Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, já jsem rodila minulý rok v listopadu v Přerově a můžu jenom doporučit a hodně pochválit. Rodila jsem tam ještě starší dceru před 8 lety a hodně se to od té doby zlepšilo. Hlavně personál je ochotnější, byla jsem moc spokojená.
Děkuji moc za pozitivní zprávu nás to tam čeká za 2 měsice. Tak jsem moc zvědava.
Přeju jenom to nejlepší a ať vše dobře dopadne a máš to rychle za sebou:-)). S pozdravem Hana
Děkuji, první porod by vyvolavany a do 5 hodin byla mala na světě a k tomu porod docela bez bolesti, tak si moc přeji aby to bylo hodně podobné. LIduška ![]()
, tak to je hezky. Já měla taky docela dobrý porody a hlavně ty podní sály jsou v Přerově plně komfortní. Je tam všechno a i ta atmosféra. Já jsem teda ted byla moc spokojená. Ikyž jsem po prvním porodu před 8 lety řekla, že už do Přerova rodit nepůjdu. Tenkrát jsem neměla štěstí na personál, ale myslím, že se to tam i hodně už vystřídalo…
Ja si taky myslim, že to je personálem, a taky záleži jak se chova rodička k lekařum, když je někdo hubaty a ukřieny pak personal to těžko snáší a je taky takovy pak na rodičku i když to není profesionální. Ale jsou to taky jen lidi jako my kteří ví co dělaji a chtěji nam pomoct. Ja se moc těším. 20.7 se tam jdeme podivat, tak snad na nas dýchne ta správna atmosféra. Děkuji moc za povzbudivé informace.
Ahojky, já jsem v Přerově rodila 13.7.2012. Všichni byli hrozně hodní a snažili se mi pomoci. Rodila jsem v prvním boxu, kde je i výřivá vana, tam mi bylo nejlépe. Určitě můžu Přerovskou porodnici jen doporučit a ani jsem neuvažovala o jiné. Příště zase ![]()
Přeji ať vše dobře dopadne a ať je to rychlovka a pokud možno co nejméně bezbolestný!!! ![]()
@marketa27 píše:
Ahojky, já jsem v Přerově rodila 13.7.2012. Všichni byli hrozně hodní a snažili se mi pomoci. Rodila jsem v prvním boxu, kde je i výřivá vana, tam mi bylo nejlépe. Určitě můžu Přerovskou porodnici jen doporučit a ani jsem neuvažovala o jiné. Příště zasePřeji ať vše dobře dopadne a ať je to rychlovka a pokud možno co nejméně bezbolestný!!!
Moc děkuji za krasnou zprávu, myslela jste že jste rodila v roce 2011 že jo? Už se tam mnohem více těšíme. Děkuji
Ahoj, můžu se zeptat, jak je to s prohlídkou v přerovské porodnici, musím si tam předem zavolat a objednat se nebo stačí, když tam prostě přijdu na těch 12hod v pondělí nebo pátek jak píšou na svém webu: O objednávání tam přímo nepíšou, tak se chci zeptattady než tam budu volat, nesnáším totiž telefonování
Děkuju za odpověď
Já jsem tam jen přišla, čekala jsem před vyšetřovnou a potom pro nás dorazila sestřička
Takže myslím, že volat tam určitě nemusíš!
Tak Přerov můžu jen doporučit. Rodila jsem tam cisařem a personal byl super, najde se tam někdo kdo nemá dobrou náladu, ale stím jsem se setkala jen u jedne sestřičky jinak ostatní byly super.
V Přerově jsem rodila v roce 2008 a 2010,oba císaře. Rodil mě MUDr. Ján Novota.Byla jsem moc spokojená jak s doktory, tak i se setřičkami, některé byly opravdu super, se vším poradily a na otázky rádi odpovídaly. Letos začátkem října jsem musela na menší gynekologický zákrok a opět jsem se setkala s doktorem Novotou, takže super. Nemohu si na nic stěžovat. Akorát při posledním porodu a bohužel i teď jsem se setkala pouze s jednou nepříjemnou sestrou, která byla arogantní a nepříjemná. V životě jsem se s takovou ženskou nikdy nesetkala!!!Na otázky jen odsekávala a byla hnusná. Sice bylo vidět, že svou práci ovládá dobře, ale bohužel se k lidem chová nepěkně. Tím mi pobyt v nemocnici bohužel zkazila. Jméno neznám a doufám, že se s ní už nikdy nepotkám
!!!
Ale jinak doporučuji:-)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Je tu nějaka Maminka co bude rodit letos v Srpnu v Přerovské porodnici. děkuji Liduška.