Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, rodí se v přerově jen v klasické poloze na zádech nebojsou přístupní i nějaké svislé poloze? Nikde se nemůžu dohledat více informací…
jejich stránky jsou dost skromné ![]()
@3HE Tak si tam zavolej, určitě jsou přístupní i jiným polohám, ale nemůžu to říct po svých zkušenostech, neb jsem byla na císaři. Každopádně přístup super, všichni moc příjemní.
Ahoj, co mám zkušenost já, starou rok a pul, tak druhá doba porodní jen na koze. Asistentka nám tohle říkala hned při prohlídce. Bohužel.
@marmil Díky, no to jsem si myslela, jinak by se tím chlubili, že je něco u nich jinak… a taky jsem si na netu četla pravidla pro přítomnost otce u porodu - některé věci mi tam příjdou dost divné… třeba že ho pošlou pryč, když se o něco vážného jedná nebo že ho zavolají až se jde vyloženě rodit… přitom si myslím, že je mnohem lepší, když je otec i u první doby porodní…
@3HE
Tak moje zkušenost.. v první době porodní byl manžel se mnou. Co píšou na netu teda nevím. Bohužel i ty komplikace jsme zažili a to opravdu manžel musel ven. Ale bylo to teda až porodu samotném.
@marmil Dívalajsem se, co nabízí přerovská porodnice najdi si část, kde se píše o porodních polohách!!! potom si vyber, když "mažou med kolem pusy
Tohle píšou u všech porodnic, a když tam přijedeš, tak ti řeknou, že je lepší rodit v leže a žena je z bolestí tak vyjevená, že jim všechno věří a nakonec rodí vleže - jen aby PA a DR. všechno dobře viděli
…
Kdybych si mohl vybrat, rodím v Olomouci, ne ve „Vepřově“… Kvalita a přístup, vybavení nemocnice, atd.
@greek píše:
Kdybych si mohl vybrat, rodím v Olomouci, ne ve „Vepřově“… Kvalita a přístup, vybavení nemocnice, atd.
A ty jsi žena nebo muž?
@3HE No, já to mám tak, že v Přerově bych už nerodila. Je to na delší povídání, ale k porodnici a personálu duvěru prostě nemám.
Muž. Ale znám poměry ve Vepřově a v Olomouci…V Přerově bych si nenechal dát ani sádru na zlomenou nohu…
@greek Nikdy bych nerodila v Olomouci, každý má jiné zkušenosti. O mě se starali jak nejlépe mohli, rodila jsem tam třikrát a nemůžu si stěžovat na nic.
@greek Proč sem chodí muži, brát sílu??? Vepř si možná tak TY.
Ja jsem rodila v Přerově poprvé i když druhé dítě a byla jsem spokojena jak s přístupem tak i co se týče strarost o děti. Nebyt jejich rychlého jednání tak náš syn by tu dneska snámi nebyl. Jsem jim moc vděčná a vím, že tam pujdeme popřipadě rodit znovu.
Dobrý den maminky, chtěla bych se zeptat zda je tady někdo komu vyvolávali porod po TP a jestli ano , tak kdy popřípadě jak porod probíhal ? Děkuji
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.