Porod v rouše beránčím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5358
23.4.14 20:22

Moje ditko 3,3kg taky tlacilo na stydkou kost. Takze vahou to asi neni. Rodila jsem docela rychle, jen 6 hodin. Bud rada ze sestupuje. Zkus babske rady a treba to urychlis. Ja sla plavat a pak tepla virivka a kontrakce uz neprestaly. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
23.4.14 20:25

Oni vědí prd, kolik mimino váží. Zatím máš čas. Vyvolávání bych se zatím vyhýbala. Nevím, proč to ta doktorka říkala, názory se různí, každopádně si myslím, že se to opravdu blíží, pokud tě to tak tlačí. Hodně se hýbej, dlouhé procházky (ale pokud možno ne někam do pustiny :mrgreen: ), sex, ono se to poddá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
23.4.14 20:26

Uklidni se. Já rodila 41+0 s tím že dcera bude mít +-4kg. No měla 3 kila a 6 deka. A ač byla malá tak mě šil hodinu. Kamarádka rodila 3,5kg dceru a nepotřebovala ani steh. Pokud tě bolí spodek, určitě pomůže horká lázeň. Pěkně tě to uvolní a lépe se uvolní vazy. To je to co tě bolí. Váha dítěte s tím může souviset. Spíš se přikláním tomu že se ti roztahuje pánev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.4.14 20:39

Vůbec to neřeš, nestresuj se..ber to tak, že když šlo mimi dovnitř, musí jít nějak i ven ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.4.14 20:41

@Proužek
Ahoj. Ty tvé pocity - tlak na spodek, čůrání atd. atd. jsou naprosto normální.
Jenom nechápu, proč tě děsí císařem kvůli 4 kg. 8o to je na hlavu padené. A už vůbec nechápu, proč by kvůli tomu měli proboha porod vyvolávat? 8o Vždyť ty čísla jsou opravdu orientační a zdaleka nemusejí být pravda.
Mimochodem já měla 4 kilového syna, nikdo mi porod nevyvolával a porodila jsem taky normálně :) (a to jsem drobná, takové slůně jsem fakt nečekala :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
23.4.14 20:42

Uuuuuuuuuuuuuuuuf.. holky mě se tak ulevilo. Od odpoledne jsem byla napnutá jak struna, že se něco někde podělalo a nikdo neví co bude a co nebude (doktoři). A já třeba porodím nějakou rychlostí blesku uprostřed pole při procházce se psem :mrgreen:. Jo na dlouhé túry bych šla raz dva.. ale udělat více kroků je pro mě teda fakt nadlidský úkol, i když se snažím, ten tlak se nedá vydržet a pak se dají křeče do zad a do třísel a to už vzývám snad všemožné božstvo (a nějaké sprosté slovo taky uteče :mrgreen: ).
Nějak to přetrpím a počkám si tedy na termínek v sladké nevědomosti porodní váhy.. jinak - četla jsem partnerovi diskuzi, jak mi hezky radíte a jak se mi hezky ulevilo… ovšem jeho radárky zachytili pouze slovo „sex“.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.. tomu prý rozumí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
23.4.14 20:45

:nevim: furt mi zdůrazňují, že prvorodičky 4 kg - ne-e. Zaseli ve mě pochybnosti, že tahle váha je srovnatelná s malým hrochem… a tedy pro mě nepřekonatelná. To vyvolání kvůli váze miminka.. že má mít pod 4 kg, pokud bych chtěla rodit přirozeně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.4.14 20:48
@Proužek píše: :nevim: furt mi zdůrazňují, že prvorodičky 4 kg - ne-e. Zaseli ve mě pochybnosti, že tahle váha je srovnatelná s malým hrochem… a tedy pro mě nepřekonatelná. To vyvolání kvůli váze miminka.. že má mít pod 4 kg, pokud bych chtěla rodit přirozeně..

To je úplná hovadina. Já jsem taky byla prvorodička, syn měl 4 kg, jak jsem psala, jsem drobná a malá a porodila jsem ho naprosto v pohodě, normálně.
Navíc podle těch jejích udělátek vůbec tvoje miminko nemusí mít 4 kg ale třeba jen 3,5… Tenhle názor fakt slyším poprvé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.4.14 20:49

@Proužek prosimtě. Rodila jsem první dceru 42+0,měla 4 kg a nikdy se vůbec nepozastavoval nad tím, kolik váží(odhadli 4400 g) a a ni nad tím, že ještě nerodím. Akorát mi porod na termín vyvolávali, za což je dodnes nenávidím)škoda, že tenkrát neexistoval internet a rady ),jinak bych do sebe nenechala sáhnout, protože vyvolání je hnus, kdyby mě nechali být, porodím sama o den později. Porod se mi už pomalinku rozjížděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
23.4.14 20:56

Tak já teda rodila přesně na termín, první dítě 4390g kluk a druhé 4200g holka. Odhad byl kolem 4kg a nikoho ani nenapadlo mi porod vyvolávat. Postavou jsem vysoká, ale jinak úplně normální. Oba porody byly za odměnu, rychlovka, žádný poranění. První porod od začátku 5 hodin, druhý od začátku 2,5 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
23.4.14 20:56

Tak ja pridam svou dnesni cerstvou zkusenost :) rano pri prijmu v sedm hod.me Dr. vysetril a odhad mel 3500g a v 11dopol.jsem porodila chlapecka s vahou 3950 :twisted: g byl to masakr, ptz sel jeste navic rukou napred, takze sita totalne vsude, ale uz jsem ok. a stastna, ze jsem zvladla prirozene porodit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
23.4.14 21:02

@Proužek prosimte nenech se od nich deptat. 4kg dite je dnes naprosto bezne a pokud jde normalne hlavickou neni to zadny duvod k vyvolavani cisari nebo cemukoliv jinemu ;)
A toho sexu se klidne zucastni jestli mas chut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
23.4.14 21:11

Porod vyvolavany pro velikost plodu. Nejhorší rozhodnutí v mém životě. Dcera měla 4,1 a na rovinu troufám si rict, dále bych vytlačila i větší dítě. To co se. dělo před tím díky prostinu a oxytocinu byl teda pěknej humac

• Citovat
  • Upravit
69235
23.4.14 21:13

Tak pokud to nebude nezbytně nutné, vyvolávanému porodu jen kvůli odhadu bych se bránila. Jinak já rodila čtyřkilové dítě, 4050g, porod nádhera, rychlý 4 hodiny od první kontrakce, malá na jednu kontrakci venku, poranění, krom nástřihu nijak velkého, žádné, po porodu jsem byla hned fit. První byla taky větší 3700. Oba porody naprosto bezchybný průběh a holky se rodily samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.4.14 21:15
@DiváBára píše:
Tak ja pridam svou dnesni cerstvou zkusenost :) rano pri prijmu v sedm hod.me Dr. vysetril a odhad mel 3500g a v 11dopol.jsem porodila chlapecka s vahou 3950 :twisted: g byl to masakr, ptz sel jeste navic rukou napred, takze sita totalne vsude, ale uz jsem ok. a stastna, ze jsem zvladla prirozene porodit :dance:

gratuluju a maličkému do života vše nej nej nej :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky