Porod v Přerově

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
151
5.5.11 11:03

Porod v Přerově

Ahoj maminky chtěla jsem se zeptat jestli už máte za sebou některá porod v Přerově.. tak jaký k vám byl personál a co se v nemocnici platí a kolik :nevim: (pokoj,strava atd..), Chystám se právě v této nemocnici rodit. :wink:
Děkuji za odpověď a krásný den :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
5.5.11 11:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
5.5.11 12:17

Příspěvek upraven 04.04.13 v 17:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
5.5.11 12:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.5.11 08:42
katek78 píše:
vidím, že ještě v jiné diskusi loudíš věci do porodnice, zkusím pozpomínat:
k porodu:
přezůvky,
něco na pití (neperlivou vodu),
síťovaný kalhotky,
porodnický vložky,
vyplněný ty lejstra co ti dali při registraci
jestli chceš tak foťák, kameru, mobil
jestli půjde táta s tebou, tak pro něj taky papuče, pití, něco na jídlo …
převlečou tě do eráru (tátu taky), takže převlečení není na sál potřeba
na pokoj:
plínky (tak půl balíku by mělo stačit - dvojky cca 40 ks)
ubrousky - jedno balení
rybilku nebo babynol
bepanthen
oblečení je zase erár pro tebe i pro mimi, ale můžeš si přinést vlastní
pro sebe hygienické potřeby co běžně používáš - mýdlo, pastu, kartáček, krém, hřeben …
toaleťák
porodnické vložky (2-3 balení)
kojící podprsenku
vložky do podprsenky
teď mě napadá, že při té registraci dávají seznam s sebou

Děkuji :)a muzu se jeste zeptat jak budu nemocnici platit otec u porodu,strava atd.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
6.5.11 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.5.11 11:33
katek78 píše:
ještě mě napadly osobní doklady (občanka, průkaz pojištěnce, těhotenskou průkazku, kopie oddacího listu,
jo a s sebou kontakt na budoucího pediatra - budou ho chtít sestřičky z novorozeneckého
za otce u porodu platil manžel při odchodu ze sálu hotově sestřičce, mám pocit, že to bylo 400
za stravu jsem nic neplatila, platí jenom další osoba (když máš ssebou na nadstandradu třeba manžela a stravuje se tam)
jestli se nepletu, tak poplatek za pobyt matky (dítě neplatí) přispíval kraj nebo někdo, já jenom podepsala papír, že přijímám dar nebo co
je docela fajn si zajít na prolídku, pořádají je každé pondělí a pátek od 12,00 (počkat před vstupem na porodní sály na chodbě v 2. patře, je potřeba být tam na čas, sestřička jenom vykoukne a mávne ta ty, co čekají, když tam nikdo není, tak nečekají), můžeš se poptat na to, co tě zajímá, přesně vám ukážou, jak to probíhá (příjezd, kde se převlíkáš, ukážou sál, lůžkové …) a člověk pak není tak vyplašený, když ví na které dveře zvonit, kam pak jít a tak
jestli tě ještě něco napadne, tak se ozvi, jinak přeju ať je všechno v pohodě :wink:

Děkuji! :kytka: a kdybych si měla vybrat jestli pokoj nadstandartní nebo normální?? :nevim: :think: co je lepší?děkuji za odpověď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
6.5.11 12:03

Příspěvek upraven 04.04.13 v 17:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
6.5.11 12:17

Příspěvek upraven 04.04.13 v 17:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.5.11 13:27

katek78
děkuji já mám 20.6.rodit ale do nemocnice na kontrolu mě zatím neposlali a jdu tam rodit právě z toho důvodu že tady v Olomouci mě má na starost pan Dr.Zdráhal a pokud to bude možné že mě odrodí přímo on!!a v porodnici bývají maminy jen 3dny? :think: ?nebo delší dobu??:think::nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
6.5.11 13:45

Příspěvek upraven 04.04.13 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.5.11 14:02
katek78 píše:
já jela taky do přerova i když bydlím v Olomouci, máš supr to, že tě opečovává přímo dr. Zdráhal, já k němu přešla po výborných zkušenostech právě v porodnici a nemůžu si vynachválit :palec: :palec:
do porodnice na kontrolu tě pošlou až mám pocit 4 týdny předem, ale být tebou, tak si tam brknu, protože bez registrace tě nevezmou (nevím jak teď, ale mě se první při objednání na kontrolu ptali, jeslti už jsem zaregistrovaná)
já rodila v poprvé v sobotu v poledne, domů jsme šli v úterý ráno, podruhé v pátek odpoledne, odchod v pondělí ráno (pokud nejsou komplikace a mimi přibírá tak to takhle dělají běžně)
:D já už se na tu pedelku moc tesim :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.5.11 10:04

Ahoj

Maminky :kytka: ještě mám dotaz co všechno mě s mimiškem v porodnici čeká?? :think: :nevim: jak to tam těch (cca)6 dní chodí co všechno mě naučí atd..Děkuji za odpověď :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanísek6
24.11.11 10:10

chválím

Ahoj Maminky, já jsem rodila před 14 dny v Přerově a mohu jenom doporučit. Perfektní personál, zabezpečení. Byla jsem moc spokojená jak s porodem tak s poporodní péčí.

• Citovat
  • Upravit
Streetfairy
4.1.12 14:02

No jo pan doktor Novota,ten opravdu stojí za to.Já byla odeslána svým gynekologem do porodnice,jelikož jsem rok po císařském řezu a jsem opět těhotná ve 37.týdnu a hrozně mě bolí podbřišek a okolí jizvy.Dostal mě pan dr.Novota,který mi řekl co zde dělám proč jsem neobjednala telefonicky.Nakonec mě prohlédl a řekl,že je to naprosto v pořádku,že bolesti jsou normální.Já jsem nemohla ani chodit,každý pohyb mě bolel,ale vše je v pořádku.Můj gynekolog měl strach,aby se mi neprotrhla děloha a odeslal mě do nemocnice,že je to vážné a pan dr.Novota ze mě ještě udělal hysterku,která nevydrží trochu bolesti.Naplánoval termín porodu za další dva týdny,takže ted' ležím v posteli jako lazar a čekám.Skoro nic nemůžu jsem ráda že dojdu na WC.Ještě se ptal jakou si představuji anestezii,když jsem mu odpověděla,že vzhledem k mé vrozené srdeční vadě a rizikovému těhotenství nemá nejmám tušení co by bylo lepší a zdali by mi nemohl poradit,řekl,že já jsem rodila už několikrát tak bych to měla vědět sama.Minulý porod byl ve zlínské porodnici,jelikož to tam na mě přišlo když jsme byla na návštěvě u tchýně a to mi také zazlíval proč ne v Přerově,když jsem Přerovák.Nemá z něho dobrý pocit,doufám,že mě rodit někdo jiný,vůbec se tam netěším.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková