nám vysvětlila již několikrát naše dětská doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí